Завантаження ...
banner
banner

Методики та позитивний вплив від застосування електромасажерів

Тілобудова людини сформована таким чином, що основне навантаження під ходьби чи стояння припадає саме на ноги, які після напруженого робочого дня в положенні стоячи чи після тривалої пішої прогулянки дуже втомлюються. Поява больових відчуттів в ногах або набряк нижніх кінцівок може бути також наслідком тривалого сидіння в малорухливій позі чи використанням незручного (тісного) взуття. Запобігти появі проблем в нижніх кінцівках можна, якщо купити масажери для ніг в магазині Belief, де представлені електричні вироби японських, німецьких та китайських брендів, які підтримують різні технології масажу та мають додаткові інтелектуальні функції задля підвищення рівня комфорту.

В чому полягає позитивний ефект від застосування електромасажерів

Конструкція електричних масажерів дозволяє здійснювати масажування ступнів та підошв, стоп разом з гомілкостопами (гомілками) із застосуванням певного типу масажу – лімфодренажного та акупунктурного, вібраційного та інших. Завдяки використанню електромасажера відбувається:

  • активізація процесів кровообігу та розслаблення напружених м’язів, що дозволяє попередити виникнення спазмів та м’язових судом;

  • зміцнення та тонізація м’язів, зв’язок та сухожиль, підвищується їхня еластичність що дозволяє зменшувати ризики отримання травм;

  • активізація лімфовідтікання та зменшується набряклість нижніх кінцівок.

Проведення вібраційного або акупунктурного масажування нижніх кінцівок сприяє підвищенню тонусу кровоносних судин та запобігає розвиткові венозної недостатності, що в більшості випадків є причиною варикозного розширення венозних судин. Після сеансу масажу організм повністю розслаблюється, що дозволяє підвищити якісні показники сну та через зняття больових відчуттів в ногах – покращити працездатність людини. 

Які технології використовуються в сучасних електромасажерах

Через стимуляцію біологічно активних точок, розміщених на ступнях ніг, відбувається нормалізація діяльності багатьох внутрішніх органів, підвищується опірність імунної системи багатьом інфекціям. Завдяки роликовій технології масажу ступні ніг зазнають розминаючого, розтираючого та погладжуючого впливу.

Під час проведення повітряно-компресійного масажу (пресотерапії) тиск на м’які тканини стопи відбувається через подушки, наповнені повітрям. Завдяки електромасажеру з технологією 3D стопи та гомілкостоп почергово масажуються за допомогою повітряних подушок та роликів різного діаметру.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: