Завантаження ...
banner
banner

Яке взуття обрати українкам для осіннього сезону 2023 року

Якісні товари і максимально приємні ціни чекають на вас в інтернет-магазині «Міратон». Дизайнери пропонують нам різноманітні осінні чоботи жіночі на будь-який смак: легкі або утеплені, витончені або грубі, різноманітних кольорів, фактур, варіантів декору. Обирайте модель, виходячи з напрямку вашого гардеробу і особистих смакових переваг.

Берці для створення брутальних луків

Стиль мілітарі залишається актуальним, тому черевики-берці ми спостерігаємо і на модних подіумах, і на вулицях міст у великій кількості. І їх популярність не видається дивною: таке взуття дуже зручне завдяки товстій підошві з тракторним протектором. До того ж берци відрізняються відмінною сполучуваністю, їх можна гармонійно комбінувати як з жіночною сукнею, так і з зухвалою косухою і джинсами.

Трекінгові черевики для комфортного відпочинку

Ідеальне взуття для подорожей, походів, відпочинку на природі – жіночі трекінгові черевики. Вони поєднують в собі найкращі якості амортизації, зчеплення, повітропроникності і вологостійкості. Також відмінно фіксують голеностоп за допомогою шнурівки, липучок і інших застібок. Якщо ваша діяльність пов'язана з активністю або ви полюбляєте відпочинок на природі, сміливо обирайте для себе трекінгові черевики.

Челсі – черевики для витончених і зручних образів

Якщо ви шукаєте універсальні черевики, ідеальним варіантом стануть челсі. Традиційна модель передбачає висоту до щиколотки, витягнутий мис і головне – дві бічні гумові вставки, які замінюють шнурівку та інші різноманітні застібки. Зараз це взуття продовжує виконувати свою основну функцію – дарувати комфорт – але візуально може бути абсолютно різною. Незмінними залишаються тільки еластичні вставки. Сьогодні челсі можуть бути на підборах або тракторній підошві, з високою або короткою халявою, лакові або з принтом, круглим мисом і різноманітними декоративними деталями.

Взуття на платформі – для яскравих аутфітів

Безсумнівно, оптимальне взуття для міжсезоння і зими – черевики на платформі. Не перший сезон ми спостерігаємо їх на модних показах, зараз вони перебувають на піку популярності завдяки численним перевагам: вони поєднують в собі зручність, стильний зовнішній вигляд і здатність вигідно підкреслити достоїнства фігури. Таке взуття візуально подовжує ноги і силует в цілому.

Кросівки – базове взуття для жіночого гардеробу

Універсальне взуття для будь-якого сезону – кросівки. Вони давно вийшли за межі спортзалів і з упевненістю підкорили вулиці. Таке взуття відрізняється зручністю і чудовою сполучуваністю з одягом різних стилістичних напрямів. Можуть бути легкими або утепленими, для спортивного або повсякденного використання, яскравими або базовими. Таке взуття стане незамінним при побудові образів сучасної fashionista, яка веде активний спосіб життя. Правильно обрані кросівки забезпечать комфорт і впевненість у собі в будь-якій ситуації.


 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: