Завантаження ...
banner
banner

Особливості використання тепловізорів

Справжні поціновувачі залікового полювання не можуть обійтися без тепловізорів – спеціальних вимірювальних приладів, що дозволяють фіксацію інфрачервоного теплового випрюмінювання, яке виходить від всіх живих створінь чи об’єктів, що під час роботи здатні виробляти теплову енергію.

За допомогою цих приладів можна здійснювати пошук тварин під час полювання. Тепловізор військовий використовують для виявлення живої сили та техніки ворога. Функціональні властивості тепловізорів дозволяють їх застосування для обстеження виробничих агрегатів та фасадів будинків, що виділяють тепло.

Характерні параметри тепловізорів

Конструкція кожного тепловізора обладнана об’єктивом, екраном, елементами живлення та керування, сховищем даних, що вимагають збереження задля подальшого використання. В окремих моделях передбачена можливість здійснення відеозапису, використання лазерного показчика, датчика вимірювання вологості та компасу.

Асортимент виробів, що представлений на сайті Grand Pulsar, включає декілька різновидів тепловізорів, в тому числі:

  • наглядових, що мають здатність до перетворення теплового випромінювання у видиму на екрані картинку;
  • вимірювальних, що визначають наявність джерела теплового вимірювання за співвідношенням показників температурних цифрових пікселів. Кінцеве зображення виникає завдяки різниці температур;
  • високотемпературних, призначених для використання у металургійному виробництві, максимальне температурне значення у таких приладів становить 1200°С.

В залежності від способу застосування приладу, його конструкція може бути стаціонарною (зазвичай великих розмірів) та переносною, яка відзначається компактними розмірами і використанням кремнієвого сенсору, що не потребує охолодження. Особливою популярністю у покупців користуються тепловізори HikMicro LYNX Pro LH25 та Pulsar Axion 2 XQ35, що дозволяють побачити теплове випромінювання цілі на віддалі відповідно в 1800 м та 1350 м.

Використання теплоприцілів

Окрім тепловізорів, на сайті https://grand-pulsar.com.ua/teplovizionnye-pricely можна придбати тепловізійні приціли, що дозволяють знайти та потрапити в ціль незалежно від погодних умов – в дощ та хуртовину, в тумані, вдень в умовах поганої видимості та вночі.

Використання теплоприцілів гарантує їх власникам успішне полювання за будь-якої пори року. Вони відзначаються практичністю та зручністю, а їх вартість – доступністю для більшості любителів та професіоналів, які зацікавлені в успішності процесу полювання та здобутті залікових трофеїв.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: