Завантаження ...
banner

В чому особливості та переваги продукції, що виготовляється українською компанією OREST

Продукція популярної української компанії OREST, заснованої ще в 1993 році, на українському ринку представлена різними видами професійного кухонного обладнання, яке не потребує високих витрат під час експлуатації та обслуговування. Асортимент ТМ OREST постійно оновлюється та розширюється, оскільки виробник зважає на зміну потреб клієнтів, які надають послуги в сфері громадського харчування. На сьогодні каталог продукції компанії включає технічне обладнання, яке дозволяє максимально ефективно організувати робочий простір кухні ресторану чи їдальні, кав’ярні, бару чи фастфуду – ресторану швидкого харчування.

Асортимент продукції ТМ OREST – історія та сьогодення

Компанія OREST була першим в Україні виробником професійних електричних плит для закладів громадського харчування, і на сьогодні в багатьох моделях даного кухонного обладнання використовують інноваційну енергозберігаючу технологію, впроваджену компанією, яка дозволяє заощаджувати до 30 відсотків електроенергії під час використання електроплит. За 30-річний період діяльності підприємства його працівники накопичили величезний масив безцінного досвіду, який допомагає створенню та виробництву сучасних, надійних та доступних за ціною зразків професійного кухонного обладнання для підприємств, що надають послуги в сфері громадського харчування.

На сьогодні асортимент продукції, яку виробляє український бренд ТМ OREST, представлено різними видами професійного кухонного обладнання, включно з:

  • тепловим обладнанням на кшталт електричних плит та електродуховок, електричних грилів та печей для приготування піци та або хот-догів;

  • холодильними агрегатами у вигляді холодильних столів та вітрин для продажу риби, яка задля збереження свіжості зберігається на льоду;

  • повними лініями для самообслуговування відвідувачів – вітрин та мармітів, полиць та прилавків з можливістю додаткового охолодження.

Окрему категорію продукції компанії складають вироби, що належать до нейтрального кухонного обладнання, включно з виробничими лавками, мийками, стелажами, парасольками (кришками) та обідніми візками.

Чому покупці віддають перевагу продукції українського бренду

Український виробник – компанія Orest дбає про свою репутацію, тому під час виготовлення професійного кухонного обладнання користується тільки сучасними і перевіреними матеріалами та комплектуючими від надійних постачальників.

Поставка професійного обладнання для кухні супроводжується сертифікатами якості та гігієнічними висновками, які підтверджують безпечність та надійність виробів.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: