Завантаження ...
banner
banner

Як обрати фрезер та насадку для манікюру

Кожна жінка чи дівчина намагається підтримувати ідеальний стан нігтів, використовуючи для цього фрезери із спеціальними насадками, що значно полегшують та пришвидшують процедуру манікюру. Перед тим, як фрезери для манікюру купити, потрібно врахувати, що за їх допомогою можна обробляти кутикулу та нігтьове ложе, надавати потрібної довжини та форми нігтьовій пластині, здійснювати нарощування чи корекцію нігтів та проводити зняття гелю з поверхні нігтьової пластини. Кожна з перелічених процедур, яка виконується за допомогою фрезера для манікюру є абсолютно безпечною для поверхні нігтів та шкіри, що їх оточує.

Як обрати фрезери для манікюру

Конструкція манікюрного фрезера передбачає використання тільки змінних насадок, що забезпечує універсальність використання зазначеного інструменту для виконання різноманітних операцій під час процедури манікюру. Обираючи манікюрні фрезери потрібно зважати, що вони різняться за параметрами потужності та швидкості обертання фрези, на якій закріплена відповідна насадка.
Водночас, насадки, які використовуються у фрезерах, можуть відрізнятися за своїм призначенням, матеріалом виготовлення та рівнем абразивності. Зокрема:

  • за допомогою металевих присадок виконують процедуру педикюру, видалення огрубілих ділянок шкіри, натоптишів та мозолів на поверхні стоп. Також такі насадки використовують для легкого запилення штучних нігтів;
  • керамічними насадками, які можна замовити та придбати на сайті amoreshop.com.ua/ua/ однойменного магазину професійної косметики, видаляють частини огрубілої шкіри біля нігтьових пластин на ногах, обробляють поверхню нігтьового валика, відшліфовують поверхню ступні, видаляють кутикулу та частково ороговілі частини шкіри. За допомогою керамічних насадок працюють з акриловими або натуральними нігтями, відшліфовуючи їх до блиску після застосування алмазних чи металевих насадок;
  • кулястими насадками обробляють кутикулу та прибирають тріщини, що можуть з’явитися на поверхні нігтьової пластини.

Конструктивні особливості фрези для манікюру

Насадки для манікюрного фрезера можуть мати конусоподібну, кулясту, циліндричну та трапецієвидну форму, що впливає на особливості їхнього застосування.
На сайті магазину професійної косметики «AmoreShop» можна купити фрезу для манікюру потужністю 15-30 Вт, що використовується виключно для манікюру та фрезери потужністю 30-60 Вт, яке мають універсальне призначення. Водночас фрези потужністю понад 60 Вт можуть використовувати тільки професіонали.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: