Завантаження ...
banner

Де придбати запчастини до сільськогосподарської техніки

Використання сучасної сільськогосподарської техніки дозволяє українським виробникам аграрної продукції постійно збільшувати обсяги її виробництва, завдяки чому Україна займає лідируючі позиції на світовому продовольчому ринку.

Умови ризикованого землеробства, до якого відносяться більшість сільськогосподарських земель нашої держави, вимагають інтенсивного використання спеціальної техніки для обробітку землі та збору урожаю, як наслідок можливі поломки окремих вузлів та агрегатів, що потребують заміни запасних частин та окремих деталей.

Запасні частини до сільськогосподарської техніки від Bas.ua

Сучасна сільськогосподарська техніка на кшталт комбайнів та тракторів, навантажувачів та самохідних оприскувачів, сівалок та культиваторів відзначається надійністю і за дотримання умов експлуатації може прослужити багато років. Водночас із-за інтенсивного навантаження та високих температур, що зазнають окремі вузли та агрегати, термін їхньої працездатності постійно знижується, а кожна поломка може призвести до значних втрат урожаю сільськогосподарських культур внаслідок несвоєчасно обмолоченого чи невчасно посіяного зерна, внесених мінеральних добрив чи несвоєчасного поливу ділянки під баштанними культурами тощо.

Кожна година простою сільськогосподарської техніки, що вийшла з ладу з технічних причин, загрожує власникові (орендареві) земельних угідь значними збитками, тому в таких випадках варто скористатися послугами, що пропонує інтернет-магазин запчастин для сільськогосподарської техніки Bas.ua серед переваг цього закладу онлайн-торгівлі варто відмітити:

  • величезний асортимент запасних частин та деталей, що налічує понад 1000 найменувань;
  • наявність як оригінальних запасних частин до комбайнів, сівалок, жаток, оприскувачів, так і їх аналогів, що не поступаються якістю оригінальним деталям, проте мають набагато меншу вартість;
  • використання власних виробничих потужностей для виготовлення запасних частин та окремих деталей і комплектуючих, що дозволяє зменшувати їх ціну в порівнянні з аналоговими.

Запасні частини для сівалок від інтернет-магазину

Сучасна сільськогосподарська техніка для обробітку грунту дозволяє в оптимально короткі терміни завершити посівну компанію з висіву озимих та ярих зернових культур. Саме тому вихід з ладу зернової сівалки в посівну компанію кожен товаровиробник зерна розцінює як надзвичайну подію. В таких випадках на допомогу приходить інтернет-магазин Bas.ua, який пропонує різноманітні запчастини до сівалок на кшталт:

  • зірочок, кронштейнів, валів та стабілізаторів глибини;
  • втулок, фіксуючих штифтів та направляючих пластин;
  • розгортачів пожнивних решток, ступиців, шарнірів та пружин.

Для зручності користувачів, до кожної з представлених на сайті запасних частин додана об’ємна фотографія з зазначенням характеристики деталі, країни та фірми-виробника. 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: