Завантаження ...
banner
banner

В чому особливість використання матеріалу холлофайбер

Серед синтетичних матеріалів холлофайбер вирізняється як один із найбільш інноваційних й універсальних наповнювачів. Його використовують у різноманітних галузях. 

Від легкої промисловості й до будівництва, холлофайбер демонструє переваги, які роблять його ідеальним вибором для безлічі продуктів. Тому купити холлофайбер оптом https://sinta-d.com/catalog-2/filfiber/ у Sinta-D стає вигідним рішенням для багатьох виробників.

Опис та властивості холлофайбера

Холлофайбер — це синтетичне неткане волокно з унікальною порожнистою структурою. Основна особливість холлофайбера — у його високій звуко- і теплоізоляції. Повітря, що накопичується всередині волокон, робить цей матеріал універсальним для різних сфер використання. Крім того, холлофайбер має високу пружність, не забруднюється швидко й затримує часточки пилу.

Серед основних властивостей холлофайбера

  • м'якість: холлофайбер відомий своєю легкістю і м’якістю, що робить його комфортним у використанні;
  • теплоізоляція: завдяки порожнистій структурі, холлофайбер ефективно утримує тепло;
  • гіпоалергенність: його гладка поверхня не накопичує пил, а тому холлофайбер ідеальний для алергіків;
  • довговічність: вироби з холлофайбера можуть служити десятиліттями без втрати якості;
  • повітропроникність: те, як виглядає холлофайбер, а саме його порожнистість, дозволяє шкірі дихати, а тому цей матеріал комфортний для шкіри;
  • екологічність: виробництво холлофайбера мінімізує вміст хімічних сполук,  а волокна з’єднуються під дією високих температур, без клею. Тому цей матеріал безпечний для довкілля і людей.

Яку температуру витримує холлофайбер?

Холофайбер відомий не тільки своєю легкістю, міцністю й високими теплоізоляційними властивостями. Це матеріал витримує низькі температури — до -30-40 градусів Цельсія, а тому підходить для використання в умовах екстремального холоду. 

Крім того, те, як прати холлофайбер, не вимагає особливих зусиль. Вироби з холлофайбера можна прати при температурі в межах 50-70 градусів у пральній машині, адже вони легко повертають свою форму.

Холлофайбер також відзначається своєю гігієнічністю та безпекою, адже він не викликає алергії. Саме тому він став популярним вибором для виготовлення дитячих товарів. Його порожниста структура відмінно пропускає повітря, а також утримує тепло, роблячи матеріал ефективним утеплювачем.

Сфери застосування холлофайбера

Холлофайбер від виробника Sinta-D цінується своєю довговічністю й екологічністю, а тому його використовують у багатьох галузях й виготовляють різноманітні речі: 

  • м'які меблі: холлофайбер часто використовують як наповнювач для диванів, крісел та інших видів м'яких меблів, завдяки його здатності зберігати форму та комфорт;
  • іграшки: цей матеріал — ідеальний вибір для наповнення м’яких дитячих іграшок, адже він не тільки безпечний та гіпоалергенний, але й швидко відновлює свою форму після стискання;
  • верхній одяг: завдяки своїм теплоізоляційним властивостям, холлофайбер використовують для виготовлення зимового одягу, такого як куртки та пуховики, які залишаються легкими, теплими й зручними в догляді;
  • постільні речі: наповнювачі для подушок і ковдр з холлофайбера комфортні й теплі, а також антиалергенні, а тому добре підходять для людей з алергією та чутливою шкірою. Крім того, вплив холлофайбера на організм не дає шкідливих ефектів. 
  • шумоізоляцію: холлофайбер використовують у будівництві як шумоізоляційний матеріал для утеплення стін та інших конструкцій.

Завдяки своїм властивостям, холлофайбер став економним універсальним аналогом природного пуху на сучасному ринку, що зберігає комфорт, тепло і безпеку використання в повсякденному житті.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: