Завантаження ...
banner
banner

Рецепт оригінального салату із капусти до різдвяної шинки та фаршировані яйця

  Рецепт оригінального салату із капусти до різдвяної шинки та фаршировані яйця фото

У рубриці "Суботній рецепт" пропонуємо приготувати фаршировані яйця та оригінальний салат із капусти до різдвяної шинки за рецептом Ніжинського викладача та тренера з інтелектуальних ігор Василя Суркова.

"Мене цікавили фаршировані яйця. Адже якийсь святковий шведський стіл без цієї невигадливої ​​страви. Перед приготуванням зробив пробну порцію різних видів яєць і дегустаційна комісія на святвечір оцінювала смакові якості страв з яєць. Чого не пропонували сайти шведських супермаркетів до різдвяного столу. І яйця, фаршировані солоним смаженим мигдалем і карі чи яблуками з волоськими горіхами. Само собою найпопулярніші яйця фаршировані ікорним кремом з прикрасою з червоної ікри. А я даю два оригінальні рецепти, що не вимагають дорогих вливань і які відразу пішли на ура за столом. Яйця з пряним відтінком.

На 6 яєць 100 грам майонезу, зубчик дрібно нарізаного часнику, нарізаний шматок грам 60 -80 маринованого оселедця, зелена цибуля (з морозилки) 1 невеликий солоний дрібно нарізаний огірок, перець і сіль за смаком. Зверху посипав дрібно нарізаною зеленню. Devil's eggs Тут можна використати суміш перців. Я брав часниковий перець, мелений червоний перець, паприку, коріандр. Все змішував із яєчним жовтком і заправляв вершками. (Майонез теж зійде). Зверху прикрашав шматочками чилі. Пішли на ура.

Ну і на завершення оригінальний салат із капусти до різдвяної шинки. Для краси можна взяти червонокачанну капусту, можна брати і звичайну. Отже 600 г капусти, 2 моркви, 2 яблука, вичавлений сік 2 лимонів. 3 столові ложки меду, 5 столових ложки оливкової олії, сіль перець і фундук. Дрібно шаткуємо капусту. Кип'ятимо воду і капусту обдаємо в друшляку окропом. Потім обдаємо холодною водою. Даємо воді стекти злегка віджимаючи її. Натираємо на тертці моркву та очищені яблука без серцевини. Змішуємо з капустою. З лимонів вичавлюємо сік, змішуємо з оливковою олією та рідким медом. Додаємо сіль та перець. Поливаємо заправкою салат. Фундук нарізаємо крупно і підсмажуємо трохи на сухій сковороді і посипаємо салат. Річ шалена.

Читати по темі:

День екзотичних рецептів оселедця від Василя Суркова

Швеція очима ніжинця

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: