Завантаження ...
banner
banner

KLS Agency: якісні послуги з перекладу

Досконалий, технічно грамотний та юридично вивірений переклад затребуваний в багатьох сферах життєдіяльності людини – від юриспруденції до міжнародного права в галузі господарювання чи сімейних відносин.

До сфери послуг бюро перекладів KLS Agency належить проведення художнього, технічного та медичного перекладу, переклад юридичних та бізнесових документів, сайтів та локалізації програмного забезпечення. Спеціалісти бюро здатні виконувати функції перекладача, забезпечуючи на високому рівні проведення послідовного, синхронного перекладу та шушутажу.

Деякі з переваг послуг, що надає бюро перекладу

Фахівці з перекладу, що працюють в КЛС Agency, за понад 15 років діяльності бюро, виконали величезну кількість перекладів для українських та міжнародних компаній з дотриманням єдиного міжнародного стандарту ISO 17100:2015, що визначає критерії якості перекладу, які повинні витримуватись усіма надавачами перекладацьких послуг.

Серед переваг використання перекладацьких послуг від бюро перекладу фахівці та пересічні отримувачі послуг відзначають:

  • високі параметри якості перекладацьких послуг, що підтверджені відповідними сертифікатами;
  • абсолютна безпечність та конфіденційність, яка унеможливлює будь-який витік інформації, копіювання файлів та даних чи розголошення текстової інформації;
  • швидкість та оперативність надання перекладацьких послуг з обов’язковим дотриманням дедлайну незалежно від об’єму тексту та складності його перекладу.

За умови оформлення договірних відносин кожне з замовлень на переклад тексту супроводжується персональним менеджером. Для постійних клієнтів передбачено застосування індивідуальних партнерських умов та надання суттєвих преференцій.

Як самостійно розрахувати вартість перекладацьких послуг

Окрім перекладацьких послуг до сфери послуг бюро перекладів входить допомога в легалізації певних документів що потребують проставлення апостилю, консульської легалізації чи нотаріального засвідчення. Фахівці бюро здійснюють переклад документів з чи на понад 30 мов світу, в тому числі таких екзотичних як індонезійські мови, перська мова (фарсі), мова хінді та тайська мова.

Для того, що розрахувати орієнтовну вартість перекладацьких послуг потрібно замовити послуги перекладача на сайті kls-agency.com.ua, вказати своє ім’я та залишити номер мобільного телефону для зворотного зв’язку. Впродовж нетривалого часу менеджер бюро зателефонує для узгодження деяких деталей замовлення та повідомить можливу вартість послуг.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: