Завантаження ...
banner
banner

Перехідники, муфти та інші види фітингів

Перехідники з нарізаною різьбою мають різний діаметр та дозволяють різьбове з’єднання країв труб для отримання в місці стикування повністю герметичного з’єднання. Різний за діаметром перехідник різьбовий використовується для з’єднання труб теплопровідних, газопровідних і вентиляційних трубопроводів та систем подачі холодної чи гарячої води. Досить часто такі види фітингу використовуються сантехніками для облаштування будинкових мереж, перехідники застосовують також в харчовій, хімічній та фармацевтичній промисловості, в умовах агресивного хімічного середовища та високих температурних режимів.

Деякі особливості виготовлення та використання перехідників  

Для виготовлення перехідників різних діаметрів та цільового призначення використовують різні за хімічним складом та технічними характеристиками матеріали, які забезпечують надійність фітингів та їхню сумісність з технічними параметрами трубопровідних систем, де передбачено використання фітингів. Зокрема, перехідники, які виготовлені з вуглецевої сталі, використовують в умовах менш агресивного середовища, в той час, як фітинги, для виготовлення яких використано леговану чи високовуглецеву сталь можуть використовуватися на трубопроводах, що працюють в більш екстремальних режимах, в тому числі в хімічно агресивному середовищі.

Одним із різновидів перехідників-фітингів є вироби з надміцного пластику, які є відносно недорогими, надійними та призначені для досить широкого спектру застосування на трубопроводах різноманітного застосування. На сьогодні досить часто послуговуються:

  • прес-фітингами, які дозволяють з’єднання країв труб за допомогою спаювання;

  • різьбовими перехідниками, де кріплення двох труб чи окремих елементів відбувається за допомогою різьбового з’єднання, в тому числі з використання накидних гайок;

  • зовнішніми та внутрішніми зварювальними перехідниками, де передбачено використання фітинга після його приварювання до кінця труби.

Види перехідників та інших виробів з технічного інтернет-гіпермаркету  

На сайті технічного інтернет-гіпермаркету hydraulic.ua представлені різні за діаметром та формою перехідники включно з муфтами, трійниками, куточками та лінійними (прямими) фітингами, де передбачено перехід з одного діаметру труби на більший чи менший.

Окрім перехідників весь каталог інтернет-гіпермаркету включає різні види гідравлічного та паливозаправного обладнання, різні за діаметром види муфт, з’єднань та шлангів, різьбових муфт та перехідників низького тиску, адаптерів (перехідників) для гідравлічних пристроїв та систем, пневматичних фітингів, силіконових шлангів і патрубків та багато іншого обладнання та інструментів. 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: