Завантаження ...
banner

Чому варто звернути увагу на німецький модний бренд Philipp Plein

Світ моди завжди був простором для творчості. Прості та мінімалістичні силуети уживалися в ньому разом з яскравими кемповими творіннями окремих дизайнерів. Німецький бренд Філіпп Плейн пропонує моделі, в яких співіснують повсякденна практичність і гламурний дизайн, що ніби постійно перероджується з початку нульових. Що ще слід знати про нетипового модельєра з Мюнхена? Розповідаємо далі.

AD_4nXdgHMPh2uZ2C7ZZTm5HruIiMY82MSdLt0vxtosfQUZWlFxclF6dnkQZtYmIhQfDmJAQKnlLXiKLG11isrZ30ibr1trkYgXDsmFBvXIpi8F7bKTZG8Y-ehKxVSY5atWXVQUCjMjEnZ9sIsZ7ZJthimJ3A-Yq?key=pdrA58Qp5UwoekJQZZ0P_w

Що бренд пропонує любителям моди

Головний дизайнер та засновник компанії створює дуже впізнавані та нетипові моделі одягу, аксесуарів та взуття. Перші повноцінні колекції були виконані у стилі мілітарі. Пляйн не боявся яскравого дизайну навіть у чоловічих колекціях: щедро оздоблював речі вишивкою, аплікаціями та стразами Swarovski. Також надихався стилем рокових музикантів та їхніх фанатів.

В нинішніх колекціях частими гостями стають різноманітні анімалістичні принти, в тому числі текстуровані, металеві аксесуари (пряжки, бляхи, шипи), шкіра та латекс. У 2009 році дизайнер мав колаборацію з компанією Mattel, що відома на весь світ завдяки лялькам Барбі. Та, над якою працював Пляйн, мала біляве волосся, зібране у вишукану високу зачіску. Лялька вдягнена у чорну вечірню сукню фасону «русалонька», розшиту стразами, з плечей спускається елегантна накидка.

У фірмових магазинах Philipp Plein вдасться купити:

  • сукні та спідниці;
  • спортивні та повсякденні штани, джинси;
  • футболки класичного крою та поло;
  • сорочки;
  • лонгсліви, спортивні светри та худі;
  • шорти;
  • купальні речі та спідню білизну;
  • взуття — кросівки, кеди, чоботи, сандалі, туфлі;
  • аксесуари — сумки, гаманці, краватки, хустки, сонцезахисні окуляри.

Також бренд випускає власну лінію парфумерії. Магазини Philipp Plein відомі розкішним інтер'єром, що відображає дух бренду: чорний мармур, дзеркала, хромовані елементи та неонові підсвітки створюють унікальну атмосферу.

AD_4nXcgJdMm4BkggCgJlOkAGB-Zqj49lnpD3zpz3NsB03Jphzif_gO6TD2AuS1d4EeXfDVqiAa-MtctpDpOSl_-dJqtg2YqLUjzQNHMRMyvjpRLPWmILYTcJ0JDUB8qwuIDCqCzzcFxHGpY1o7Zhq0nuVK0M5qx?key=pdrA58Qp5UwoekJQZZ0P_w

Плюси продуманого шопінгу

Замовляти речі у брендів, які дійсно переймаються якістю та унікальністю позицій, — вдала інвестиція. Вони носитимуться довше та приноситимуть більше задоволення. До того ж такий підхід до шопінгу екологічний: він запобігає невпинним замовленням з сайтів магазинів fast fashion, які пропонують трендові речі низької якості, виготовлені в неприйнятних умовах праці.

Придбати одну річ від Philipp Plein — інвестувати в гардероб, що виражатиме саме ваш персональний стиль. Моделі бренду яскраві, тому можуть стати основою вечірнього образу або акцентом у повсякденних комплектах.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: