Завантаження ...
banner
banner

7 ознак того, що Всесвіт направляє вас до вашої долі

7 ознак того, що Всесвіт направляє вас до вашої долі фото

Не забувайте ні на хвилину, що ніщо на нашій Землі не відбувається просто так.

Ці часи бувають у житті кожної людини. Коли ми відчуваємо себе втраченими. В часі і просторі. Іноді цей період настільки затягується, що з’являється відчуття, ніби хтось повинен подати якийсь знак – куди йти далі.

Однак Всесвіт всім нам постійно посилає певні сигнали. Він нікого і ніколи не залишає без уваги. Слід лише навчитися читати його знаки. Це спочатку непросто, але, навчившись цьому мистецтву, ви будете здивовані, наскільки мудрими є ці «покажчики».

Отже, представляємо способи, за допомогою яких Всесвіт наставляє нас на шлях істинний:

1. У вашому житті несподівано починають відбуватися найнесподіваніші речі

Ваше життя вже давно стало нудним та одноманітним. Ні нових подій, ні нових друзів. Ви вже починаєте потихеньку нудьгувати за тими часами, коли життя вирувало.

І тут раптом, буквально в одну мить, все кардинально змінюється. Наприклад, ваші друзі влаштовують вечірку, і ви несподівано стаєте найголовнішим гостем. У вашому житті з’являються нові люди, і ви чітко розумієте, що життя приймає несподіваний оборот. Все прискорюється і рухається просто в шаленому темпі.

Повторюйте про себе: «Я відкритий (-а) назустріч новим можливостям і кажу їм впевнено «Так!».

2. Ви починаєте жити своїми цілями

Ви завжди знали, що хочете чогось досягти або зробити щось значуще. Але біда в тому, що хотіли якось не особливо сильно. Щось змінилося в вас в останні роки: вогонь, який так і вирував всередині, поступово згас. Але коли Всесвіт переходить на вашу сторону, то він спалахує з новою силою.

Вогонь починає горіти буквально вдень і вночі. Ви відчуваєте незвичайні збудження і мотивацію, всі думки тільки про одне – досягти своєї мети. Тепер для вас не існує ніяких перешкод і відмовок – тільки вперед!

Підтвердіть Всесвіту, що розшифрували його сигнал. Скажіть йому: «Спасибі, що направив мене в потрібному напрямку в потрібний час!».

3. Можливості так і атакують з усіх боків

Коли у вашому житті з’являться нові люди і нові зустрічі, то з’явиться і абсолютно невідомий раніше досвід. А з новим досвідом завжди приходять нові можливості.

Наприклад, у вас було розбите серце через невдалі відносин. В результаті ви відгородилися від усього світу і не дозволяли нічому і нікому новому увійти у ваше життя. Тепер прийшов час зламати ці стіни. Ви сміливо відкриваєтеся назустріч новим враженням і новому світу. А головне – назустріч новим можливостям.

Всесвіт готує ще багато сюрпризів і подарунків. Не чиніть йому опір. Пливіть за течією і дивіться, в яке чудове місце він вас виведе.

4. Біля вас збираються близькі по духу люди

Рідними по духу не обов’язково повинні бути родичі або кохані. Це люди, які приходять у ваше життя і вносять щось абсолютно нове. Люди, які духовно читають одну і ту ж сторінку книги Життя.

Ви їх ні з ким не сплутаєте. Коли зустрінетеся, життя стане більш динамічним і наповненим новим змістом. Це не обов’язково буде романтично або якось по-особливому чарівно. Вони просто будуть, і життя зміниться від одного лише цього факту.

Це можуть бути споріднені душі, яких ви так довго шукали. А можуть бути настільки близькі друзі, які також стануть рідними душами.

Одним словом, це люди, з якими вам буде дивно світло і спокійно на душі. І чим більше таких людей подарує Всесвіт – тим більше можливостей і шляхів відкриється перед вами.

Подякуйте Всесвіту: «Спасибі за всіх цих людей, які наповнюють мою душу новими знаннями і мудрістю».

5. Ви стаєте більш чутливими

Раптово ви помічаєте, що інтуїція загострилася як ніколи. Ви відчуваєте, що живете в унісон з вібрацією Всесвіту, що багато речей просто відчуваєте “нутром”. Вам стає надзвичайно легко вловлювати вібрації інших людей, тому постійно опиняєтеся в потрібний час в потрібному місці і поряд з потрібними людьми.

Можливо, ви помітите, що стали менше часу проводити поруч з певними людьми, тому що особливо гостро реагуєте на негативну енергію. І це буде ваш власний вибір.

Повторюйте: «Я довіряю своїй інтуїції і впевнений (-а), що вона допоможе мені в будь-якій ситуації».

6. Ви відчуваєте прилив радості

Життя навколо несподівано наповнюється новими фарбами і чарівними знаками. Навіть коли на руку падає сонячне світло, ви відчуваєте неймовірну енергію Всесвіту. Прохолодний вітер ніби приносить нове життя. Це непередавані відчуття! Здається, що вас вже ніхто і ніщо в цьому світі не може засмутити.

Виникає відчуття, що всі в цьому світі змовилося, щоб зробити вас щасливими. Радість буквально витає в повітрі, і ви навіть собі не можете пояснити, чому так відбувається.

Але найголовніше, що ви відчуваєте цю життєдайну енергію Всесвіту. Це допомагає рости і з оптимізмом дивитися в майбутнє. Якщо вас переповнюють подібні почуття, не ховайте їх від інших, поділіться зі світом цією енергією. Скажіть: «Я дякую Всесвіту за все».

7. Ви усвідомлюєте задум Всесвіту

Ви вже відкрилися назустріч Всесвіту всім серцем і душею, тепер найголовніше – не відступати з цього шляху, щоб знов не «загубитися». Не забувайте ні на хвилину, що ніщо на нашій Землі не відбувається просто так. Довіряйте Всесвіту, довіряйте тому, що його наміри – кращі для вас. Це можливо тільки при граничній відкритості і готовності читати всі його знаки.

Вступивши одного разу на цей шлях – ніколи не звертайте. І тоді у вашому житті почне відбуватися справжнісіньке диво, справжнісінька магія. Скористайтеся цією енергією для того, щоб змінити світ на краще. Сміливо йдіть назустріч мрії. Дозвольте їй здійснитися, а Всесвіт – завжди підстрахує.

Ви можете не довіряти людям, ви можете не довіряти новинам в засобах масової інформації, ви навіть можете не довіряти вчора ще близьким друзям. Але Всесвіту – довіряйте завжди і на всі 100%.

Будьте готові приймати його енергію – вона воістину творить чудеса. Всесвіт завжди підкаже і завжди підтримає у важку хвилину. І він подає безліч сигналів, щоб ви не забували про це. Що вам ще потрібно! Просто живіть і прислухайтеся до нього.

Дозвольте енергії Всесвіти направляти вас і підказувати шлях. Це найбільш вірна підказка. Вона обов’язково призведе до щастя!

Джерело

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: