Завантаження ...
banner

Як уггі знову стали найпопулярнішим новим взуттям у світі моди

У вересні минулого року Белла Хадід була помічена на вулицях Нью-Йорка у сміливому вбранні, яке швидко стало вірусним. Супермодель відмовилася від штанів та стилізувала образ парою класичних міні-черевиків Ugg на платформі.

Завдяки цьому раптово уггі знову стали найпопулярнішим взуттям у світі моди. Ви можете підібрати уггі замшеві в Міратоні за найдоступнішою ціною, а також моделі з інших матеріалів всіляких дизайнів.

Уггі: історія трансформації

Досягши піку популярності в 2000-х роках, новий інтерес до черевиків Ugg через 20 років більше схожий на легенду повернення, ніж на історію народження зірки. Бренд був заснований у Каліфорнії 1978 року австралійським серфером Браяном Смітом, який хотів створити взуття зі свого улюбленого матеріалу — овчини.

Він продовжував створювати класичні Ugg, черевики з підкладкою з овчини, концепція яких була побудована навколо ідеї надзвичайного комфорту, і до 80-х років м'який стиль став синонімом пляжної культури Південної Каліфорнії.

Після купівлі Deckers Brands у 1995 році Ugg продовжили свій шлях до популярності. У 2000 році продажі компанії знову пішли вгору після того, як Опра Уінфрі включила класичні уггі до свого знаменитого списку улюблених речей, і незабаром вони стали невід'ємною частиною гардеробу таких знаменитостей, як Періс Хілтон, Бейонсе і Кейт Мосс.

Епоха Y2K справді вивела бренд на новий рівень з погляду моди. Але, як і все в моді, інтерес до черевиків згас, і до 2010 років вони втратили свою актуальність. Це спонукало команду дизайнерів створити нові міні-черевики та силуети на платформі. Укорочування довжини та додавання товстої підошви виявилося ідеальним способом осучаснити Ugg.

Значення колаборацій

Команда дизайнерів продовжила розширювати межі того, як можуть виглядати черевики Ugg за допомогою своїх модних колаборацій. Взуттєвий лейбл співпрацював із такими дизайнерами, як Телфар Клеменс та Шейн Олівер, над новими провокаційними стилями: так з'явилися черевики з логотипом та м'які футуристичні моделі.

Ugg також дебютував зі своєю останньою співпрацею зі скейт-брендом Palace, в рамках якого класичні черевики Ugg покриваються принтом у вигляді блискавки. Представники компанії стверджують, що очікується ще багато подібних партнерств, адже співробітництво неймовірно важливе для майбутнього. Це дає можливість поглянути на бренд абсолютно по-новому.

Ugg: плани на майбутнє

Щоб протистояти перетворенню на черговий кітчевий, швидкоплинний взуттєвий тренд, Ugg також вийшов за межі своєї традиційної взуттєвої території. Надалі виробник планує підтримувати ажіотаж навколо бренду, використовуючи категорії сумок та одягу.

Що стосується взуття, бренд також планує розширити свій асортимент авангардними стилями унісекс. Лейбл також стежить за ініціативами у сфері сталого розвитку: наприклад, у 2021 році він запустив Uggrenew, програму відновлення, в рамках якої можна відремонтувати черевики Ugg.

Однак, який би вірусний стиль Ugg не планував випустити в найближчому майбутньому, можна бути впевненим, що його колекції завжди будуть відсилати до найкультовіших класичних черевиків. У компанії впевнені, що мода може бути циклічною, тому бренди, які залишаються вірними своїм корінням і знаходять способи бути в курсі тенденцій, — це ті, хто залишаються на вершині.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: