Завантаження ...
banner
banner

Смакота: рецепт шарлотки від ніжинського тренера з інтелектуальних ігор

Смакота: рецепт шарлотки від ніжинського  тренера  з інтелектуальних ігор фото

Вихідні. Жінкам хочеться відпочити і від робочих буднів, і від плити. Та все ж, родина чекає на щось смачненьке. Що приготувати вдома за лічені хвилини?

Пропонуємо смачненьку шарлотку за рецептом Ніжинського  викладача та тренера  з інтелектуальних ігор Василя Суркова.

Mynizhyn.com Василь розповів, що любить готувати. Особливо йому до вподоби страви "родом" із Швеції. Саме їх він частенько готує та ділиться рецептами у соцмережі. Чому саме швецькі? 

"Давня історія, - каже він, - частенько возив туди дітей на екскурсію та й сам там бував...тож, облюбував їхні страви. 

Вперед.  Сьогодні -  простий і смачний шведський яблучний пиріг типу шарлотки. Найголовніше – готується легко, з'їдається швидко!

Інгредієнти: 140-150 г борошна; 2 середніх яблука. 90-100 г вершкового масла; 2 яйця; 90 г цукру; трохи ванілі; 2 ч. л.  розпушувача (чесно кидав половину чайної ложки).

Готуємо Масло розтираємо із цукром. Додаємо яйця, ванілін та добре розмішуємо. Яблука очистити від шкірки та нарізати кубиками. Змішати із збитими яйцями. Можна додати трохи кориці, це добре поєднання. Борошно змішай із розпушувачем. Просійте у суміш і перемішати. Тісто викласти у форму, змащену маслом, і посипану панірувальними сухарями, або звичайною манною крупою, а краще 3астелить форму спеціальним папером для запікання. Я посипав манкою – нормально відстало. Все залежить від форми. Зверху прикрасити горіхами.Смачного!"

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: