Завантаження ...
banner

Технічні характеристики та особливості вибору джерел безперебійного живлення

Використання якісних та надійних джерел безперебійного живлення дозволяє захистити офісну техніку від можливих поломок та несправностей, спричинених відключенням подачі електроенергії. Крім того, завдяки джерелам безперебійного живлення (ДБЖ), які можна замовити та придбати на сайті магазину техніки Венкон https://vencon.ua/ua/lvov/catalog/istochniki-besperebojnogo-pitaniya, користувачі офісного обладнання, на кшталт персональних комп'ютерів та ноутбуків з акумулятором, що не працює, можуть завчасно зберегти всю важливу інформацію або текст, набраний на комп'ютері.

У чому технічні особливості ДБЖ

Конструкція джерел безперебійного живлення складається із пластмасового блоку, всередині якого розташована акумуляторна батарея. На поверхні блоку передбачені роз'єми для підключення зовнішніх пристроїв, для ефективної роботи яких дуже важлива безперервна подача електроенергії.

На сайті інтернет-магазину техніки Венкон https://vencon.ua/ua/odessa/catalog/istochniki-besperebojnogo-pitaniya станом на сьогодні представлено понад 1200 різних моделей джерел безперебійного живлення, виробниками яких є 55 всесвітньо відомих компаній, включно з американською компанією APC, італійською фірмою Riello та вітчизняним виробником – компанією Елекс Engineering.

Використання ДБЖ дозволяє не тільки зберігати працездатність комп'ютерної та офісної техніки, але й забезпечує подачу електроенергії протягом певного проміжку часу, що є вкрай важливим для систем сигналізації та відеоспостереження, для медичних приладів та касових апаратів, для насосного обладнання та опалювальних котлів.

Різновиди джерел безперебійного живлення

Залежно від принципу роботи, джерела безперебійного живлення, представлені на сайті https://vencon.ua/ua/harkov/catalog/istochniki-besperebojno-pitania можуть бути:

  • резервними, тобто, пасивними. Використання таких ДБЖ полягає у перемиканні електричного живлення з основного джерела на акумуляторну батарею (до моменту відключення електрики ДБЖ перебуває в пасивному режимі);
  • лінійно-інтерактивними. Такі ДБЖ крім основної функції виконують опцію стабілізації напруги від основної мережі;
  • блоками безперервної дії, що працюють у режимі online з можливістю подвійного перетворення енергії.

Залежно від технічних характеристик електроприладів, слід вибирати ДБЖ з чистою або модифікованою синусоїдою.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: