Завантаження ...
banner
banner

Мрії переяславської молоді щодо сучасного простору для корисного дозвілля здійснилися!

Культурно-мистецьке життя в місті Переяслав Київської області, яке на сьогодні є центром однойменної громади в складі Бориспільського району, не зважаючи на воєнні дії, які тривають в Україні вже більше двох років, не завмирає ні на мить. Свідченням цьому є відкриття оновленого молодіжного центру «Зустріч», яке як повідомляють новини Переяславщини, відбулось у п’ятницю 15 березня 2024 року за участі поважних гостей – міського голови В’ячеслава Саулко, секретаря міської ради Лідії Оверчук, заступниці міського голови Оксани Степаненко та ректора університету Григорія Сковороди Віталія Коцура.

Декілька слів про церемонію відкриття оновленого молодіжного центру

Молодіжний центр «Зустріч» розташовується в Переяславському центрі культури і мистецтв та займає його перший поверх у першому корпусі. Саме тут завдяки грантовим коштам, виділеним за фінансової підтримки Агентства США за міжнародного розвитку (USAID), в поточному році проведено капітальний ремонт, тому учасники святкового дійства з великою приємністю зустрічали поважних гостей, які долучилися до виділення грантових коштів:

  • Мехрі Дракман – директорку Представництва Ради міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX) в Україні;
  • Юлію Ткачук – заступницю директора програми USAID «Мріємо та діємо», яка втілюється за сприяння Ради IREX в Україні;
  • Тетяну Несват – менеджерку напрямку «Молодіжні центри» програми USAID «Мріємо та діємо» та Анастасію Криницьку – програмного координатора проекту.

У церемонії відкриття оновленого Центру також прийняли участь представники Київської обласної військової адміністрації та обласного молодіжного центру, а підготовка церемонії проведена за безпосередньої участі начальника міського відділу культури Валентина Шуткевича та виконуючої обов’язки директора комунального закладу, де розташовується оновлений молодіжний центр, Людмили Бездольної.

В чому особливості оновленого центру

Оновлений за грантові кошти молодіжний центр «Зустріч» займає декілька кімнат, де проведено якісний сучасний ремонт, а відремонтовані приміщення обладнано зоною коворкінгу, де розміщено зручні столики, м’які пуфи та декілька різновидів настільних ігор.

В просторому робочому кабінеті оновленого Центру до послуг молоді шість сучасних ноутбуків та два планшети, користуватися якими можна цілком безкоштовно. Вхід до Центру обладнано пандусом, а середині облаштовано інклюзивний вузол, що дозволяє відвідування Центру особами з інвалідністю.     

Джерело:https://proslav.info

.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: