Завантаження ...
banner

Акумулятори на дротах та окремі деталі для цифрової техніки та електроніки

Невеликі за габаритами акумуляторні батареї з дротами використовуються задля забезпечення функціональності різних пристроїв на кшталт дитячих іграшок, слухових апаратів, пультів керування, фітнес-трекерів тощо. Всі акумулятори на дротах мають схожу будову (конструкцію), яка складається з власне батареї (хімічного елемента) та різних за довжиною дротів – проводів, за допомогою яких відбувається підключення акумулятора до електричних контактів самого пристрою. На відміну від звичайних (стандартних) батарейок акумулятори на дротах мають більший термін експлуатації, тому їхня заміна відбувається значно рідше, що в свою чергу зменшує суму експлуатаційних витрат.

В чому переваги акумуляторів з дротами

Завдяки високій компактності та достатньо великій ємності акумулятори на дротах є незамінними пристроями, що забезпечують безперебійну роботу малогабаритних пристроїв впродовж тривалого часу. Серед незаперечних переваг зазначених акумуляторних батарей варто відмітити:

  • високі показники компактності та надійності, завдяки якій забезпечується безперебійне живлення різних малогабаритних пристроїв, в тому числі коли простір для їх заживлення є обмеженим;
  • нескладна процедури заміни, завдяки якій встановлення акумуляторного пристрою відбувається достатньо швидко шляхом від’єднання проводів попередньої батареї та підключення нового – повністю зарядженого;
  • низькі показники саморозрядки акумуляторної батареї під час її перебування у спокої – коли заживлений пристрій не використовується (вказана опція пов’язана з фізичними властивостями хімічних елементів, які використовуються у батареї).

Використання акумуляторів на дротах з літій-іонними пластинами всередині забезпечує високу ємність таких батарей, що дозволяє їх застосування у вигляді універсального джерела живлення для різноманітних пристроїв.

Запчастини та деталі до мобільних гаджетів

Окрім акумуляторів на дротах на сайті інтернет-магазину GSM-комплект https://gsm-komplekt.ua/ua/category/zapchasti-dlya-mobilnykh-telefonov/ можна замовити та придбати запчастини та окремі деталі для цифрової техніки та сучасної електроніки, яка в силу різних причин може вийти з ладу.

За потреби фахівці сервісного центру GSM-комплект можуть провести діагностику мобільного гаджета, системи «розумний дім», планшета чи інших пристроїв задля визначення причин їх поломки та проведуть ремонт з заміною окремих непридатних для подальшого використання деталей. На сайті онлайн-магазину представлено величезний асортимент універсальних запчастин, що використовуються під час ремонту цифрової техніки та електроніки, включно з оригінальними деталями та їх якісними аналогами.  

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: