Завантаження ...
banner

Вибір корму для котів, які живуть у приміщенні: відповідність раціону потребам улюбленця

Кожен досвідчений власник знає, що всі коти індивідуальні. Вони мають унікальні потреби та особливості, які варто відстежити та запам’ятати. Чим більше ви дізнаєтеся інформації про свого домашнього улюбленця, тим якісніше життя зможете йому забезпечити. Якщо ваш кіт не має доступу на вулицю, він потребує особливого підходу до раціону. Знаючи всі нюанси та обираючи високоякісний корм, ви зможете забезпечити його організм усім необхідним. Ознайомитися детальніше можна на сайті офіційного інтернет-магазину Клуб 4 Лапи.

Чим відрізняються коти, які живуть у приміщенні?

Коти, які живуть у приміщенні, відрізняються від вуличних за багатьма аспектами, включаючи харчування. Домашні коти ведуть менш активний спосіб життя, вони мають обмежений доступ до вулиці а, отже, менше можливостей для полювання.

Котам, які живуть у приміщенні, зазвичай потрібно більше білка та менше вуглеводів у раціоні, щоб забезпечити належний рівень здоров'я та фізичну форму. Крім того, домашнім улюбленцям може знадобитися додаткова підтримка здоров'я шкіри та шерсті, оскільки вони живуть в приміщеннях з низькою вологістю

Спеціально розроблений корм для котів, які живуть у приміщенні містить велику кількість білків, а також збагачений вітамінами та мінералами, які допомагають підтримувати здоров'я та енергію. Також вони можуть бути збагачені омега-кислотами та іншими поживними речовинами для підтримки загального здоров'я шкіри та шерсті.

Як зрозуміти, що перед вами якісний корм?

Варто обирати корм преміум класу, оскільки від харчування залежить добробут вашого улюбленця. Відповідальні власники котів, які живуть у приміщеннях, вибирають спеціальний корм від Клуб 4 Лапи. Науково розроблена формула сухого корму цього виробника призначена для підтримки всіх систем організму ваших улюбленців. Її унікальний склад включає комплекс кальцію (Ca), фосфору (P) та магнію (Mg), який сприяє профілактиці сечокам'яної хвороби. Наявний у складі пробіотик БіоМос покращує травлення та забезпечує баланс мікрофлори кишківника. Спеціально розроблена формула з оптимальним співвідношенням 32/15 ідеально підходить для щоденного годування.

Усі м'ясні інгредієнти займають перше місце в складі, що гарантує високу якість продукту. На офіційному сайті можна ознайомитися з позитивними відгуками від уважних власників. Вони зазначають, що їх улюбленці стали активнішими та здоровішими, а шерсть стала блискучою та дуже м'якою на дотик. Зручна таблиця годування дозволить визначити оптимальний розмір порції залежно від ваги тварини.

Декілька факторів, що вказують на правильний підбір раціону

Щоб вибрати правильний корм, варто звернути увагу на вік та вагу вашого домашнього улюбленця. Щенята та молоді собаки можуть вимагати більше білка і калорій для забезпечення фізичного росту, тоді як менш активні тварини можуть потребувати меншої кількості їжі. Коти, які живуть в оселі та не часто гуляють, часто надають перевагу спеціальному корму, адже він дозволяє підтримувати їх спосіб життя. 

Зрозуміти, що корм підходить тварині можна, відстежуючи стан її здоров’я та поведінку. При вживанні інгредієнтів, які не підходять організму, найближчим часом можна помітити симптоми. На них варто реагувати, щоб своєчасно виправити проблему та прибрати будь-який дискомфорт з життя тварини. Якщо ви маєте певні сумніви, найкращим рішенням буде звернутися до ветеринара, який зможе надати професійну підтримку та консультацію. До того ж перевірка стану здоров’я домашнього улюбленця ніколи не буде зайвою та повинна проводитися час від часу. 

Не варто нехтувати індивідуальними уподобаннями свого кота. Важливо, щоб йому подобався смак та запах. У такому випадку, він буде із задоволенням вживати корисний корм та насолоджуватись відмінним поєднанням натуральних інгредієнтів. Головне - правильно підібрати розмір порцій, спираючись на рекомендації виробника. Довіртесь компетенції та досвіду команди Клуб 4 Лапи та залишитесь задоволеними високою якістю та сучасним підходом до виробництва. 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: