Завантаження ...
banner
banner

Асортимент снеків від ТМ Belosvet та переваги співробітництва з компанією

Поціновувачі янтарного напою полюбляють смакувати не тільки саме пиво, але різноманітні види хрустких снеків, які додають пиву неперевершеного смаку та аромату.

Своєрідну принаду пивних снеків гідно оцінили власники пивних бутиків, що здійснюють реалізацію слабоалкогольного напитку та мають змогу завдяки збільшенню продаж розливного пива та снеків суттєво збільшувати свої прибутки. Особливою популярністю у любителів хмільного напитку користуються закуски до пива та снеки від ТМ Belosvet, яка постійно працює на розширенням асортименту спеціалізованої продукції, поповнюючи її перелік новими зразками та неймовірно смачними новинками.

Асортимент продукції

Велика кількість спеціалізованих закладів, що здійснюють реалізацію розливного пива, давно і цілком заслужено віддають перевагу продукції торгової марки «Белосвет», яка відзначається незмінно високою якістю та користується неабияким попитом серед постійних клієнтів пивних бутиків. Спеціалісти торгової мережі постійно відслідковують якісні параметри продукції, отриманої від надійних та перевірених постачальників, та відбирають тільки найкращі за смаковими якостями зразки, що виготовлені з максимально натуральних інгредієнтів та є нешкідливою закускою, яка вдало поєднується з неперевершеним смаком свіжого пива.

На сайті belosvet.ua можна замовити та придбати відмінні за смаком та якістю зразки:

  • неймовірно смачних та корисних натуральних паличок з лосося, які багаті вітаміном В1, макро- та мікроелементами;
  • свіжої, м’ясистої та напрочуд соковитої ставридки «Жовтий смугастик», що має приємне світло-бурштинове забарвлення навіть у висушеному виді;
  • солоно-сушеного рибного снека, приготовленого з м’яса минтаю чи риби путасу, обробленого з використання спеціальних спецій.

Власники пивних бутиків чи просто поціновувачі слабоалкогольного хмільного напитку також можуть придбати на сайті торгової марки «Белосвет» ікру судака та анчоуси в 50-грамовій упаковці, напівкільця кальмара та снеки з м’яса тунця (без шкіри), виробником яких є торгова мережа «Їм Бо Хочу».

Деякі з переваг співробітництва

Компанія «Belosvet» пропонує своїм клієнтам виключно свіжі види пивних закусок та рекомендує їх придбання тільки невеликими партіями, які можна цілком гарантовано реалізувати впродовж одного-двох тижнів. Компанія володіє достатніми за розмірами складськими приміщеннями, що дозволяють зберігати належну кількість готової продукції, яка буде відвантажена покупцеві відразу після оформлення замовлення.

Менеджери компанії перебувають на цілодобовому зв’язку та безоплатно порекомендують покупцям популярні та затребувані види пивних закусок та снеків за найбільш прийнятними цінами.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: