Завантаження ...
banner
banner

Особливості споживчого кредитування

Щодня ми користуємося різною побутовою технікою, купуємо товари для ремонту чи будівництва, оплачуємо ліки. Але трапляються непередбачені обставини, коли потрібно терміново щось придбати, а до зарплати чекати доведеться довго, та й зайняти необхідну суму грошей нема в кого.

На допомогу прийде споживчий кредит - https://loany.com.ua/uk/spozhivchij-kredit. Отримати його можна на сайті мікрофінансової організації «Лоані». Ви зможете отримати мікропозику в будь-якій точці України швидко та без зайвих зусиль. При цьому тут вам запропонують різні види кредиту з вигідними умовами та доступними відсотками.

Як оформити споживчий кредит?

Коли гроші потрібні терміново, багато хто йде займати кошти у знайомих або родичів. Але іноді це не допомагає. Можна оформити кредит у банку. Але тут дуже важливо мати бездоганну кредитну історію, а також отримати усі довідки, мати поручителя. Тільки все це займе багато часу, а від банку можна отримати врешті-решт відмову.

Інша справа – кредит на картку від компанії «Лоані». Його легко оформити онлайн. Вам потрібно перейти на сайт https://loany.com.ua/uk/kredity-kiev, а також виконати прості дії. Тут дуже вигідні умови та можливості отримати гроші буквально відразу:

  • оформити кредит можна цілодобово. Будь-коли в день чи вночі ви можете залишити заявку на сайті. Усі ваші дані перевіряються автоматично спеціальною програмою;

  • не потрібно збирати довідки, наприклад, довідку про доходи;

  • навіть якщо у вас погана кредитна історія, ви зможете отримати позику. Більш того, ви зможете історію покращити, якщо регулярно будете брати кредити в МФО;

  • вам потрібно мати банківську картку, щоб на неї надійшли гроші;

  • вам потрібно надати свої паспортні дані та ідентифікаційний код.

Як видно, кредит можна оформити буквально протягом десяти хвилин, і потрібно приблизно стільки ж часу, щоб компанія «Лоані» вам його схвалила і ви змогли одразу ж отримати кошти на банківську картку.

Є можливість взяти кредити двох різних видів:

  • миттєвий. Він видається терміном на 30 днів. У цьому випадку сума невелика, а тому і повернути вам її потрібно буде швидко;

  • розумний. Його можна оформити на рік. Кредит може досягти розміру 25000 грн - щомісяця потрібно платити обов'язковий платіж та відсотки.

При цьому варто пам'ятати, що якщо ви регулярно користуватиметеся послугами МФО, вам постійно нараховуватимуться бонуси за своєчасне погашення боргу, які можна використовувати в майбутньому для погашення нових кредитів. Також компанія надає вигідніші умови для постійних клієнтів, як, наприклад, великі суми кредитів.

Виплачувати кредит можна різними способами: через банкомати, у відділеннях банків чи онлайн-сервісах. На сайті є онлайн-калькулятор, за допомогою якого ви зможете побачити розмір кредиту, який ви хочете взяти, та відсотки, які вам треба буде виплатити.

Вигідно брати кредити у МФО, тому що ви його можете отримати саме тоді, коли вам гроші край необхідні. При цьому ви зможете взяти як зовсім невелику суму (від 1000 грн), так і більшу. Коли терміново потрібні гроші, це відмінний варіант виходу із ситуації.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: