Завантаження ...
banner
banner

Офісні крісла від компанії «Новий стиль»

Одним з критеріїв забезпечення продуктивної роботи співробітників офісу чи компанії впродовж всього робочого дня є використання зручних та ергономічних офісних крісел, що дозволяють працівникові не відчувати втомленості навіть по закінченню роботи.

Офісні крісла й інші крісла виробництва харківської компанії «Новий стиль» користуються великою популярністю серед покупців більш як 20-ти країн світу. Виробничі потужності компанії дозволяють виробляти впродовж року до чотирьох мільйонів крісел, що є одним із найбільших показників серед виробників країн СНД та держав Східної Європи.

Конструктивні особливості продукції компанії «Новий стиль»

В процесі виробництва товарів широкого вжитку компанія використовує інноваційні технології, завдяки яким виготовлені меблі відповідають європейським стандартам якості та безпеки. Для виготовлення продукції залучаються художники та дизайнери, завдяки яким виготовлені стільці можуть відповідати любому з стилів, обраних керівництвом компанії в облаштуванні офісних приміщень.

Інтернет магазин меблів Новий стиль пропонує відвідувачам офісні крісла та стільці найрізноманітнішого кольорового вирішення, виготовлених у відповідності до вимог класичного стилю, стилю модерн чи хай – тек. В якості оббивки крісел використана натуральна шкіра, яка надає виробам неперевершеної м’якості. Завдяки використанню еко-шкіри поверхня крісел стає еластичною та дозволяє легкий догляд за мебельною продукцією. Варто зазначити, що поверхня виробів з шкіри з часом може потріскатися та швидко зношується, тому для догляду за нею необхідно використовувати спеціальні засоби.

Критерії вибору офісних крісел

Для покупців, що віддають перевагу легким та неординарним конструкціям крісел, варто скористатися моделями, спинка яких виготовлена з тканини чи сітки, що одночасно значно знижує вартість виробу. Обираючи офісні крісла необхідно звертати увагу на наявність роликів, завдяки яким користувач крісла отримує можливість швидко переміщуватися, наближаючись чи віддаляючись до офісного столу за необхідними документами чи до клавіатури комп’ютера.

Зважаючи на конструктивні особливості та функціональне призначення моделі офісних крісел умовно можна розділити на крісла, що використовуються:

  • відвідувачами офісів (для таких стільців немає необхідності використовувати дорогі матеріали);
  • працівниками компанії (тут важливі функціональні характеристики крісел, які забезпечують максимальну продуктивність роботи співробітників);
  • керівниками та їхніми заступниками (офісне крісло керівника повинно підкреслювати його статус та одночасно бути функціональним).

Всі перелічені моделі крісел представлені в інтернет – магазині меблів «Новий стиль». За потреби менеджери магазину нададуть покупцям безоплатну консультацію щодо критеріїв правильного вибору товарів.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: