Завантаження ...
banner
banner

Експерти підбили підсумки святкування Нового 2023-го: без феєрверків та петард, під звуки сирен та вибухів, проте в атмосфері єднання та душевного тепла

Такого Нового року в нас точно не було — тут не може бути іншої думки.

Багато хто думав, що свято взагалі не відбудеться. В тому розумінні, що пройде без традиційних ялинок, прикрас, новорічної ілюмінації та подарунків. Так, вогнів цього разу біло більше від ворожих атак, адже стан енергетичної інфраструктури не дозволяє на повну насолодитися святково прикрашеними населеними пунктами та оселями. Та й традиційні головні ялинки встановили не у кожному місті. 

А ось з подарунками все склалося. Що відразу кинулося в очі: люди дуже прискіпливо поставилися до їх вибору. Статусні та дорогі презенти були одноголосно скинуто з п’єдесталу. Купувати коштовні ювелірні вироби чи гонорові швейцарські годинники в той час, коли наші хлопці стримують атаки ворога та вмирають, звільняючи рідну землю? Та краще, як маєш зайві гроші, задонатити їх на ЗСУ чи допомогти пораненим та сім’ям загиблих! Що характерно, так поступила абсолютна більшість наших співвітчизників. Але спробуємо знайти головну родзинку, яка суттєво відрізняє цьогорічні новорічні подарунки від минулорічних. 

Подаруй мені добро!

Раніше українці прискіпливо вивчали місця, куди можна поїхати відзначити Новий рік. Багато хто брав так звані новорічно-різдвяні канікули та відправлявся в далеку мандрівку. По найбільш популярні в українців місця для відпочинку свого часу писали, наприклад, у цьому матеріалі. Але зараз під час воєнного стану закордонні поїздки — то суто жіноча та дитяча справа (ну, можна ще дідусів з собою взяти). Та й відправлятися в далеку подорож, коли чоловік, брат, тато чи близька людина захищає рідну землю, якось не пасує. Тому залишається обрати подарунки для всіх, хто тобі дорогий у цьому житті, та при можливості разом зустріти Новий рік.

Знову таки раніше українці штурмували торгові центри, щоби встигнути, наприклад, купити якусь тематичну річ з нової колекції IKEA чи іншого популярного рітейлера чи бренду. Сьогодні назва фірми на етикетці та поважність лейблу втратили колишню цінність. Головне — аби не російське та дуже особливе. То яке? 

Про те, які очікування висловлювали експерти напередодні новорічних свят стосовно споживчих симпатій українців можна прочитати за посиланням. В одному вони точно не помилилися — усі подарунки об’єднувала одна, традиційна для теперішнього часу риса: вони несли неймовірну позитивну енергетику, душевне тепло та любов. Кожен намагався викликати посмішку у близької людини, наповнити її серце радістю та добром. Як за мановенням чарівної палички українці перетворилися на казкових чарівників. Які попри усі життєві негаразди навчились творити добро та хочуть поділитися ним з найближчими людьми.  

Що може стати символом добра на Новий рік? Та що завгодно!

Як не дивно, зігріти серце теплом може будь що:

  • новорічний смаколик;
  • теплі шкарпетки;
  • термос з Санта-Клаусом чи Сніговиком;
  • потужний повербанк — це означає, що дарувач турбується про можливість близької людини заряджати електричні пристрої незалежно від наявності електрики;
  • комплект якісної термобілизни — з нею не замерзнеш навіть без опалення;
  • набір ароматизованих новорічних свічок — дуже корисна в наш час річ;
  • сувенір з українською символікою — зараз рівень патріотизму просто зашкалює (нарешті!);
  • якась дрібничка чи габаритний подарунок (наприклад, генератор).

Головне, щоб це було від чистого серця та щиро. Адже фальші, брехні та зла нам вистачає від наших ворогів. А українці стали на сторону добра та ніколи не зійдуть з обраного раз і назавжди праведного шляху. 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: