Завантаження ...
banner
banner

Він неадекватний: дружина Андрія Джеджули хоче поїхати від нього разом із дитиною

Він неадекватний: дружина Андрія Джеджули хоче поїхати від нього разом із дитиною фото

Юлія Леус заразилася коронавірусом і складно переносить хворобу. Доглядати за дитиною їй допомагає чоловік Андрій Джеджула, який постить в Instastories фото і відео з донькою Аделіною.

Дбайливий тато годує дитину і змінює їй памперси, але дружина не дуже добре відгукується про нього.

Андрій Джеджула проводить час із маленькою донькою
Фото: instagram.com/stories/djedjula

У сторіс Юлія Леус назвала Джеджулу "неадекватним" і зізналася, що дуже чекає на своє одужання, щоб поїхати в іншу квартиру.

"Я дуже погано себе почуваю, але я звичайно прокоментую це чудовисько, яке виставляє у себе сторіс як він годує дитину, тепер він виставляє як він памперси загортає в трикутник... Це просто хвора людина, він неадекватний, у нього з головою не все в порядку. Я вже просто рахую дні, коли я вилікуюсь і заберу звідси дитину", – сказала дружина Андрія Джеджули у себе в сторіс.

Юлія Леус не хоче залишати дочку з Андрієм Джеджулою
Фото: instagram.com/stories/yla__yla

Леус зазначила, що не хоче, щоб її дочка "росла з таким батьком". За словами Юлі, їй важко одночасно лікуватися і дивитися за дитиною, тому що їй страшно залишати Аделіну "з цією неадекватною людиною".

Андрій Джеджула і Юлія Леус разом із дітьми проживають в одній квартирі, незважаючи на сварки та скандали. Нагадаємо, що в кінці грудня минулого року дружина шоумена потрапила в лікарню з загрозою викидня, крім того, Юлія загрожувала Андрію розлученням.

Як зірки переживають розлучення, дивіться в сюжеті:

Джерело: segodnya.ua

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: