Завантаження ...
banner
banner

Популярність букмекерських ставок в Україні

Інтерес до спорту, незважаючи на ситуацію в країні, не згас, і букмекерські компанії продовжують приймати ставки на майбутні заходи. Така азартна розвага для багатьох стає джерелом періодичного прибутку. Особливо це стосується професійних беттерів, які використовують для цього прогнози та стратегії, що підвищують шанси на отримання виграшу.

Кращі букмекери України

На сьогоднішній день є лише дві букмекерські компанії, які отримали ліцензію КРАЇЛ, і вони займають лідерські місця у рейтингу:

  • FavBet;
  • VBET;
  • 1Win;
  • Bet365;
  • Mostbet.

Щоб вирішити, на сайтах яких найкращих букмекерів України зареєструватися, потрібно попередньо дізнатися про різні фактори. Наприклад, одним із вирішальних моментів часто стають бонуси при реєстрації, які БК дарують новим клієнтам. Вже давно букмекерська компанія 1Win надає промокод до 500% від суми поповнення.

Бонусні кошти можна використовувати для ставок на футбол, хокей чи інші дисципліни. Також корисно ознайомитись з відгуками клієнтів контори.

Які ставки користуються підвищеним інтересом

Букмекери намагаються задовольнити всі потреби, тому список дисциплін та варіантів для укладання парі дуже різноманітний. Найбільш популярними залишаються ставки на футбол, цей спорт займає провідне місце за популярністю серед інших дисциплін. До переваг такого вибору відносять:

  • Низьку маржа. Конкуренція на ігровому ринку висока, тому для залучення клієнтів букмекери встановлюють низьку маржу.
  • Великий розпис. Різноманітність варіантів для оформлення парі доводить, що вибрані букмекерські компанії заслуговують на довіру та намагаються урізноманітнити базові результати, впроваджуючи ставки на статистику.
  • Збільшені максимуми. Деякі контори дають змогу робити великі ставки на статусні турніри.
  • Прямі трансляції. Проведення топових матчів часто супроводжується прямими відеотрансляціями. Це дозволяє беттерам насолодитись грою улюбленої команди, а також паралельно робити ставки або оцінювати шанси на виграш.

Можливість заміни чи зміни кадрового складу команд дозволяє збільшити шанси на перемогу, що позитивно позначиться на беттингу.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: