Завантаження ...
banner

Де можна отримати швидку позику відразу на карту?

Мікрофінансові організації з'явилися на початку десятих років, після того, як у суспільстві з'явився попит на короткострокові мікрокредити, які можна було б оформити на більш лояльних умовах, надаючи лише документи, що підтверджують особу позичальника.

Чому звертаються запозиками до МФО

Чому МФО надають позику на дуже лояльних умовах? Вся справа у політиці, яку проводять мікрофінансові організації. Їхньою метою є прості громадяни, які зіткнулися з тимчасовими фінансовими труднощами. Переважна кількість таких громадян не мають офіційної роботи, тому не можуть оформити банківський кредит. Та й оформленням банківського кредиту не завжди можна вирішити поточну фінансову ситуацію, якщо вона потребує термінового вирішення, а позика на карту є саме більш швидким вирішенням проблем.

Нюанс банківського кредитування полягає в тому, що сама система дуже громіздка та неповоротка. Банкіри на чільне місце ставлять мінімізацію ризику потенційного не повернення кредиту з боку позичальника, піддаючи його скрупульозній перевірці на предмет його платоспроможності. На це йде досить багато часу, тому швидко оформити кредит у банку не вийде.

Де отримати та як оформлюють кредит 

Позику на карту на вигідних умовах можна отримати у сервісі онлайн-кредитування Качай Гроши. Зайшовши на сайт kachay.com.ua вам потрібно зробити такі кроки для взяття позики:

  1. Обрати скільки грошей вам потрібно та на який строк.
  2. Заповнити заявку, де вказати потрібні дані.
  3. Пройти верифікацію карти на яку вам прийдуть гроші.
  4. Ознайомитися з документами та отримати гроші на карту, яку вказали раніше.

Щоб мати можливість оформити позику онлайн на карту від сервісу Качай Гроші, вам повинно бути більше 18 років. Також треба мати банківську картку, документи (паспорт та ІПН) та вказати номер свого телефону та електронну пошту.

Скільки грошей можна отримати

Сервіс онлайн-кредитування Качай Гроші зосереджений на наданні невеликих позик. Тут можна отримати кредит до 5000 грн строком на 120 днів максимально. 

Це зроблено для того, щоб ні МФО не зазнав великих фінансових збитків, ні клієнт не заліз у непомірну боргову яму. Погодьтеся, є велика різниця між боргом, скажімо, 5000 грн і 300 000 грн. Перший варіант боргу цілком звичайне явище у роботі МФО, стягнути такий борг із позичальника набагато простіше і швидше, ніж другий варіант, який у мікрофінансових організаціях практично неможливий, але дуже можливий при оформленні банківських кредитів.

Обирайте позики на карту від Качай Гроші та вирішуйте свої фінансові труднощі швидко!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: