Завантаження ...
banner

В чому особливості та переваги від впровадження CRM-програми для агентства нерухомості

Кожне агентство нерухомості володіє максимально можливою інформаційною базою щодо об’єктів житлової та комерційної нерухомості, виставлених на продажу чи призначених під оренду, де міститься великий масив даних по кожній квартирі, офісному, складському чи виробничому приміщенні. Завдяки використанню програми CRM для ріелторів, співробітникам агентства більше не знадобиться використання блокнотів чи зошитів для запису актуальної інформації щодо об’єктів нерухомості та клієнтської бази. Крім того, використання CRM-програми дозволить керівникам агентства налагодити дієвий контроль за ефективністю роботи кожного з працівників.

Функціональні можливості CRM програми з нерухомості 

Для всіх агентств нерухомості, які використовують CRM програму для управління IST.Realtor, вказаний програмний комплекс виконує функцію універсального інструменту, завдяки якому відбувається автоматизація багатьох процесів, включно з:

  • веденням структурованих інформаційних баз з даними про об’єкти нерухомості різних типів та цільового призначення;
  • автоматичним відправленням повідомлень потенційним клієнтам пропозицій щодо купівлі/продажу об’єктів нерухомості з можливістю перегляду актуальної інформації по зазначені об’єкти на сайті агентства у випадку переходу за посиланням на відповідний сайт;
  • ведення карточок по кожному з об’єктів з зазначенням максимально повної та деталізованої інформації про його технічні та функціональні характеристики.

Крім того, CRM-програма для агентств нерухомості може виконувати функції планування та календаря задля обліку контрольних дат та часових проміжків, визначених для зустрічей з клієнтами, а також здійснювати підбір об’єктів нерухомості відповідно до критеріїв та параметрів, вказаних замовниками – потенційними покупцями чи орендарями житлової або комерційної нерухомості.

В чому важливість сайту для кожного з агентств нерухомості

Завдяки програмному комплексу «IST.Realtor» власники агентств нерухомості отримають можливість впровадження та використання власного сайту, завдяки якому можна успішно рекламувати як саму діяльність агентства, так і просувати певні об’єкти нерухомості, виставлені на продажу чи для оренди.
Сформований за допомогою програмного комплексу сайт для ріелтора забезпечуватиме залучення нових клієнтів – потенційних покупців житлової чи комерційної нерухомості, тим самим збільшуючи об’єми продаж та відповідно – прибутки агентства нерухомості. 

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: