Завантаження ...
banner
banner

Тріумфальне повернення спідниці: які моделі будуть в тренді у 2024 році?

Хоча деякий час спідниці залишалися недооціненою категорією одягу, в останні сезони вони знову здобувають популярність. Від мікроміні до довгих максі – спідниці успішно повертаються в моду, та 2024 рік не стане винятком.

Прихильниці романтичного стилю та класики, модниці, що обирають завжди знаходиться у центрі уваги, та ті, хто люблять більш стримані образи, – всі залишаться задоволеними! Модельєри пропонують варіанти на будь-який смак, що зможуть порадувати найбільш вибагливих жінок. У вашому гардеробі усі полички зайняті штанами? Стилісти наполегливо радять купити спідницю та спробувати зробити її частиною повсякденного або нарядного образу.

Якщо у вас розбігаються очі, коли ви починаєте задумуватися про оновлення своєї колекції одягу, то не варто впадати у відчай – ми розкажемо про нові тренди, на які варто звернути увагу в цьому році. 

Спідниці максі

Ми здогадуємося, що ви вже знаєте про відродження тренду на максіспідниці. В цьому році їх так само будуть пропонувати відомі будинки моди, такі Louis Vuitton, Valentino та Givenchy.

Їх рекомендують поєднувати з сорочками, топами, в’язаними светрами, та навіть брутальними куртками-бомберами!

Якщо ви віддаєте перевагу офісному стилю, то зверніть увагу на естетику 90-х та підберіть спідницю, що буде гармонійно виглядати з піджаком.

Спідниці в складку

Ностальгічний стиль 2000-х років, що подарував нам тренд на коротенькі картаті шкільні спідниці, поступово трансформується у більш «дорослий» тренд. Обирайте довжину міді, якщо хочете впевнитися, що повністю уникнете будь-яких асоціацій зі шкільним стилем. При цьому ви можете додати до свого образу шкарпетки та мокасини, це буде виглядати оригінально та підкреслить ваш смак.  

Широкі спідниці

Одним з визначних образів Керрі Бредшоу з «Сексу і місто» є широкі спідниці, які знову повертаються на модні подіуми.

З чим можна поєднувати такі спіднички? З сорочкою, з кроп-топом і кардиганом. Щодо довжини таких моделей не існує конкретних рекомендацій. Головне, щоб вона пасувала до вашого зросту та тілобудови.

Спідниця-олівець

Спідниці прямого покрою з'являються на всіх подіумах весняно-літнього сезону 2024 року що доводить: цей силует не втратив свою актуальність. Тема корпоративного стилю, яка прослідковувалася через колекції осінь/зима 2023 року, також підтримує цей тренд. 

В новому сезоні зверніть увагу на бавовняні спідниці з ременем навколо талії, що чудово поєднуються з майками, прозорими топами, об'ємними блузами. Такий підхід до цієї моделі – яскравий доказ того, що спідниця-олівець давно вийшла за рамки стриманого офісного стилю.

Джинсова спідниця

Спідниці з деніма успішно повернулися у трендові колекції цього сезону. Рекомендується поєднувати довгу джинсову спідницю з тим одягом та взуттям, яке одягаєте з улюбленими джинсами. Цього сезону фасони джинсових спідничок стають більш піднесеними: елегантні широкі силуети, темний денім і складки додають сучасного вигляду класичному одягу.

Спідниця білого кольору

Для тих, хто любить білий колір, у нас чудова новина – білі спідниці користуються заслуженою любов’ю модниць та стилісті! Біла спідниця може здатися більш придатною для літа, але в поєднанні з трикотажним верхом, туфлями або шикарними чоботами до колін вона може стати вдалою альтернативою темнішим відтінкам для холодного сезону. 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: