Завантаження ...
banner
banner

Кращі фільми для сімейного перегляду

Кращі фільми для сімейного перегляду фото

Взимку хочеться не тільки закутатись в теплу ковдру та випити ароматного чаю, а й огорнути себе родинним затишком: святкувати разом свята, відпочивати, подивитись улюблені фільми та.... повірити в диво. Диво не обіцяємо, але гарні фільми для перегляду пропонуємо.

Чарлі і шоколадна фабрика(2005)

Захоплююча історія яка змушує кожного повірити в диво. Хлопчик Чарлі Бакет мешкає зі своєю родиною в дерев'яній хатинці на краю великого міста. Його родина налічує шестеро людей: тато і мама Чарлі - пан і пані Бакети; батько й мати пана Бакета - дідунь Джо та бабуся Джозефіна; батько й мати пані Бакет - дідусь Джордж і бабуня Джорджина. Хатинка Бакетів мала лише дві кімнати і одне ліжко. Тому жилося їм не дуже зручно. Що сталось з Чарлі одного зимового дня? Удача чи випадок?

Сам удома(1993)

Кіно на якому виросло ціле покоління. Традиційна комедія про зовсім малого хлопчика, який у Різдвяну ніч залишається вдома наодинці. Попередньо загадавши бажання залишитись без батьків і родичів, на декілька днів, його бажання несподівано збувається. Але, що чекає Кевіна без батьків у власному будинку?

Кучерявка Сью(1991)

Білл Денсер якого дев'ятирічна дівчинка Кучерява Сью вважає своїм татом, відноситься до крихітки так, як це міг робитий найкращий батько. Він не заможним, та й взагалі немає нічого за плечима, але Білл намагається вдягти та нагодувати Сью та йде заради цього на маленькі афери. 

Поки ти спав(1995)

Чарівна історія кохання у одному фільмі. Не завжди другу половину можна зустріти у 18. Головна героїня фільму Люсі, повуха закохана у чоловіка якого бачить кожного ранку. Її сором`язливість заважає з ним познайомитись. Він красивий брюнет, завжди охайно одягнений, та можливо це лише обгортка? Нещасний випадок допомагає Люсі, вона рятує життя прекрасному незнайомцю. А що чекає на них далі?

 Інтуїція (2001)

У передсвятковій метушні двоє випадково зустрічаються і між ними спалахує почуття. Але у кожного з них є пара, тому вирішено перевірити долю. Вони пишуть свої номери телефонів на грошовій купюрі та художній книзі, і відправляють їх в подорож. Чи потрапить купюра в руки Сари і чи побачить Джонатан номер Сари?

Щоденник Бріджит Джонс (2001)

Дівчата люблять дивитися історії про Бріджит в будь-який час року, але не варто забувати, що почалося все саме в Різдво. У батьків під час святкування головна героїня і познайомилася з чоловіком своєї мрії.

Кращі зарубіжні фільми про новий рік і різдво

Кращі іноземні новорічні фільми представлені такими роботами:

  1. «Нова різдвяна казка» (США, 1988). Головний герой - безсердечний багач Френк, якого цікавлять тільки фінанси. У Різдво вищі сили вирішили зробити з Френка іншої людини, а що з цього вийшло, дізнаєтеся, подивившись комедію.
  2. «Чотири Різдва» (Німеччина, США, 2008). Герої фільму - молода пара, яка живе разом, так і не розписавшись. Їм належить відвідати в різдвяні свята чотири сім'ї кожного зі своїх батьків, і це стає нелегким випробуванням.
  3. "Привіт сім'ї!" (США, 2005). Сім'я Стоунов збирається на Різдво, хоча близькими і теплими відносинами члени сімейства не можуть похвалитися. Рятує становище дівчина Джулі, яка абсолютно випадково потрапляє в цей будинок.
  4. «Сім'янин» (США, 2000). Різдвяне кіно про те, яке життя більше до вподоби головному герою.Жити, ні в чому собі не відмовляючи, домагаючись небувалих кар'єрних висот, при цьому залишаючись самотнім холостяком? Або працювати продавцем автомобільних шин, не маючи можливості купити вподобаний костюм, але зате перебувати в оточенні люблячої родини? Що вибере головний герой?
  5. «Один вдома» (США, 1990). Сім'я так гарячково збиралася в поїздку на Різдво, що забула маленького сина вдома. Але дитина виявився не боязкого десятка, і він поодинці зможе протистояти грабіжникам, проявивши чудеса уяви і кмітливості.   
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: