Завантаження ...
banner
banner

Запчастини до сільгосптехніки від компанії «Грозберг»

Ефективність та прибутковість сучасного сільськогосподарського виробництва досягається, в тому числі завдяки використанню високорентабельних та продуктивних технічних агрегатів та засобів, які після довготривалої експлуатації можуть вийти з ладу й вимагати ремонту.

Вибір запасних частин, вузлів та агрегатів до сільгосптехніки – відповідальна процедура, оскільки від якості запасних частин та їхньої надійності залежить тривалість безремонтного використання техніки.

Обираєм запасні частини до сільськогосподарської техніки

Серед головних критеріїв вибору запасних частин є зручність умов продажу, можливість доставки запасних частин, вузлів та окремих деталей до місця знаходження сільськогосподарської техніки в найкоротші терміни та за доступними цінами. Всім переліченим критеріям відповідає продаж запчастин, що здійснюється інтернет-магазином гіпермаркету «Грозберг», який працює на вказаному сегменті ринку вже більше десяти років.

Серед переваг придбання товарів у інтернет-магазині компанії «Грозберг» варто відмітити:

  • надзвичайно широкий асортимент – тут представлені запчастини до сільгосптехніки в кількості 140 тисяч одиниць, тому будь-яке замовлення щодо тієї чи іншої деталі, вузла чи запасної частини буде виконано в найкоротші терміни;
  • різноманітні способи доставки запасних частин, які після оплати можна забрати самовивозом, чи скористатися послугами транспортних перевізників чи служб доставки;
  • можливість вибору покупцем найоптимальнішою для нього способу оплати придбаного товару, в тому числі готівкою та по перерахунку.

Весь асортимент запасних частин, вузлів та окремих деталей згруповано в максимально докладних та зручних у використанні каталогах 18 фірм-виробників, з яким компанія «Грозберг» має укладені двосторонні взаємовигідні угоди.

Чому варто обирати запасні частини від компанії «Грозберг»

Крім величезного асортименту запасних частин, вузлів та окремих деталей до сучасної сільськогосподарської техніки, фахівці компанії виконують послуги з їх заміни та встановлення під час ремонтних робіт. Окрім того, компанія пропонує сільгоспвиробникам скористатися вигідною пропозицію та відремонтувати на виробничих потужностях компанії техніку торгової марки John Deer чи інших не менш відомих брендів з знижкою в розмірі від 20 до 25%. Перелік та обсяг ремонтних робіт визначають фахівці компанії після виїзду по місцю розташуванню техніки та після її діагностики.

Для постійних клієнтів компанія пропонує різноманітні види скидок та бонусів, завдяки яким можна суттєво зекономити на вартості запасних частин до тракторів та комбайнів, сівалок та оприскувачів, поливальних машин і кормороздатчиків. Якість запасних частин підтверджена відповідними сертифікатами заводів-виробників.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: