Завантаження ...
banner
banner

Монтажна піна — велика інновація в маленькому балоні

Сучасна промисловість пропонує широкий асортимент будівельних матеріалів,які забезпечують повний цикл роботи на великих майданчиках та в побутових умовах.

І монтажна піна в цьому арсеналі займає важливе місце завдяки своїй універсальності, інноваційності та практичності. Вона використовується для ущільнення зазорів в місцях стиків й здатна продукувати до декількох літрів вспіненої субстанції з одного компактного балона. Речовина на відкритому повітрі збільшується і швидко твердне, що робить її максимально зручною та ефективною у використанні.

Монтажна піна та її основні параметри

  1. Технічні та експлуатаційні характеристики. Довговічність, висока щільність, міцність, відмінні показники звукоізоляції та теплоізоляції — це лише невелика частина властивостей матеріалу, який зайняв таке почесне місце в обов'язковому списку кожного майстра. І це не дивно, адже використання продукції забезпечує виконання багатьох завдань без додаткових клопотів та допоміжних інструментів.
  2. Сфера використання. За допомогою якісної піни монтажної можна легко та швидко з'єднати або фіксувати елементи, заповнювати пустоти, організовувати додаткову звукоізоляційну та термозахисну функцію. Ущільнювач може знадобитися у процесі виконання великої кількості будівельно-монтажних робіт. Також він успішно заміняє цементи, бітуми, клоччя та інші матеріали, які менш ефективні та більш затратні.
  3. Різновиди. Класифікація даного типу будівельної хімії здійснюється  в декількох напрямках. Наприклад існують професійні та напівпрофесійні варіанти. В першому випадку для більшої оперативності та зручності роботи балон додатково комплектується спеціальним пістолетом. Також засіб може бути кліматозалежним, тому розрізняють літню, зимову та всесезонну піну.
  4. Склад. Головними компонентами спіненого матеріалу є рідкий предполімер та паливо. Вміст пакування вступаючи в реакцію з киснем та парою полімеризується та застигає. Отже при всій своїй функціональності, розчин не містить шкідливих для людини та навколишнього середовища речовин.

З допомогою монтажної піни можна заповнити навіть недоступні для інших інструментів та матеріалів щілини та стики без попередньої їх підготовки. Також вона самозастигаюча і придатна для використання з більшістю будівельних та промислових матеріалів. Цей перелік можна продовжувати безкінечно, адже продукт втілює основні принципи сучасності і виконує максимально масштабні завдання мінімальним задіяння робочих та матеріальних ресурсів. 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: