Завантаження ...
banner
banner

GGPokerOK – найсучасніший покер-рум в світі гемблінгу

Гравці покерної кімнати GGPokerOK обирають її через фактори, які важливі для майже усіх гемблерів. Платформа накопичує найвищий трафік серед усіх покер-румів, які може запропонувати індустрія. Ознайомитись з усіма аспектами можна за окремим посиланням: https://cardmates.ua/pokerok.

У цьому матеріалі користувач дізнається, чим особлива кімната, які види ігор вона надає та які особливі функції отримують її користувачі.

Головні особливості GGPokerOK: найважливіша інформація

Перше, що необхідно знати покеристам про цю кімнату, – це поріг мінімального депозиту, який становить 10$. Варто відмітити, що ця вимога стосується не всіх платіжних методів. Якщо говорити про поповнення ігрового рахунку через криптовалюти, то через ці платіжки можливо задепити від 100$.

Мінімальний депозит теж залежить від обраного методу. Зверніть увагу, що для безперешкодного виведення коштів необхідно пройти процедуру верифікації.

Трафік на ПокерОК завжди стабільно високий. Лише вдень за столами руму збирається понад 70 000. Вже у вечірній час доби кількість гравців в онлайні може подекуди досягати і 300 000. Найбільше трафіку спостерігається саме на мікролімітах, проте навіть за хайстейкс-столами можна знайти гру.

Використовувати додатковий софт для збору статистики на опонентів (на кшталт Hand2Note та Holdem Manager) у покерній кімнаті суворо заборонено. Однак, для користувачів кімнати доступний Smart HUD, який цілковито вирішує цю проблему. Ця функція надає гемблерам можливість отримати основні показники на своїх суперників, наприклад: VPIP, ATS, PFR та 3-BET. У випадку, якщо покеристу потрібно завантажити історію роздач, щоб потім розглянути їх на власному софті, є розділ PokerCraft, який дозволяє скачати роздачі з лобі покер-руму, а також пропонує додаткову статистику.

Важливо: краще не запускати допоміжний софт типу Holdem Manager чи Poker Tracker, коли у гравця увімкнений ігровий клієнт покер-руму.

Відносно нещодавно на гемблінг-платформі з’явилась унікальна функція “Ask Fedor”. Це своєрідна платна підписка на персонального покерного тренера. Ця ініціатива була запроваджена відомим хайролером Федором Хольцем. Завдяки цій функції покеристи отримують детальний аналіз своєї гри, а головне – змогу пропрацювати свої “ліки” (слабкі сторони).

Покер-рум PokerOK: види ігор у кімнаті

Гемблінгова платформа надає своїм користувачам доступ до найпоширеніших покерних дисциплін, таких як Холдем, Омаха, 5-карткова Омаха та Холдем 6 + із короткою колодою (Шорт Дек). Проте варіативність ігор у цих видах покеру дійсно вражає.

Покеристам доступні кеш-ігри з усіх вищезгаданих дисциплін на лімітах, які стартують з 0,01$/0,02$. Є також персональна вкладка для хайролерів під назвою “VIP Games”, де окремі формати починаються зі ставок у 25$/50$.

В лобі покерної кімнати є популярні формати, проте також є й ексклюзивні, які не зустрінеш в інших покер-румах. Варто виділити найпопулярніші та найунікальніші з них:

  • Spin&Gold – 3-макс та 6-макс турніри на GG PokerOK з випадковим призовим фондом. Рівень стартового стеку залежить від множника, що випаде.
  • AoF – кеш-ігри та турніри, у яких покеристи мають змогу або піти в ол-ін, або сфолдити.
  • Flip&Go – формат турнірів у два етапи, де на першій фазі всі учасники отримують по три карти. Після цього одну з трьох карт скидають у пас та йдуть в олл-ін. Далі ті гравці, які залишились, потрапляють у призи та змагаються далі.
  • Battle Royale – івенти у три фази, де спочатку все проходить у форматі буст-столів, далі всі пушать (йдуть ва-банк), а після цього вже триває фінальний стіл.
  • Rush&Cash – кеш у швидкому форматі, де користувачів перекидає за інший стіл, у разі фолду.

Також у регулярних МТТ-турнірах нерідко можна зустріти івенти в форматі Mystery Bounty (нокаут із випадковими призовими за вибивання). Окрім цього, абсолютно для всіх PKO дійсна акція Mega Bounty Jackpot, у якій також є шанс зірвати величезні призові, граючи в турнірах від 1$.

Як покер-рум працює на українському ринку?

Покер-рум ГГПокерОК належить до найбільшої в світі мережі GG Network. У 2021-му році компанія отримала офіційну гемблінгову ліцензію від КРАІЛ (Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей) Отже, діяльність на українському ринку проводиться на легальній основі, зі сплатою податків до держбюджету. При цьому платформа регулярно започатковує різноманітні благодійні ініціативи, метою яких є збір коштів для постраждалих від воєнних дій в Україні, внаслідок повномасштабного вторгнення.

Джерело: https://cardmates.ua

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: