Завантаження ...
banner

Як створити неповторний образ з жіночими платтями з Betega

Гардероб жодної справжньої леді не обійдеться без красивої сукні. Вона просто must have, коли дівчина хоче виглядати елегантно та вишукано. Найвдаліший шопінг пропонує інтернет магазин брендового одягу Betega з високим рівнем обслуговування та приємними цінами на весь асортимент. Зазирнувши хоча б раз на сторінку, ви залишитеся постійним покупцем назавжди. 

Види суконь для жінок

Світ моди просто бовваніє різноманітними видами суконь. Кожна особа прекрасної статі зможе обрати щось до душі. У кожного свій смак, але видів теж дуже багато. Вони відрізняються за кроєм, довжиною, принтами. Універсальними типами суконь, які можуть зробити вас окрасою будь-якої події, є:

  1. Максі, міді, міні – довжину виробу завжди можна обрати відповідно до своїх уподобань. На прогулянку та побачення безпрограшним буде міні, для більш серйозних заходів сміливо одягаємо до коліна чи щиколоток.
  2. Коктейльні сукні. Екстравагантного крою, зазвичай короткі або до коліна, з оголеними плечима, декоровані блискітками, стразами. Відразу привертають увагу до її власниці.
  3. Бальні. Переважно довжиною до підлоги, з пишною нижньою частиною. Роблять жінку справжньою Попелюшкою на балу.
  4. Вечірні. Загадково прикривають ніжки леді до самих п’ят. Можуть мати «глухе» декольте, проте оголену спину, чи навпаки. Якщо верх сукні буде закритим повністю, то розріз точно додасть загадки до образу.
  5. Футляр. Одяг в обліпку, призначений для ідеальної фігури. Може мати дуже скромний крій та підійти для робочої обстановки.
  6. Повсякденні. Тут фантазія може малювати різні варіанти. Такою сукнею буде та, яка не має надміру прикрас, та довжина її міді чи не надто відверте міні. 
  7. Сорочка. Декілька сезонів поспіль на подіумах свою нішу займають «сорочки» до середини стегна. Комбіновані з ремінцем, що підкреслює фігуру, чудово пасують, навіть до легінсів.
  8. Сарафан. Шиють на широких чи вузьких лямках. Модель передбачає, що під нього можна одягнути базову футболку, майку чи топ.
  9. Бандо. Повністю без бретель, у вигляді бюстьє. Такого типу сукні можна віднести до коктейльних чи бальних, в залежності від фасону спідниці.
  10. А- силует. Ці плаття мають характерний розкльошений низ і приталений верх.
  11.  В стилі «ампір». Категорія жінок, які найбільше полюбляють такі сукні — вагітні та власниці округлостей в районі живота. Модель передбачає широку спідницю, яка починається від грудей.

Така кількість фасонів точно не залишить байдужою жодну леді. Адже навіть найвибагливіші клієнтки зможуть підібрати собі шикарну річ.  

Як вибрати сукню за типом фігури

Певна категорія дівчат не люблять цей елемент гардеробу, мабуть через те, що ще не знайшли свій крій, який здатен будь-який образ зробити неперевершеним. 

Щоб вдало підібрати саме для себе плаття жіночі, які пасуватимуть до статури, варто зрозуміти, який фасон допоможе виставити у вигідному світлі всі переваги дівчини:

  • дівчина-«яблуко» — чудовим вибором буде одяг, який зможе відвернути увагу від животику, наприклад, з вертикальним малюнком або ремінцем для створення лінії талії;
  • міс-«груша» може з упевненістю одягнути будь-яку розширену донизу сукню, і знати, що об’ємні частини тіла надійно заховані від чужих очей;
  • ідеал подіумів – пісочний годинник, тут підходять всі відомі моделі, окрім «мішків», адже приховувати такі вигини постаті недоречно;
  • трикутник перевернутий – V-подібний виріз чудово маскує широкі плечі, а широка спідниця врівноважить вузькі бедра.

Визначившись зі своїм типом фігури, буде набагато легше вдало вибрати предмет гардеробу, що може перетворити вас на королеву.

Де придбати найкращу сукню

Куди ж відправитися на пошуки ідеальної сукні в умовах сьогодення, коли часу катастрофічно не вистачає. Зі створенням інтернет-магазинів шопінг став набагато приємнішим і комфортнішим. 

Перед замовленням одягу, в першу чергу, варто обдумати свій майбутній look, вибрати колір, бренд. А от щоб не прогадати з розміром, краще взяти консультацію спеціаліста. Адже багато торгових марок мають певні особливості в розмірній сітці. 

Повідомивши менеджеру заміри бюсту, талії та стегон, а також очікування щодо готового виробу, можна бути впевненим, що вам запропонують варіант, який ідеально пасуватиме. Варто не забути, що важливим критерієм при покупці є і тип фігури.

Якщо мета – отримати якісну та модну сукню, то оптимальним рішенням буде відразу зупинити вибір на відомих фірмах, які відповідають за свою продукцію сформованим роками авторитетом.

Щоб куплена річ довго тішила своїми яскравими кольорами та формою, треба особливу увагу приділити догляду за нею. На етикетках, переважно, вказано всі особливості. Просто дотримуйтесь рекомендацій, і ваш вигляд завжди буде неймовірним.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: