Завантаження ...
banner

День екзотичних рецептів оселедця від Василя Суркова

День екзотичних рецептів оселедця від Василя Суркова фото

У рубриці "Суботній рецепт" пропонуємо приготувати мариновані оселедці за рецептом Ніжинського викладача та тренера з інтелектуальних ігор Василя Суркова.

День екзотичних рецептів оселедця. Знайшов нарешті шафран, далі експериментуватиму з ним. Сьогодні зробив ще один вид оселедця. Для цього взяв малосольне філе (300 г) і замаринував його,  але солі маринад не клав. Маринад - стандарт: склянка води, дві ложки оцту, чорний перець горошком 5 штук, одна лаврушка, чайна ложка цукру та столова ложка оцту. Знову ж таки остудив маринад. Очистив і порізав кільцями цибулю, порізав половину лимона. Якщо є свіжий імбир, то порізати і його, якщо ні, я посипав шари меленим. У банку поклав оселедця, і всі компоненти. Залив маринадом. Написано, що день у холодильнику, але й надвечір вже спробував. Відмінний смак! 

Ще один різдвяний рецепт оселедця. Оселедець з помідором та шафраном. Отже на 300 маринованих оселедців 1 цибулина, столова ложка кропу, 150 грам сметани, помідор і шафран, сіль та перець Цибуля та кріп і помідор нарізаємо. У сметану додаємо овочі, шафран, сіль та перець. І ще одна модифікація – можна порізати кубиками яблуко замість цибулі. Оселедець заливаємо сметанно-овочевим кремом і вистоюємо хоча б 3 години. Тоді смачніше".

Приємного смакування!

Читати по темі:

Смакота: рецепт шарлотки від ніжинського тренера з інтелектуальних ігор

Готуємо вдома: імбирний пиріг

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: