Завантаження ...
banner
banner

Блогер Андрій Шимановський закохує в українську мову через ТікТок (ВІДЕО)

Блогер Андрій Шимановський закохує в українську мову через ТікТок (ВІДЕО) фото

На TikTok-сторінці Андрія вже 250 тисяч підписників та мільйони переглядів, повідомляє 1+1. Шимановський – професійний актор, педагог з техніки мовлення та той, хто вчить мережу розмовляти правильно, а головне – українською! Його експрес-уроки допомагають не лише запам’ятати правильні наголоси, а ще й побороти росіянізми та поліпшити дикцію. В ефірі денного шоу «Твій день» Андрій розповів, як зробив українську мову зіркою молодіжної соцмережі.

Рік тому я був на локдауні, сидів у бабусі та дідуся в селі та два місяці відчував, що мені нікуди дівати творчу енергію. Хочеться щось з цим зробити. Я вирішив створити собі блог. Проте в мене була обов’язкова умова: знімати щось повчальне. Вирішив поєднати дві свої навички: акторське мистецтво та українську мову. Тоді якраз ніхто нічого подібного не робив та я вирішив, що це гарна нагода.

блогер шимановський фото

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловіча краса в салоні: які процедури та ін'єкції стали звичними для чоловіків (розповідає косметолог)

Найпопулярніше відео Андрія Шимановського – ролик, в якому блогер читає реп з жіночих імен:

Я взяв жіночі імена, які пам’ятав та склав з них риму. Вийшла така собі чистомовка. Я надихнувся американським репером та вирішив у його темпі це прочитати. Так склалося, що тоді ще й був Катеринин день. Коли я знімав це відео, я не знав цього. А це відео фактично присвячене Катерині.

Чи заробляє Андрій Шимановський на своїх відео в TikTok? Актор розповідає:

Загалом я викладач з техніки мови, допомагаю людям опанувати українську своїм голосом та дикцією. Деякі доволі відомі бренди замовляли в мене мовні марафони. Якщо мені поступають звичайні запити на рекламу, я за це не берусь. А якщо це щось навчальне та корисне – чому ні?

Як отримувати прибуток від TikTokу? Розповідає бізнес-тренер та засновник агенції, що займається просуванням в TikTok Роман Грицько у сюжеті денного шоу «Твій день» за 25 червня.

Фото: соцмережі

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: