Завантаження ...
banner
banner

Як вплине ретроградний Меркурій 14 січня - 4 лютого на знаки зодіаку

Як вплине ретроградний Меркурій 14 січня - 4 лютого на знаки зодіаку фото

Овнам ретроградний Меркурій принесе зустріч зі старими друзями, а Тельцям - затримки в підвищенні на роботі й перенесення відрядження. З 14 січня 2022 року Меркурій розвернеться в зворотний рух і буде ретроградним впродовж трьох тижнів - до 4 лютого.

Овен

Овнам ретроградний Меркурій принесе зустріч зі старими друзями або однокласниками - вам подзвонить колишній колега, згадають друзі дитинства. Овни або займуться ідеєю, яку не реалізували раніше, або повернуться на стару роботу.

Тельць

Якщо у вас планувалося підвищення або переведення в новий відділ, то це призначення відкладеться. Перенесеться відрядження, відкладеться укладення шлюбу. Доведеться доводити свої професійні навички, а можливо навіть покращувати їх.

Близнюки

Близнюкам ретроградний Меркурій принесе затримки у всіх справах, пов'язаних із закордоном, ПМЖ, візами, документами і закордонними паспортами.

В цей час добре відновлювати судові процеси й подавати апеляцію, порадила астролог.

Рак

Період з 14 січня по 4 лютого вдалий для того, щоби погашати кредити, кредитні карти, перефінансувати кредит, переходити в інший банк, де менше відсотки.

"Якщо вам хтось винен грошей, то зараз вони повернуться. Якщо ви чекаєте соцвилати, аліменти, повернення податків - то ці виплати затримаються до 4 лютого або вам потрібно буде принести документи в податкову", - сказала Перл.

Можливо повернення колишнього і відновлення стосунків. Ретроградний Меркурій - поганий час для зачаття, зокрема і ЕКЗ, додала астролог.

Лев

Левам доведеться знову зайнятися проблемою, яку вони не розв‘язали раніше. Не виключена зустріч з колишніми коханими і відновлення стосунків.

На старого знайомого Леви можуть подивитися іншими очима і почати з ним романтичні стосунки. Буде порушено тему шлюбу та розлучення. Якщо планується весілля, то може змінитися склад гостей, доведеться переробити сценарій. Що стосується розлучення, то шлюборозлучний процес може затягнутися. У ваше життя можуть повернутися старі вороги, попередив гороскоп 2022.

Діва

Діви можуть вийти на стару роботу, доведеться переробити якийсь проект або повернутися до старої проблеми - наприклад, знову потік кран, залили сусіди.

Відбудеться зустріч з колегою по старій роботі або відрядження в те місце, куди ви вже їздили.

У період ретро Меркурія добре обстежити організм, здати аналізи, лікувати зуби. Операції робити не можна до 7 лютого, хоча планувати їх можна.

Терези

На перший план вийдуть питання дітей. Терези мінятимуть школу або дитячий сад, знову вірішать спробувати зачаття. Що стосується ЕКЗ, то краще його робити після 4 лютого, порадила астролог.

Вдалий час для обстеження організму, прийому вітамінів, підготовки до вагітності. Спливе інформація про колишніх, вони можуть зателефонувати або написати. Можна відновити хоббі, яке ви закинули раніше.

Скорпіон

Будуть вирішуватися питання нерухомості, місця проживання, ремонту. Можуть приїхати родичі, яких ви давно не бачили. Спливе інформація про Ваш рід. Доведеться переоформляти документи на будинок, квартиру, міняти заповіт.

Стрілець

Гарний час для техогляду або переоформлення машини. Купувати авто і будь-яку іншу техніку не варто до 7 лютого, порадила астролог.

У період ретроградного Меркурія у Стрільців можуть губитися посилки, повідомлення, файли, техніка може ламатися.

На зв'язок вийдуть родичі, з якими ви давно не спілкувалися.

Козеріг

Козероги будуть сфокусовані на темі грошей. Ви отримаєте гонорар за раніше виконану роботу. Повернуть борги. Але якщо вам гроші потрібні терміново, то вони можуть затриматися. Якусь роботу доведеться переробити.

Ретро Меркурій - гарний час для перегляду зарплати, гонорару і свого прайсу.

Може переноситися виступ на конференції, зборах. Якщо ви зібралися купувати щось цінне, то угода може зірватися.

Водолій

На перший план вийде тема стосунків. Передусім, ставлення до себе. Водоліям варто підняти самооцінку, змінити зачіску, макіяж, сісти на дієту, повернутися в спортзал.

Якщо ви хочете відновити стосугки з колишніми коханими, то варто робити це лише на ваших умовах.

Риби

Риб чекає подорож в далекі країни. Потрібно буде зайнятися документами на переїзд або еміграцію. Доведеться приділити увагу питанням нерухомості, яка розташована в іншому місті або країні.

Потрібно буде поставити крапку в процесах, що тягнулися дуже давно.

Добре поїхати в санаторій, в ретрит, щоби відпочити, очистити організм і зайнятися здоров'ям.

https://news.glavred.net

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: