Завантаження ...
banner

Ефективні методи вивчення польської мови на онлайн-уроках

AD_4nXecB-tr-Zi6KacUElAM0P6GqmS4JFSi57cjgaO6QTPhBJY7G9teXn93r00AQyX8xfVDeTb4lNOrDsxBMn36YEQ0c4wQAzN_jM5JiKnVHmHda-1DvbG_lBPC23xqWIMFGcS9FVca1KvwBpYxtdmg-PYW8U0?key=CDbVmkMtvQNnEOyLB8w8Rg

Вивчення іноземної мови надає багато можливостей. Сьогодні кожен має змогу пройти курси не лише з вивчення англійської, а й з інших мов світу. Серед популярних варіантів можна виділити польську мову. Вона стала дуже популярною та навіть провідною. Цю мову найчастіше збираються вивчати майбутні студенти, які мріють потрапити на навчання, саме у Польщу.

Онлайн курси польської мови https://univerpl.com.ua/polska-mova-onlayn/ стануть у пригоді абітурієнтам, які планують вступати до польських університетів, а також усім, хто прагне якісно та зручно опанувати польську мову. Уроки польської мови онлайн в освітньому центрі UniverPL доступні для всіх — достатньо вибрати відповідну програму та викладача. Ми пропонуємо вам пройти курси польської мови онлайн, адже це дозволить вам навчатися, не залишаючи домівки. Все, що вам потрібно, — це бажання вчитися та доступ до інтернету. Для досягнення найкращих результатів і підвищення рівня знань рекомендуємо звернутися до нашого освітнього центру UniverPL.

Відповідний рівень знань польської мови

Вивчення польської мови завжди починається з того, що сам студент повинен зрозуміти, навіщо йому це потрібно та поставити мету на навчання. В багатьох випадках це можна вважати вже половиною успіху. Для найкращого результату потрібно знайти досвідченого викладача, який зможе допомогти досягти мети у майбутньому. Для того щоб обрати відповідного вчителя можна відвідати декілька безоплатних занять, щоб точно зрозуміти, з ким можна буде досягнути поставлених цілей.

Для того щоб зрозуміти який рівень знань має студент, обов'язково потрібно буде пройти пробне тестування. Сьогодні за визначеною шкалою володіння польською мовою можна виділити такий рівень знань за CEFR:

  1. Рівень початковий, який маркується позначками A1 або A2. Зазвичай, це говорить про початкові та базові знання, де людина може використовувати деякі фрази або слова для того, щоб застосовувати їх у відповідних умовах.
  2. Середній рівень або B1/B2 говорить про те, що користувач не лише може розуміти більші тексти та висловлювання, але при цьому може навіть брати участь у розмовах.
  3. Високий рівень володіння польською мовою вже маркується показниками C1/C2. В такому випадку можна говорити про те, що людина не лише володіє польською мовою, а й вже може вільно спілкуватися та брати участь у різних обговореннях.

Для того щоб отримати відповідні знання та перейти з одного рівня знань на інший потрібно вчитися та старанно виконувати всі завдання. Окрім цього не слід забувати проводити тести та складати екзамени для того, щоб отримати відповідний сертифікат, де буде вказано належний рівень знань іноземної.

Кожен, хто зможе вивчити польську мову, зможе претендувати на можливість вступити до вищого навчального закладу Польщі та отримати там відмінну європейську освіту.

Більше подробиць у Центрі Освіти UniverPL https://univerpl.com.ua/.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: