Завантаження ...
banner
banner

Чоловічі імена: яке ім'я - таке і життя з чоловіком

Чоловічі імена: яке ім'я - таке і життя з чоловіком фото

Ім'я ми отримуємо ще при народженні. І перше, що люди зазвичай дізнаються про нас - це ім'я, яке обрали нам батьки. І воно може дивовижним чином впливати на те, як нас сприймають інші, і отже, визначати все наше життя. Чи цікавились ви тим, що означає ваше ім'я.

Адам

Ім’я «Адам» в перекладі з староєврейського означає «з червоної глини» – саме з неї, за біблійним переказом, була створена перша людина.

Адам має аналітичний розум і чудову пам’ять, вміє стримувати свої емоції і ніколи не робить висновків, досконально не вивчивши ситуацію. Дуже чутливий до поразок і невдач. Дисциплінований і педантичний, вимагає того ж від інших. Легко досягає успіху – ставить перед собою чітко визначену мету і заради її досягнення готовий багато і напружено працювати. Не багатослівний, надає перевагу не розмовам про те, що він збирається зробити, а діям.

Серйозно ставиться до вимог моралі і не визнає жартів на цю тему. С*кс займає важливе місце в житті Адама, але він абсолютно не розбирається в жіночій психології і тому часто відчуває розчарування. У шлюбі йому не дуже щастить: часто приводом до сварки служить ревнощі Адама або його нетактовність. Адам дуже ранимий, але намагається це приховати. Упертий, насилу йде на компроміси.

Зазвичай. Адами мають дуже хороше здоров’я, але схильні до захворювань серцево-судинної системи. Слабким місцем можуть виявитися нерви.

Адаму подобається медицина, він легко домагається успіху у великому спорті, в комерції, агрономії та ветеринарії, живопису, кібернетиці, поезії. Серед Адамів є відомі письменники і священнослужителі.

Анатолій

Походить від античної назви Малої Азії, розташованої на схід від Греції. Ім’я можна перевести як «східний».

Анатолій – добрий, довірливий, безвідмовний, небайдужий до похвали, любить подорожувати.

В душі романтик, делікатний, часто замкнутий, але вміє підлаштовуватися під людей і знаходити з ними повне взаєморозуміння. Як начальник не опускається до приниження підлеглих, справедливий, ніколи не скривдить людини зопалу, але в критичних ситуаціях може протиставити себе колективу, стати некерованим, колючим і погано уживатися. Недостатньо самокритичний і часом брезгливий.

Розважливий і урівноважений, легко завойовує довіру жінок. Дуже с*ксуальний, доставляє своїм партнеркам незабутні відчуття. Обожнює блондинок. Анатолій, який народився влітку, може бути нещасливий не тільки в першому, але і в другому шлюбі, поки не знайде гідну обраницю.

Має хороші стосунки з батьками дружини, особливо з тестем, але з власними дітьми не завжди знаходить спільну мову. Проблеми в сім’ї виникають, коли дружина прагне до лідерства. Якщо диктат стане нестерпним, Анатолій, незважаючи на любов до дітей, може піти з сім’ї.

Йому краще не захоплюватися алкоголем, так як він швидко втрачає контроль над собою.

Анатолій, народжений восени або взимку наділений різноманітними талантами, активний, володіє хорошою інтуїцією.

Андрій

Основою імені служить грецьке слово «андрос» – чоловік, чоловік.

Спритний, щасливий, часом жорстковатий, не надто делікатний у виборі методів для досягнення мети. Висока активність в поєднанні з силою дозволяє Андрію домагатися багато. Хороший організатор, визнаний лідер. Миттєво реагує на зміну ситуації і використовує її з вигодою для себе. Мрійливий в дитинстві, Андрій, подорослішавши, стає реалістом і краще однолітків влаштовується в житті, він імпульсивний і непередбачуваний.

Народжений взимку більше тяжіє до професій, пов’язаних з мистецтвом. Народжений восени, більш щасливий і розважливий, досягає успіху в галузі точних та природничих наук і в бізнесі.

Андрій завжди прагне до ідеальної любові, одружується на красивій, емоційній, зовні ефектній жінці, не надто цікавлячись її внутрішнім світом. Вимагає до себе підвищеної уваги, ревнує дружину навіть до дитини. Після одруження намагається зберегти незалежність в с*ксі. С*кс і любов у нього пов’язані нерозривно.

«Зимовий» Андрій ніколи не зраджує дружину і з її боку не потерпить не тільки зради, але навіть легкого флірту. Стосунки з тещею складаються дуже непросто.

Антон

В перекладі з давньогрецької означає «вступає в бій», «той, що змагається в силі». У Стародавньому Римі Антоній – родове ім’я знатної патриціанської сім’ї.

Потайний, чарівний, мужній, працьовитий і дуже працездатний. Народжений взимку – сміливий, наполегливий, хитрий, розважливий і дипломатичний. Емоційний, час від часу ускладнює собі життя любовними пригодами. Його приваблюють чарівні жінки з великим с*ксуальним досвідом. Поважає незалежність дружини. Над усе цінує спокій в родині. Народжений восени – менш сміливий, але ретельно приховує це. Прагне до ідеальної любові. До вибору дружини ставиться дуже серйозно, обдумано.

Антона не назвеш зразковим сім’янином, він не домосід і не в міру влюбчивий, але доброта і поступливість допомагають йому уникнути конфліктів в сім’ї. До батьків завжди ставиться з любов’ю і повагою.

У стосунках з жінками дуже імпульсивний. У нього дві крайності: від шаленства любові і самозречення до дикої вольниці, від сором’язливості до нестримної розбещеності. Довгоочікуваного благополуччя в с*ксуальному житті досягає зазвичай після сорока років.

Домагається високого професіоналізму в справі, якою займається – може стати хорошим керівником, талановитим вченим, видатним спортсменом. На будь-якій роботі – майстер своєї справи.

Аркадій

Від давньогрецького слова «аркадос» – житель Аркадії, області в Стародавній Греції; буквально – «пастух».

Характерна риса Аркадія – обов’язковість, він завжди виконує свої обіцянки, що називається – «господар свого слова». Спокійний, м’який, в чварах між друзями і колегами завжди виступає в ролі миротворця, прагнучи погасити конфлікт у зародку. Наділений розвиненою інтуїцією і синтетичним складом розуму, здатний узагальнити абсолютно різнорідні факти і, зробивши відповідні висновки, прийняти правильне рішення. Не володіє сильною волею, але може успішно протистояти чужому тиску, так що зламати його важко.

Для Аркадія ідеал жінки – це жінка-друг, жінка-мати, яка не вимагатиме від нього проявів шаленою пристрасті і не буде закочувати сцени ревнощів, адже сам він не ревнивий. Аркадій, народжений взимку – дуже с*ксуальний, народжений навесні – менше щасливий в любові, с*кс для нього не грає першорядну роль, але в зрілі роки, коли пристрасті вщухають, його м’якість і сталість послужать йому гарну службу.

Аркадій хороший сім’янин. Із задоволенням возиться з маленькими дітьми. Він здатний без особливого жалю відмовитися від перспективної роботи або престижної посади, якщо це негативно позначиться на добробуті його близьких. Стабільність в цьому приваблює його більше, ніж можливі удачі в майбутньому. Сварки в його родині – рідкість.

Слабкість Аркадія – схильність до алкоголю.

Аркадій дуже уважний до людей, найбільш сприятливі для нього сфери діяльності – педагогіка і медицина. Якщо його основна професія пов’язана з розумовою працею, то у вільний час він прагне щось зробити своїми руками, і часто з нього виходить непоганий домашній майстер.

Арсен, Арсеній

У перекладі з давньогрецької – «мужній».

Товариський, але вибирає собі друзів дуже обережно. Ранимий, чутливий, імпульсивний, може прибрехати і тому часто потрапляє в безглузді або двозначні ситуації.

Народжений влітку, Арсеній небалакучий, вважає за краще слухати інших. До лідерства не прагне. Кар’єру робить за допомогою батьків і їх високопоставлених друзів; «Зимовий» – спритний, хоробрий, але впертий і цим ускладнює собі життя; народжений восени – хитрий, розважливий, працьовитий і акуратний, цінує дружбу, але через уразливістьі непомірну гордість ніколи не зробить перший крок до примирення.

Артем, Артемій

Буквальний переклад з давньогрецької – «неушкоджений», «бездоганне здоров’я». Це ім’я походить від імені давньогрецької богині полювання Артеміди.

Артем доброзичливий, товариський, ненав’язливий і об’єктивний, відданий друзям. Цілеспрямованість і працьовитість приводять його до життєвого успіху, але він не кар’єрист, як правило, справа, якою він займається, захоплює його набагато сильніше, ніж можливі блага, які можна було б отримувати з його положення. Домагається всього свої працею, вміє зберігати таємниці. Народжений взимку відрізняється суперечливим характером, народжений восени – упертий і наполегливий, але не конфліктний. Артем – людина талановита, наділений багатою уявою, але не завжди реалізує свої можливості. Народжений влітку довірливий, добрий, часто при зіткненні з грубою реальністю стає безпорадним. Швидко знаходить друзів. Якщо йому вдасться подолати власну боязкість, він стане сильною особистістю.

С*кс для Артема – ніжність, відчуття любові і глибоке задоволення, розслабитися і зняти напругу, яка викликана як успіхами, так і невдачами. Він дуже хороший сім’янин.

Артур

Приблизно походить від кельтського слова «артос» – «великий ведмідь».

Запальний, впертий, хитрий. Артур, народжений влітку, замкнутий, небагатослівний, легко ранимий. Натура пристрасна. Народжений взимку – упертий, наполегливий, але емоційний, все дається йому важко. Одружується обдумано, наречену вибирає довго.

Народжений восени – розважливий, непередбачуваний, а «весняний» Артур – людина вельми хворіюча, слабке місце організму – легені і горло.

Слово «любов» асоціюється у нього з нескінченною відданістю жінці. Заради любові може пожертвувати багато чим, але після одруження часто втрачає романтичний інтерес, потяг і пристрасть, тим не менше, до останнього намагається зберегти сім’ю і не доводити справу до розлучення. Схильний одружуватися пізно, дуже прив’язаний до сім’ї і дітей, але по господарству дружині не допомагає. Вельми ревнивий.

Має схильність до комерції, медицини, юриспруденції, живопису та спорту.

Афанасій, Атанасій, Опанас

У перекладі з давньогрецької – «безсмертний».

Привабливий, тактовний, інтелігентний, розумний і розважливий чоловік, але якщо він на чомусь наполягає, то переконати його неможливо. Недостатньо ініціативний, часто ховається за спиною інших, здається перед перешкодами, але дуже щасливий. Щиро прагне допомагати іншим, бути їм корисним.

Дуже швидко стомлюється, схильний до астми, хвороб легенів і кишечника. В його характері є певна частка жіночності, тому треба з дитинства розвивати в Опанаса мужність. Дотримання законів моральності дарує йому почуття безпеки. Афанасій хороший сім’янин, вимогливий і люблячий батько.

Народжений взимку Афанасій поступливий, справедливий, іноді навіть на шкоду собі, старанний, розпочату справу завжди доводить до кінця. Завзятий сперечальник, але думки своєї ніколи не нав’язує, любить подорожі. Народжений влітку – товариський, звалює на себе значну частину домашніх турбот, милосердний і завжди допомагає людям. Народжений навесні – уразливий, найбільше цінує свободу і незалежність, прив’язаний до місця. У нього складний характер, він часто буває одружений двічі.

Опанасу подобаються вільні професії, він домагається успіху в медицині, на акторській і літературній ниві, в рекламному бізнесі, з нього може вийти чудовий репортер.

Богдан

Слов’янське ім’я, означає «даний Богом».

Спокійний, знає собі ціну, трохи замкнутий і сухуватий, часто скупий, зарозумілий і категоричний. Прагне добре і грунтовно влаштуватися в житті. Наполегливий в пошуку додаткового заробітку, у витратах економний, але на відпочинок грошей ніколи не шкодує.

Однолюб і до того ж ревнивець, в дружині найбільше цінує покірність, тому поруч з ним буде щаслива далеко не кожна жінка. Подружньої невірності не прощає, негайно розлучається. У виборі супутниці життя для нього важлива духовна близькість, взаєморозуміння, спільні інтелектуальні інтереси. Дружина біля нього відчуває себе захищеною. С*кс не грає першорядну роль в його житті, проте невдалий шлюб здатний надовго вибити його з колії і позбавити почуття впевненості.

Богдан везучий і щасливий, хоробрий до відчайдушності, активний і рухливий, йому підходять професії, що вимагають сили, спритності, миттєвого прийняття рішень і швидкої реакції. На шляху до наміченої мети перепон для нього не існує. До старості стає консерватором, кілька буркотливим і впевненим у своїй правоті.

Болеслав

Ім’я слов’янського походження, поширене в Польщі. Означає «найславніший».

Болеслав швидко сходиться з людьми і без жалю розлучається. Легко піддається чужому впливу. Задерикуватий, часто сварливий. Він упертий і наполегливий, часом береться за справу, яку йому не під силу. Імпульсивний, рідко обмірковує свої дії і через це робить багато помилок. Одружується, як правило, завжди вдало, але доля його складається важко. Часто втрачає можливість реалізації своїх здібностей. Віддає перевагу жити з батьками. Хороший сім’янин і батько.

Досягає професійних успіхів в області юриспруденції, на службі в правоохоронних органах, в армії, у виробничій і транспортній сферах. Релігійний, часто присвячує себе служінню Богу.

Борис

Ім’я слов’янського походження, означає «той, що бореться за славу».

Розумний, зібраний, потайний, делікатний в справах, аккуратист у всьому. Йому чужі хитрість і спритність. Це грунтовна, що знає собі ціну, людина. Завдяки розуму і наполегливості завжди домагається більших успіхів в обраній сфері діяльності, досягає видатного місця в суспільстві, але домагається всього своєю наполегливою працею, без підтримки впливових покровителів. Піклується про батьків, любить дітей і дружину, але все-таки на першому місці у нього робота, а не сім’я, хоча працює він заради благополуччя сім’ї.

Перенапруження на роботі часто призводить до нервового зриву. У Бориса своєрідний відпочинок: спілкування з дітьми, робота на дачній ділянці, ремонт автомобіля, квартири та ін. Сім’я для нього – місце, де він набирається сил для реалізації своїх планів. Влюбчивий і ревнивий. Охоче ​​виступає в ролі сповідника і наставника жінок. Але йому чужа глибока емоційність і захопленість. В с*ксі його надихають невмілі і невпевнені в собі жінки. Одружується кілька разів, але йому не щастить в шлюбі.

Вадим

Давньоримське ім’я, що означає «здоровий». Правда, є думки, які вважають це ім’я перським; інші – давньоруським, що походять від слова «вадити», що означає – «сіяти смуту, сперечатися, звинувачувати, обмовляти».

Працьовитий, цілеспрямований, розважливий, обов’язковий. Ретельно продумує свої вчинки і висловлювання. Страсна і захоплива натура, схильний до ризику. Народжений взимку довго не може визначитися у виборі професії та дружини; народжений влітку – м’якший і ледачий. Любить батьків, намагається їх не засмучувати. Здатний домовитися з потрібними людьми і домогтися співробітництва. Вадим непоганий керівник, добре розуміє людей, пам’ятає про свої обіцянки. Практичний, діяльний, життєрадісний, чуйний. Стосунки з діловими партнерами перетворює іноді в свого роду змагання, яке прагне виграти.

Віддає перевагу зовні привабливим і с*ксуально-досвідченим жінкам. С*кс для нього – свого роду спорт. Закохується і любить грунтовно і сильно. Дружина для нього – його друге «я». Зазвичай довго вибирає супутницю життя, але може закохатися з першого погляду.

Валентин

Походить від латинського слова «валео» – «бути здоровим».

Характер врівноважений. У ньому всього в міру: доброти і жорсткості, скромності і бажання опинитися в центрі уваги. Нерідко жартівник і веселун. Ніколи не будує свою кар’єру на інтригах, за чужий рахунок, успіху домагається виключно працьовитістю, старанністю. Ніколи не зрадить товариша. Вміє зберігати ввірені йому таємниці.

Схильний до гуманітарних наук, медицини (психології і психіатрії). Володіючи необхідними вольовими якостями, аналітичним складом розуму, домагається більших успіхів в різних сферах діяльності.

До с*ксу ставиться серйозно, сприймаючи його не тільки як спосіб продовження роду, але і як джерело чуттєвих насолод. У жінці в першу чергу цінує скромність, рівний характер, поступливість. Кулінарні здібності дружини, а також її вміння «вести дім» не мають для нього вирішального значення: він сам в змозі впоратися з цим-пранням-прибиранням. Легко знаходить взаєморозуміння з батьками дружини. Не захоплюється іншими жінками, зберігає вірність дружині, але приводу для ревнощів йому краще не давати. Байдужий до спиртних напоїв. Хороший батько, багато уваги приділяє вихованню дітей.

Валерій

Означає «сильний, багатий». Римське родове ім’я.

Валерій принциповий, наполегливий, самолюбний, великий домосід. Народжений взимку має більш складний і деспотичний характер, скупуватий, з ним нелегко постійно підтримувати рівні стосунки. У справах завжди щасливий, дружба для нього не має великого значення.

Натура яскрава, темперамент швидше холеричний. Йому не завадила б критичність у ставленні до себе і стриманість в оцінках. Віддає перевагу бути вільним від зобов’язань перед іншими. Серйозно підходить до вибору спеціальності, вважає за краще таку, яка забезпечить добробут сім’ї і дозволить побачити світ. Домагається успіхів в авіації, бізнесі, інженерно-конструкторської роботи, на виробництві. Любить працювати в саду і городі, возитися з дітьми. З віком на перше місце в його шкалі цінностей виходить сім’я.

Василь

У перекладі з давньогрецької – «царський, царствений». Басилевсами іменували константинопольських імператорів.

Василь – чоловік працьовитий, урівноважений, впертий, але бездоганний виконавець, не честолюбний. Кар’єра не є його метою, нагороди і посади він отримує за відданість справі та сумлінну працю. Дуже везучий. Дружба для нього найдорожче, навіть за інтереси сім’ї. Не прагне бути першим, щоб не образити товаришів. Добрий, але дратівливий, в сварці його головним аргументом може стати кулак. Небайдужий до спиртних напоїв.

В с*ксі прагне до досконалості. З жінками поводиться по-лицарськи. Василь – людина обов’язку. Навіть в разі невдалого одруження покірно ділить тяготи побуту, нікому не скаржачись на свою долю. Відповідальність за благополуччя сім’ї зростає з народженням дитини. Дуже прив’язаний до дітей. У складних життєвих ситуаціях замикається в собі, стає потайним, тоді в його поведінці з’являються ознаки нерішучості. З тестем дружить, до тещі відноситься з побоюванням. Не в силах образити дружину і дитину навіть в нетверезому стані. До старості стає буркотуном, часто виникає алкогольна залежність.

На нього у всьому можна покластися, він ніколи не підведе.

Віктор

У перекладі з латинської – «переможець».

У дитинстві дуже довірливий, засмучується, дізнавшись про обман. Не злопам’ятний і, ставши дорослим, не втрачає довіри до людей. Упертий, наполегливий, часом навіть настирливий, до поставленої мети йде напролом. Віктор просто непотоплюваний: відновлює свої сили навіть після найбільш нищівних ударів долі і знову йде вперед. Сангвінік, зі стійкою психікою і задовільною швидкістю реакції, сильною волею, але слабкою інтуїцією. Недалекоглядний. Цінує комфорт, матеріальний достаток і легко цього домагається. Ґрунтовний, терплячий, охоче займається копіткою працею, піклується про благополуччя сім’ї. Борець за справедливість, скупість йому не властива.

У любові жагучий, імпульсивний, наполегливий і непостійний. Віктор, народжений взимку мріє про велику любов, що спалює пристрасті, цінує в жінці розуміння, душевну та інтелектуальну близькість, схожі інтереси; народжений влітку скромний, замкнутий в собі. Надає перевагу жінкам старше себе, з с*ксуальним досвідом. Ревнивий, на цьому грунті може розлучитися з дружиною і потім одружується дуже не скоро.

У ньому сильно розвинене почуття обов’язку перед сім’єю і дітьми. Дуже вимогливий до дітей. Охоче ​​займається домашнім господарством, спокійно поступається дружині місце глави сім’ї. Біду в сім’ю приносить алкоголь.

Вибирає тільки престижну, з його точки зору, професію. Віктор дуже активний, розвиває бурхливу діяльність, його вистачає відразу на кілька справ. Любить виконувати конкретну, відчутну, що не вимагає довгих роздумів, роботу.

Віталій

Походить від латинського слова «Віталіс» – життєвий.

Цілеспрямований, упертий, старанний, швидко освоюється в незнайомій обстановці, володіє гнучким розумом. За темпераментом він сангвінік, рідко буває похмурим, але сильною волею не володіє. У Віталія уповільнена швидкість реакції, інтелект і інтуїція розвинені середньо. Як правило, Віталії вельми ледачі і безтурботні, але невибагливі і не пихаті. Досягає рівня життя, що забезпечує стерпне існування і на цьому зупиняється.

У дружини вибирає жінку, яка була б йому і матір’ю, і вірним другом. Любовні почуття і пристрасні переживання відсуваються на другий план. У шлюбі вірний дружині, дорожить її любов’ю, але на людях не демонструє ніяких ознак подружньої прихильності неї.

Має розвинене почуття відповідальності за виховання дітей. Але якщо захоплення на стороні обернеться сильним почуттям, може залишити сім’ю, дітей, налагоджений побут. З великою тривогою реагує на найменші зміни своєї потенції.

Процвітає в бізнесі, в галузі точних наук, конструюванні та промисловому виробництві.

Володимир

Слов’янське ім’я по одній версії, що означає «володіє світом», а по інший – похідне від німецького імені Вольдемар.

Володимир – людина розумна, працьовита, наполеглива в досягненні поставленої мети, допитлива, цінує комфорт, поважає в людях розум і силу, але дуже самолюбна, обожнює похвалу, надає величезнн значення думці оточуючих. Часто талановитий, заповзятливий.

Точний прорахунок можливих наслідків і варіантів для нього не характерний, але у нього добре розвинені інтуїція і швидкість реакції, активність і дипломатичність дозволяють добитися великих успіхів у професійній діяльності та високого становища в суспільстві. Віддає перевагу масштабному полі діяльності – політиці, бізнесу та ін. І все ж в житті йому випадає чимало переживань, так як Володимир легко ранимий. Про свої переживання і нанесені йому образи нікому не розповідає. За темпераментом швидше холерик, що не тримає зла.

Дуже прив’язаний до батьків і піклується про них до глибокої старості. Влюбчий, схильний ідеалізувати жінку. Через переоцінку достоїнств партнерки швидко розчаровується в с*ксі, але досить часто невдоволення буває взаємним. Цінує домашній затишок. Чистюля і аккуратист, він всі турботи по побуті звалює на плечі дружини.

Вихованням дітей займатися не любить. Вірний дружині, але не з особливою прихильності до неї, а скоріше в силу великої зайнятості й небажання зіпсувати своє добре налагоджене життя. У родині Володимир зазвичай м’який, поступливий чоловік, свою волю нікому не нав’язує.

Владислав

Слов’янське ім’я, означає «володіє славою», давньоруська форма імені – Володислав.

Владислав працьовитий, болісно чутливий до несправедливості, але не завжди може відстояти правду, адже за характером він недостатньо наполегливий, невдачі можуть привести його в розпач, що переходить в апатію і навіть депресію. Його ентузіазм легко спалахує і дуже швидко гасне. Часто бере на себе сміливість безапеляційно судити про все, навіть про те, в чому не розбирається. У нього розвинене почуття прекрасного, він тактовний по відношенню до жінок.

Знаходить своє покликання в музиці, живописі. Владиславу походять сфери діяльності, що вимагають чуйної і доброї душі – медицина, педагогіка.

Владислава залучають чуйні і ніжні, слабкі жінки, які потребують захисту. Дружину вибирає собі довго, але одну і на все життя. При відсутності с*ксуальної гармонії з дружиною шукає задоволення з іншими жінками. Не розлучається, тому що завжди одружується за розрахунком.

Владислав – домосід за натурою, любить домашній затишок, дітей. Допомагає дружині в домашньому господарстві. Терпіти не може, коли від жінки пахне тютюном або алкоголем.

Схильний до імпровізації і має непогані організаторські здібності. Прагне вибрати собі професію, яка потребує праці від дзвінка до дзвінка. З нього може вийти блискучий оратор.

Всеволод

Слов’янське ім’я, що означає «той, що володіє всім».

Талановитий, себелюбний, Всеволод відрізняється незвичайною завзятістю в досягненні власних цілей. Хитромудрий кар’єрист, нічим не гидує для досягнення своїх цілей.

Народжений взимку не любить вдаватися ні до чиєї допомоги, кар’єру робить важко. Прагне підпорядкувати людей своїй волі, недовірливий, наполягає на своєму. Допитливий, коло його інтересів дуже широке. Народжений влітку – спокійний, терплячий, надмірно чутливий, не розуміє жартів, часто сварливий, розважливий, любить давати поради. Сімейне життя у нього складається важко, дружина, як правило, не знаходить спільної мови зі свекрухою – матір’ю Всеволода. Крім того, в сім’ї він прагне до лідерства, що теж часто служить причиною розлучення. Тільки любов до дітей і холоднокровне усвідомлення того, що сім’я і теплий будинок дійсно багато для нього означають, допомагають Всеволоду зберігати шлюб.

У старості у Всеволода може розвинутися сильний склероз.

Серед колег завжди на хорошому рахунку. Найяскравіше його професійні якості проявляються в медицині, спорті, в галузі точних наук, на адміністративній роботі.

В’ячеслав

Давньоруське ім’я, означає «найславетніший», «найславніший».

Чесний, прямолінійний, за темпераментом – сангвінік, скромний, сором’язливий. Не схильний до тривалої напруженої праці. Це м’який, не надто наполегливий чоловік, зі слабкою нервовою системою. Може дати волю гніву, але швидко остигає. Схильний до імпульсивних вчинків. Важливе місце в його житті займає робота. В’ячеслав виконавчий, сумлінний, пунктуальний чоловік, розпочату справу завжди доводить до кінця. Процвітає в будь-якій області, хоча віддає перевагу роботі з технікою.

У дружини В’ячеслав вибирає розумну і красиву жінку без комплексів, ласкаву і ніжну, здатну по одному жесту вгадати його бажання. У сімейному житті надійний, допомагає дружині у веденні господарства, займається дітьми. Стосунки з дружиною засновані на взаємній довірі, помірно ревнивий. Якщо його обдурять і обман буде виявлений, він більше ніколи не повірить цій жінці. Жінкам подобається його доброта і чарівність, його люб’язність. В’ячеслав, народжений влітку і взимку, упертий, настирний, відрізняється міцним здоров’ям; народжений навесні і восени схильний до інфарктів, має більш жорсткий характер.

В’ячеслав не зрадить друга, не буде влаштовувати капості ближньому, але й не встане на захист, якщо це загрожує небезпекою його особистого благополуччю.

Гавриїл, Гаврило

У перекладі з давньоєврейської – «Божа твердиня», «моя міць – Бог».

Лідер, раціоналіст, любить себе, але і до людей ставиться добре, має аналітичний склад розуму, спершу подумає, а потім зробить. Не нав’язує своєї думки, але і не любить вказівок, що і як робити. Терплячий, з людьми сходиться важко, а розлучається легко. Гостинний, добрий.

Гавриїл, народжений взимку – поступливий, але не піддається впливу, вислухавши пораду, зробить по-своєму. Свої переживання ховає під маскою зовнішнього спокою.

Гавриїл хороший сім’янин, вимогливий, але ласкавий батько. Діти його люблять. Пристрасний колекціонер старовинний речей, картин, марок. Народжений навесні – ніколи не піддається паніці, трохи впертий, має схильність до іноземних мов.

Геннадій

У перекладі з давньогрецької означає «благородний», «обдарований».

Геннадій далеко не такий простий, як це може здатися, він хитрий, вміє пристосовуватися, далеко не завжди говорить правду, при цьому вміло приховує ці далеко не кращі якості. Байдуже ставиться до батьків. Вміє заробити гроші і з толком їх використовувати. Запальний, схильний до імпульсивних вчинків, може дати волю гніву, але швидко остигає і, випробовуючи почуття провини, стає поступливим. Здатний злукавити, підтасувати результати.

В с*ксі шукає хтивості і душевного заспокоєння. Вміє цінувати жінку, з якою близький. Ретельно і обережно вибирає майбутню супутницю життя. У шлюбі дуже примхливий і вимогливий, вимагає до себе постійної уваги. Якщо дружина не збирається розлучається, то повинна йому у всьому потурати. Геннадій ревнивий, може зрадити дружину, але їй зради не прощає. У сімейному житті цінує затишок і комфорт. Всю енергію присвячує благополуччю сім’ї, вступаючи за принципом: все в будинок, нічого з дому. Допомагає дружині по господарству.

Домагається успіхів на обраному терені, всіма силам прагне вийти в начальники. Зазнавши невдачі у професійній діяльності, влаштовується на іншу, більш спокійну роботу. Він товстошкірий, флегматичний, слабо реагує на неприємності.

Георгій

Походить від давньогрецького слова «георгос», що означає «землероб».

Людина доброзичлива, може зберігати чужі таємниці, уважно слухає співрозмовника. У суспільстві незнайомих людей сором’язливий. Патологічно не переносить брехні. Його зарозумілість надзвичайно висока. Замкнутий, відлюдний, упертий і наполегливий у досягненні поставленої мети. Часто гнівається, але, виплеснувши накопичене, надовго стає ніжним і лагідним. Відносинам з тими, хто його не любить, намагається надати іронічний характер. Зло пам’ятає недовго, але любить попліткувати. Талановитий працівник, хапається за будь-яку справу, часто змінює професію, але рідко досягає успіху. Він добре справляється з роботою, що вимагає миттєвої реакції.

З жінками часто нерішучий, хоча дуже-дуже емоційний і с*ексуальний. Його приваблюють жінки пристрасні, здатні довго насолоджуватися попередніми ласками. Його сімейні справи складаються щасливо. Дружину вибирає легку на підйом, готову в будь-який момент кинути каструльки і відправитися за місто або в гості. До лідерства в сім’ї не прагне. Постійне спілкування з дітьми його стомлює. З дружиною уважний і ніжний.

Гліб

Древньоскандинавске ім’я, перекладається як «улюбленець богів». Деякі дослідники вбачають паралелі з російськими словами «брила» або «глоба» (жердина).

Скромний, порядний, трохи похмурий, найчастіше флегматичний, але здатний до швидких дій, якщо цього вимагає обстановка. Ніколи не змінює своїх переконань, тому з плином часу починає здаватися трохи старомодним. У житті за все добивається своєю працею і величезною працездатністю. Як керівник об’єктивний і доброзичливий, авторитетний. Підлеглі його люблять, вважають зразковим начальником. Надає перевагу не багатослівним обіцянкам, а конкретним справам. Вибирає далеко не найпоширенішу і популярну професію, досягає в ній найвищої майстерності і стає незамінним. Нікому не дозволяє себе образити. В екстремальних ситуаціях проявляє високий рівень самовладання і мужності.

Темпераментний і с*ксуальний навіть в досить поважному віці. Від партнерки чекає сильних пристрастей, вишуканих ласк і великої любові. У шлюб вступає без коливань. Дружині довіряє, терплячий до її недоліків, вдома дозволяє їй собою командувати. Ревнує дружину до глибокої старості до всіх, хто її оточує. Якщо у нього виникнуть сумніви в її вірності, може влаштувати справжнє розслідування. Любить няньчитися з дітьми, добре ладнає з батьками дружини. Алкогольних напоїв майже не вживає. Гліб – майстер на всі руки, здатний зробити будь-яку роботу по дому.

Гнат, Ігнатій

Від латинського «вогненний», «розпечений». Є версії, що це ім’я бере початок від латинського слова «ігнатус» – «незнаний», «невідомий», можливо – «ненароджена».

Примхливий, здатний на шантаж, хоча на перший погляд простий і нехитрий, прагне верховодити. Володіє аналітичним складом розуму, здатний досягти успіхів в широкому діапазоні професійної діяльності, але працює без натхнення і тільки «від дзвінка до дзвінка», при найменшій можливості намагається звалити свою роботу на інших. Психіка нестійка: бурхливі сплески емоцій періодично змінюються замкнутістю і похмурістю.

Гнат влюбчивий, але швидко остигає. Засліплений пристрастю, цілком здатний вдатися до насильства, а в нападі ревнощів поводиться неприборкано, незважаючи на обставини. Але розлучається рідко, так як не любить різких змін. У родині Гнат може бути тільки лідером, присікає будь-які спроби позбавити його цієї ролі. Не цурається домашньої роботи. За його хорошим ставленням до батьків дружини часто криються чисто практичні міркування. Від дітей вимагає беззаперечного підпорядкування, за непослух суворо карає.

Гордій

Гордій – фрігійський цар, зав’язав, згідно з легендою, вузол, який розрубав своїм мечем Олександр Македонський.

Гордій – людина скромна, трохи сором’язлива, надзвичайно діяльна натура. За характером миролюбний, намагається триматися в тіні, тому справляє враження боязкої, нерішучоої людини. Прекрасний, дотепний співрозмовник, дуже комунікабельний, урівноважений, терпимо ставиться до чужих недоліків, вміє слухати. Дуже щасливий, талановитий, швидко досягає міцного положення в суспільстві.

Має здібності до медицини, журналістики, живопису та сценічного мистецтва.

Григорій

У перекладі з давньогрецької означає «хто пильнує», «не сплячий».

Григорій педантичний, легко ранимий, прагне всім сподобатися. Галантний в спілкуванні. Упертий, легко збудливий, охолонувши, стає байдужим. Володіє хорошими діловими якостями, розвиненим почуттям обов’язку і відповідальності, але особисті інтереси у нього завжди на першому плані. Може освоїти будь-яку професію, але болісно ставиться до спроб ним керувати. Тонка і чутлива натура, схильний до меланхолії.

Волелюбний. В інтимних стосунках всю ініціативу бере на себе. Стриманий в ласках, але ніжний. Тягне з одруженням, прагне спершу трохи краще дізнатися темперамент і можливості своєї майбутньої дружини. Григорій хороший сім’янин, бюджет сім’ї зазвичай в його руках. Дружині командувати собою не дозволяє. Завжди чинить саме так, як хочеться йому. Родинні зв’язки для нього значать дуже багато. Дітей любить і прагне виховати їх згідно своїм поглядам на життя, а методи виховання у нього суворі. Григорій любить домашній затишок, добре підготовлене застілля. Для нього важливо, щоб дружина була гарною господинею, мала спокійний і рівний характер.

Григорій комунікабельний, але в суперечці нав’язує свою думку, не беручи до уваги інші точки зору.

Давид

У перекладі з староєврейського означає «улюблений». Ім’я знаменитого єврейського царя.

Фізично сильний, гордий, прагматичний, не виносить брехня, запальний, але відхідливий, прагне подобатися всім. Наділений аналітичним і синтетичним розумом, дуже розвиненою інтуїцією. С*кс для нього створює деякі проблеми. Перший шлюб Давида, як правило, невдалий. Народжений влітку – добрий, працьовитий, обожнює дітей. Народжений взимку нерідко знаходить себе в спорті, іноді присвячує йому все життя.

Його активність залежить від обраної професії, її він змінює до тих пір, поки не знайде справу до душі. Може багато досягти в театрі і музиці, в архітектурі, в моделюванні одягу і спорті. Спілкуватися з ним нелегко, він мало до кого прив’язується надовго, тому що не любить бачити навколо себе одних і тих же людей.

Схильний до повноти, до нервових і психічних розладів. Слабке місце організму – очі і серцево-судинна система.

Не слід звертати уваги на те, що він говорить і робить. Давид не завжди об’єктивний і справедливий, вважається тільки зі своїм баченням ситуації. Його вчинками керує вроджений егоїзм.

Дамір

Ім’я арабо-тюркського походження, що означає «наполегливий», «залізний».

З дитинства Дамір відрізняється допитливістю, тягою до знань і вмінням застосовувати набуті знання на практиці. Він із задоволенням читає книги про тварин, знає як виховувати свого маленького вихованця. Заводить рибок і досконально вивчає умови їх існування. Самостійний, не вимагає допомоги батьків в тих справах, якими займається. До серйозного і всезнаючого Даміра тягнуться однолітки, якими він майстерно верховодить. Він легко перетворює їх в своїх однодумців і помічників, хоча ніколи не зловживає їхньою довірою – просто він володіє неабиякими організаторськими здібностями, умінням захопити всіх однією ідеєю.
Таким він залишається і подорослішавши. Легко добивається успіху в побудові кар’єри, охоче допомагає іншим просуватися по службовій драбині. Ніколи не забуває про друзів дитинства, пильно стежить за їх успіхами, вважає себе їх опікуном.

Дамір залишається слухняним сином, ніколи не засмучує батьків, не суперечить їм, але робить завжди по-своєму. Він рішучий, має сильну волю, що в поєднанні з багатим багажем накопичених знань у всіх сферах діяльності приводить його до успіху. Він може бути хорошим підприємцем, вміло керує колективом, прекрасний начальник. Успішно займається науковими дослідженнями. У нього все йде на лад, він легко сходиться з людьми, добре розбирається в психології. У спілкуванні тактовний. За це його всі поважають і з задоволенням йдуть за ним. З Даміром легко і цікаво, він сповнений нереалізованих ідей. Щедрий душею, доброзичливий.

Вдало влаштовує своє особисте життя, в дружини бере веселу, енергійну жінку, здатну бути помічницею у всіх його справах. Цінує в дружині самостійність і незалежність. Не ущемляє її волі і інтересів. Всіляко підтримує її, допомагає зробити кар’єру. Дуже прив’язаний до будинку, обожнює дітей. У Даміра зазвичай народжуються і сини, і дочки. Вихованням дітей він не займається, зате пильно стежити за їхнім духовним розвитком, за їх утворенням. Є незамінним помічником у вирішенні хитромудрих задачок, із задоволенням вирішує з ними кросворди, шаради, грає в шашки або шахи. Любить проводити час на природі, прогулянки на лижах взимку, влітку – захоплюється риболовлею, полюванням. Життя його насичене і заповнене цікавими подіями.

Данило

У перекладі з староєврейського означає «Божий суд».

Спокійний, флегматичний чоловік з урівноваженою психікою і досить сильною волею. Милий і приємний співрозмовник. Його цікавить більше внутрішній світ, ніж навколишнє життя. Часто ставить дружбу вище любові. Чуйний, добрий, але з хитринкою. Народжений взимку – талановитий, складний в спілкуванні. Народжений восени – розважливий, прагматичний, егоїст. Наділений агалітичним розумом, уважний до найменших подробиць і дрібниць. Але йому не вистачає здорової агресивності, напору, вміння чітко висловлювати свої почуття.

Дуже відданий сім’ї. С*кс – тема для нього неприємна, він відчуває розлад між сприйнятливістю і с*ксуальністю і тому відчуває якусь тривогу. Здається скромним, навіть боязким, жінка не одразу розгледить в ньому чоловічу силу, але він с*ксуально активний і темпераментний. Надає величезного значення с*ксуальній гармонії в шлюбі. Одружується зазвичай вдало. Дітей любить, але дружині в домашній роботі, як правило, не допомагає.

Має схильність до точних наук, радіоелектроніки, медицини, педагогіки, бізнесу. Нерідко навчається двома спеціальностями одночасно. Роботу вибирає таку, яка залишає досить вільного часу. Захоплюється живописом, музикою, акторською майстерністю, які часто вибирає в якості професії.

Денис

Форма давньогрецького імені Діонісіос – богу життєвих сил природи і виноробства.

У дитинстві привітний, добрий і пустотливий хлопчик; скромний, відкритий юнак, ставши дорослою людиною, не втрачає своєї чарівності. Принциповий, усидливий, акуратний у всьому. Не позбавлений здібностей, легко долає всілякі складності, дуже везучий. Любить копітку роботу. Буває принциповим і непохитним, не проти нав’язати оточуючим свою думку, самолюбний. Знає рахунок грошей, алкогольними напоями не захоплюється, хобі – колекціонування.

У любові і с*ксі не знає перешкод, але ставлення до с*ксу здорове. Здатний впоратися з спалахами ревнощів. Про свої пригоди не розказує. Одружується, як правило, з розрахунку, але в жінці його приваблює в першу чергу зовнішність, і тільки потім – розум і душевні якості. Відносини з жінкою будує на взаємній повазі. Часто перший шлюб невдалий, другий – завершується створенням міцної і дружної сім’ї. Нерідко шукає пригод на стороні. Любить дітей. Не скупий, але кожна велика покупка в сім’ї проводиться тільки за згодою.

Дмитро

Похідне від давньогрецького слова «Деметріс» – належить Деметрі, богині землі і родючості.

Сангвінік, розумний, наполегливий і винахідливий, добре орієнтується в новій обстановці. З Дмитром важко спілкуватися, так як він упертий, а часом і запальний. Не боїться ніякої роботи, не опускає руки в разі невдачі. Непоступливий, завжди наполягає на своєму, але його впертість необразлива, а тому у нього багато друзів. Комунікабельність і працьовитість забезпечують йому просування по службовій драбині. Домагається успіху в будь-якій сфері діяльності. Любить комфорт, красивих жінок. В лідери не рветься. До кінця доводить тільки ту справу, яка всерйоз його зацікавить. Дмитро не схильний до змін, в житті найбільше цінує стабільність. Схильний до точних наук і дослідницькій роботі.

С*ксуальні відносини прагне привести у відповідність із загальноприйнятими нормами моралі, помірно темпераментний, обережний, партнерку вибирає відповідну. С*кс і любов для нього нероздільні. Йому не властиве почуття відповідальності перед дружиною, але до дітей Дмитро дуже прив’язаний, продовжує піклуватися про них навіть після розлучення. Не допустить, щоб його дитина була усиновлена ​​вітчимом. Тяги до алкоголю не відчуває. Найбільшим авторитетом в його житті є мати.

Євген

У перекладі з давньогрецької означає «благородний».

Ласкавий, працьовитий, незлопам’ятний, неагресивний чоловік. Відрізняється гнучким розумом, але не вміє долати перешкоди, що виникають на шляху до поставленої мети. Ці перешкоди вибивають його зі звичної колії, змушують нервувати. Народжений навесні здатний досягти успіху тільки в першій половині життя. Потім він стає ледачим і працює за настроєм. Євген особливо щасливий в галузі літератури, точних наук, електроніки, авіації. Тяжіє до техніки. В роботі, що вимагає великої концентрації сил і уваги, досягнення середні.

До жінок Євген відноситься з деякою зневагою, проте не жінконенависник. Помиляючись, ототожнює красу і чарівність жінки з її с*ксуальністю і нерідко буває за це покараний. Вважає що с*кс – заняття для молоді, а в зрілому віці людина повинна піклуватися про матеріальне благополуччя сім’ї. До сорока років зводить с*кс до мінімуму. У жінці найбільше цінує душевну чистоту, шукає в ній якусь таємницю. Євген – людина сімейного складу, допомагає дружині по господарству. До лідерства в сім’ї не прагне, намагається уникнути сварок і конфліктів з близькими. Така поведінка пояснюється його терпимістю, а зовсім не безхарактерністю. Любить возитися з дітьми. Ніколи не виступає ініціатором розлучення.

Єгор

Народна форма імені Георгій – «землероб», що стала самостійним ім’ям.

Широка натура, діловий, дуже працьовитий чоловік, який вміє знаходити вихід з будь-якої ситуації. Недовірливий, запальний, іноді навіть задерикуватий. По службових сходах просувається легко, володіє хорошими діловими якостями. Якщо стає начальником, довго вичитує підлеглих навіть за незначні проступки. Колеги цінують його за принциповість, педантичність, цілеспрямованість, але, в той же час, побоюються.

Єгор не здатний обдурити жінку. Це простодушна людина і його визнання в любові щирі і серйозні. Хороший сім’янин, зразковий господар, трохи суворий з дітьми. Не заперечує проти того, щоб лідером в сім’ї була дружина, але в серйозних питаннях вирішальне слово залишає за собою. Від природи наділений педагогічним талантом, прекрасний вихователь. С*кс грає в його житті важливу роль.

Захар

У перекладі з староєврейського означає «Бог згадує».

Людина товариська, гостинна, але важка на підйом. Живе за принципом: «бути, як усі». Сентиментальний, все, що він робить, позбавлене користі; його м’якість, незлобивість залучають до нього людей. Завжди готовий допомогти людям, навіть на шкоду собі.

Одружується пізно і, як правило, на жінці з дитиною. Поступається дружині роль сімейного лідера. Домашньої роботи не цурається. Охоче ​​займається вихованням дітей: привчає їх до праці, стежить за навчанням, прищеплює повагу до старших. Домосід. Обожнює дружину і беззастережно їй довіряє. Байдужий до алкоголю.

Пристрасть – техніка, гуманітарні спеціальності вибирає набагато рідше. Любить працювати на присадибній ділянці. Захар, народжений взимку – упертий, уразливий, дуже акуратний, не любить хвальків і сам ніколи хвалиться. Народжений влітку – «заводний», азартний, володіє хорошою інтуїцією і тому відчуває, коли треба зупинитися.

Зіновій

У перекладі з давньогрецької буквально означає «життя, дане Зевсом».

Терплячий, спокійний, поступливий, цілеспрямований, добросовісний, дуже добрий. «Зимовий» Зіновій – упертий, сперечається з будь-якого приводу, його товаришам по службі доводиться нелегко. Народжений навесні – ранимий, недовірливий, все приймає близько до серця, акуратний, повільний в роботі, але не любить, коли його підганяють.

Дуже відданий батькам, боятиметься про них до глибокої старості. Хороший сім’янин, чвар в сім’ї не буває – Зіновій часто схильний потурати дружині. Зіновій – людина не надто рішуча і тому часом одружується пізно. Ніколи не обіцяє того, чого не може зробити.

Домагається високих успіхів в медицині, архітектурі, живописі, в області моделювання, на інженерно-конструкторської роботи, в галузі точних наук, на акторському терені.

Іван

Ім’я,походить від давньоєврейського імені Іоанн, що означає «Бог змилостивився, помилував».

Складна натура, що поєднує в собі силу і добро, ніжність і неприборкану лють. Наділений аналітичним складом розуму. Має дуже широке коло інтересів і захоплень, за багато береться і багато йому вдається зробити. Наполегливий в досягненні поставленої мети і, якщо це необхідно, йде напролом. Хранитель сімейних традицій, не втрачає зв’язку з ближнього і далекого ріднею, для якої завжди відкриті двері його будинку. Він і сам відкритий назустріч всьому світу. До людей ставиться просто, ненав’язливий. Досить гнучкий, але може проявити впертість, якщо справа стосується його власних інтересів або інтересів його сім’ї.

Іван довірливий, влюбливий, у відносинах з жінкою любить визначеність. Бачити жінку щасливою для нього – найвища нагорода. Дружині вірний далеко не завжди, але їй зради не простить. Дорожить сім’єю, діти його люблять. У першому шлюбі часто буває нещасливий. На залицяння за дружиною інших чоловіків може відреагувати непередбачуваним чином. У домашньому господарстві роботу ділить на чоловічу й жіночу й свою частину справ виконує без нагадувань. Хитрість йому не властива.

Діапазон його професійних інтересів такий широкий, що Іван в рівній мірі може бути і великим ученим, знаменитим письменником, і бандитом-рецидивістом, що не виходять з в’язниці, але вкрай рідко – пересічною особистістю, нічим не виділяється з натовпу. Не залишається осторонь від політичних подій.

Жінці, що зв’язала з ним свою долю, треба бути готовою до відчайдушного життя. Зазвичай щедрий, але іноді схильний до нападів скупості. У зрілому віці стає жертвою хронічних захворювань шлунка, нирок, легенів.

Йосип

У перекладі з староєврейського «Бог примножить».
У дитинстві дратівливий, в юності ця риса непомітно проходить. Це поступливий, добрий, серцевий людина, чуйний, завжди готовий прийти на допомогу тим, хто цього потребує. Перший шлюб Йосипа іноді розпадається, якщо у дружини відмовиться сварливий характер. Хороший сім’янин, люблячий і уважний чоловік, строгий, вимогливий батько. Любить дітей і піклується про них до кінця своїх днів. Другий шлюб завжди вдалий. У Йосипа вмілі, «розумні» руки, все в домі ремонтує сам. Високоморальні, не дозволяє собі піддаватися з * ксуальним бажанням, поривів і спокусам. У старості йому докучає поліартрит. Досягає професійних висот у науковій та педагогічній діяльності, в мистецтві, на акторському і політичному теренах, в бізнесі, в області мистецтв.

Ігор

Ім’я скандинавського походження, утворене від слова «гар», що означає “воїнство, сила”. Похідне від імен-епітетів верховного скандіндинавсього бога Одіна.

За темпераментом сангвінік, товариський, контактний, з дещо завищеною самооцінкою і схильністю до самозамилування. Довірливий і відвертий. У нього багато друзів, в дружбі вірний. Власні погляди виробляє без оглядки на авторитети. Легко адаптується до будь-яких умов. Упертий, розважливий у справах і вчинках, але йому не вистачає посидючості й завзятості. Сам рідко виконує обіцяне, але уникає необов’язкових людей. Досягає значних успіхів на керівній посаді і займаючись науково-дослідною діяльністю, в юриспруденції і на сцені, в педагогіці і журналістиці. Талант Ігоря, народженого восени, як правило, розквітає після того, як йому виповниться тридцять, а у народжених в інші пори року – ще пізніше.

Ревнивий до самозабуття, прагне до лідерства в сім’ї. Дружина повинна приймати його точку зору. Піклується про дітей навіть перебуваючи в розлученні. Не виносить самотності, часто зустрічається відразу з декількома жінками. Дуже високої думки про свою зовнішність.

Ілля

Форма давньоєврейського імені Іліягу, що означає «Яхве – мій Бог».

Комунікабельний, рухливий, не надто перебірливий у виборі товаришів, легко піддається їх впливу. Батьки повинні пам’ятати про це, щоб захистити від поганого впливу. Наділений хорошою інтуїцією, має відмінну пам’ять, інтелект, здатний швидко розібратися в найскладнішій ситуації і прийняти правильне рішення, реалізувати яке йому завжди заважають якісь прикрі дрібниці. Легко загоряється і швидко остигає. Комунікабельний, швидко адаптується, завжди готовий допомогти порадою. Ілля – людина дуже господарська.

В с * ксі – сама безпосередність. Прагне знайти і підкорити жінку вільну і незалежну, рівну йому за інтелектом. Цінує ласку і ніжність. Не переносить грубих, наполегливих жінок, що намагаються нав’язати йому свій стиль взаємин. Народжений навесні – дуже емоційні, еротичні. Народжений восени – панічно боїться помилитися в своїй обраниці. Невдалий шлюб здатний надовго вибити його з колії і вселити невпевненість в своїх силах. До створення сім’ї підходить відповідально і по-хазяйськи. Не одружується до тих пір, поки не буде впевнений, що здатний матеріально забезпечити сім’ю. Дітей любить віддано, в його характері багато материнських рис. Він добрий, запальний, але відхідливий, в сварці готовий прийняти провину на себе, аби вона скоріше скінчилася.

Незважаючи на прихильність до сім’ї і дому, любить подорожувати.
Чоловіки, що носять це ім’я відрізняються гострим розумом. Домагаються успіхів в педагогіці, медицині, юриспруденції, люблять роботу, пов’язану з технікою.

Інокентій

Ім’я, яке має давньогрецький корінь, прийшло на Русь з Візантії та означає «невинний».

Інокентій – людина скромна, замкнута, живе багатим внутрішнім життям, він любить усамітнення, дипломатичний, акуратний і трохи гидливий. Характер поступливий, насилу сходиться з людьми і так само нелегко розлучається з ними. Народжений взимку – дратівливий, упертий, не поспішає з висновками, нічого не приймає на віру, заздалегідь не обдумавши. У всьому любить точність. На роботі норовливий, що не кращим чином відбивається на його кар’єрі. Інокентій, народжений влітку нерішучий, ранимий, людина добра і щира, домосід, піклується про батьків.

Одружується пізно і часто невдало. Хороший сім’янин – сім’я у нього на першому місці. Схильний до роботи в сфері мистецтва або на виробництві. Може стати священнослужителем. Його с*ксуальне життя залежить від стану душі і обставин.

Кирило

Ім’я давньогрецького походження, зменшувальне від Кир – «пан, владика». За іншими даними походить від перського слова «сонце».

У дитинстві дуже допитливий, багато читає і все прекрасно запам’ятовує. Росте егоїстом, однолітки його недолюблюють. Він добрий тільки по відношенню до дуже близьких людей – найчастіше до матері. Справжніх друзів у нього, як правило, немає. Прагне в усьому бути першим, любить покрасуватися і чекає похвали на свою адресу. Не зарозумілий, ніколи не принизить людини, навіть якщо він невіглас. Схильний до завищеної самооцінки, при бажанні вміло приховує негативні риси характеру.

Кирилу однаково добре даються і гуманітарні, і технічні науки, але досягненню значних успіхів заважає його нерішучість.

Чітко розділяє любов і с*кс. Вміє розслабитися в с* ксі, поєднувати романтику з еротикою, в любовних іграх винахідливий, здатний доставити партнерці максимум насолод. В с*ксі він повинен відчувати себе лідером, а не веденим. Для Кирила важливі зовнішні дані жінки і те враження, яке вона справляє на оточуючих. У побуті абсолютно безпорадний. З тещею відносини напружені. Ревнивий, але дружині не зраджує.

Костянтин

В основі імені латинський корінь, що означає «стійкий, постійний”.

У дитинстві Костянтин часто відчуває тривогу, боїться невідомого. Подорослішавши, позбавляється від страхів, але зближується з людьми важко. Це сміливий, рішучий чоловік, в екстремальних ситуаціях приймає найвірніші рішення. Доброзичливий, рівний з усіма, незалежно від службового становища, але в спілкуванні воліє іронічний тон. Важко переживає розрив дружніх зв’язків, адже стати його другом може аж ніяк не кожен. З підлеглими м’який, його накази більше схожі на прохання, але, тим не менш, Костянтин – людина вперта, собі на умі, часто дратується через дрібниці на роботі і вдома. Добросовісний, відданий справі, якою займається, від добре виконаної роботи отримує величезну насолоду.

Як правило, Костянтин – людина дуже талановита. Здатний розгледіти в людині гвесноти, про які той не підозрює, і відкрити їх іншим. Оптиміст.

Костянтин – людина дуже влюблива і с*ксуальна. Його життя – суцільний роман. Відноситься до с*ксу прагматично, але цілком здатний отримувати від нього задоволення. Дружину вибирає акуратну, що має життєвий досвід. У родині Костянтин лідер, він не терпить заперечень. Розлучення переносить важко, але незважаючи на це, незабаром після розлучення одружується знову. Відносини з тещею завжди насторожені. Дружний з дорослим сином. Любить випити.

Лев

Ім’я утворене від давньогрецького слова «лео» – лев.

Лев – людина обов’язкова, наполеглива в досягненні поставленої мети, доброзичлива, завжди готова прийти на допомогу, особливо людям похилого віку та хворим. Володіє гнучкістю і терпимістю, вміє відмовитися від бажаного, але не варто зловживати його стриманістю: після декількох зауважень і попереджень цілком здатний спалахнути. Дружині і підлеглим краще навчитися вловлювати грань його довготерпіння.

В юності велелюбний. Надає великого значення с*ксу і ніколи не допустить диктату жінки в інтимних відносинах. Трохи стурбований своїми с*ксуальними можливостями, цінує міцні любовні зв’язки. В с*ксі бачить не тільки джерело радості, а й засіб для підтримки здоров’я. У дружині цінує вірність і доброту, але чомусь його обраницею найчастіше виявляється особа імпульсивна.

Алкоголем не захоплюється. Любить грати з дітьми в рухливі ігри.
Завдяки своїм особистим якостям згодом займає непогане положення в суспільстві. Заздрісників і недоброзичливців у нього мало.

Леонід

Походить від давньогрецького імені Леонідас (від «леон» – лев і «идеа» – зовнішність, зовнішність). Буквально означає «подібний до лева».

Леонід з дитинства дуже стурбований своїм здоров’ям. Він – людина самозакохана, дуже комунікабельна, досить спритна, швидко пристосовується до нових умов, вміє залагоджувати конфлікти, ладнає з колегами і начальством. При необхідності проявляє твердість, принциповість, непоступливість. Особливими талантами і логічним мисленням не блищить, зазвичай покладається на інтуїцію і на «авось», але, тим не менш, досягає непоганих результатів в обраній професії. Діапазон його професійних можливостей дуже широкий.

У жінці Леонід найбільше цінує інтелект, але володіє тонкою інтуїцією і добре розбирається в жіночій психології. Для прояву його с*ксуальності необхідна звична обстановка і знайома жінка. Шлях до серця Леоніда лежить через шлунок. Дружина повинна пам’ятати, що Леонід гидливий і погано вимита тарілка може надовго зіпсувати йому настрій. Болісно ставиться до прилюдних закидів. Ревнивий, особливо в нетверезому вигляді.

Лука

Скорочене від імені Лукіан, яке в перекладі з латині означає «світлий», «світиться».

Ділова людина, з твердими принципами, розвиненою інтуїцією, холодним аналітичним розумом. Його вірність переконанням межує з упертістю, особливо якщо він народжений взимку. Зауважує найменший прояв нещирості, у вчинках керується голосом серця. Іноді для завершення розпочатої справи йому бракує витримки. Успіх до нього приходить досить рано. Народжений взимку дуже імпульсивний, але завжди намагається стримувати емоції. Неврівноваженість іноді заважає діяти обдумано. Спілкуватися з ним складно. Народжений влітку – домосід, галасливі збіговиська для нього марна трата часу. Характер у Луки незалежний і трохи замкнутий.

Одружується завжди вдало, у нього, як правило, народжуються сини. Хороший сім’янин. Живе за принципом: «мій дім – моя фортеця». Це ім’я часто дають в глибоко релігійних сім’ях і тому зазвичай це людина суворих моральних правил.

Любомир

Рідкісне слов’янське ім’я, що означає «люблячий світ».

Любомир, народжений взимку – людина замкнута, терпляча, скромна, працьовита, у відносинах з дівчатами нерішуча. Ніколи не відмовить у допомозі. Народжений влітку – добрий, неординарно дивиться на життя, негнучкий, що відбивається на службовому положенні, непосидючий, може потрапити в залежність від алкоголю. Як правило – фахівець широкого профілю, тяжіє до техніки. Дбайливий син, хороший сім’янин, прекрасний батько.

Необов’язковий, не варто вірити його обіцянкам. «Весняний» Любомир відрізняється мужністю. Домагається успіхів у юриспруденції, програмуванні, в живопису, в галузі фінансів терені. У шлюбі звичайно щасливий, допомагає дружині по господарству.

Макар, Макарій

У перекладі з давньогрецької – «блаженний, щасливий».

Активний, рухливий, легкий в спілкуванні, в усе втручається, намагається всім давати поради. Відчуває себе нещасним, якщо відчуває свою непотрібність. Егоцентричний. Постійних друзів не має, так як не любить бачити в своєму оточенні одні й ті ж лиця. Володіє розвиненим інтелектом. Здатність до аналізу поєднується з не менш розвиненою здатністю до синтезу. Крім того, відрізняється чудовою інтуїцією.

Виробнича активність Макара залежить від обраної професії, він буде міняти роботу до тих пір, поки не знайде справу до душі. Вважає за краще працювати самостійно, без помічників. Досягає професійних успіхів в музиці, архітектурі, в моделюванні одягу, на театральній сцені. Прагне пізнати все блага і радощі життя, живе заради власного задоволення, не зважає на нормами моралі. Егоїстичний. Батькам слід змалку виховувати в ньому чоловічі риси характеру – за допомогою спорту і правильного способу життя. Необ’єктивний і часто несправедливий, оскільки вважається тільки зі своїм баченням ситуації. Слова у нього часто розходяться з ділом, але він завжди розігрує з себе розумника.

Здоров’я приносить невеликі неприємності. Макар схильний до повноти, до нервового і психічного перенапруження, дуже часто втомлюється. Слабкі місця організму – очі і серцево-судинна система.

Максим

Походить від латинського слова «максимум» – найбільший.

Натура гнучка, егоїстична. Все в житті пізнає раніше інших: муки творчості, мистецтво зваблювання жінок. В принципі не кар’єрист, трудиться виключно заради того, щоб переконати оточуючих у своїх незвичайних здібностях, змусити звернути на себе увагу. Тугодум, але досягає успіхів завдяки завзятості і колосальній працьовитості. Замкнутий, небагатослівний, навіть потайний. За темпераментом флегматик. Володіє сильною волею і дуже стійкою психікою. Йому бракує наполегливості і «пробивних» здібностей.

Максим відрізняється безмежним терпінням, але не допускає щоб хтось нехтував його думкою. Найчастіше досягає великих висот і в кар’єрі, і в творчості. Живе з відкритою душею, доброзичливий до людей, не завжди може відрізнити хорошу людину від поганої і нерідко від цього страждає. Обов’язковий. С*ксуально стурбований. До вступу в шлюб має великий досвід інтимних відносин з жінками, але розбещеність йому чужа. У дружини вибирає жінку владну, вірний їй до кінця життя. Любить спілкуватися з дітьми. Добре ладить з батьками дружини. Максима потрібно оберігати від алкоголю і наркотиків.

Марк

Походить від латинського імені Маркос, імовірно споруджуваного від латинського слова «маркус» – молоток. За іншою версією, це перекручене ім’я Марса – давньоримського бога війни.

Марк заздрісний, ревниво ставиться до успіхів колег, не переносить чиєїсь переваги. Свій егоцентризм ховає за чарівною усмішкою і підкресленою ввічливістю. З кар’єристських міркувань терпимо ставиться до тих, хто не заважає його інтересам. Прагматичний і потайний. Навіть близьким не відкривається повністю. Прагне отримати всебічну освіту.

Одружується дуже обережно. Обраниця Марка повинна бути вірною його помічницею, здатною пожертвувати своїми інтересами заради честолюбних планів чоловіка. Творчо обдаровані жінки з яскраво вираженою індивідуальністю його дратують. У побуті невибагливий. Марк – строгий, вимогливий батько, часом навіть жорстокий. Обожнює розмовляти з дружиною і тещею про свої хвороби.

Мар’ян, Маріан

Ім’я має латинський корінь, що означає «морський».

Має шило в *опі в дитинстві, агресор в юності, вбираюча губка в зрілості, мудрець в старості. Як правило, спокійний і розважливий, але бувають і виключення. Бажаючи допомогти іншим, постійно втручається в чужі справи. Сміливий, наділений сильною волею. Незлобивий, швидко відїодить. Вимогливий до себе і оточуючих. Легко адаптується до будь-якої обстановки. Володіє сильною волею, аналітичним складом розуму, високорозвиненою інтуїцією. Свої плани будує так, немов збирається жити вічно. Професійного успіху домагається в галузі точних наук, психіатрії, на політичній ниві. Любить займатися всім, що вимагає копіткої, буденної роботи.

Мар’ян рано долучається до інтимної сторони життя. При необхідності може пригнічувати своє с*ксуальне бажання. Хороший сім’янин, любить майструвати, возитися з дітьми і займатися їх вихованням. Завжди прийде на допомогу дружині. Розпещений увагою жінок, не пропустить нагоди розважитися на стороні. С*ксуальність зменшується пропорційно прожитим рокам.

Матвій

У перекладі з староєврейського означає «дарований Богом», «Божий чоловік». У церковній традиції Матфей.

Старанний, чесний, з сильно розвиненим почуттям обов’язку, не честолюбний, безкорисливий ентузіаст, працює, не чекаючи нагород. Дуже скромний. Не терпить конфліктних ситуацій, миротворець по духу. Високого становища як правило не досягає.

У шлюбі рідко буває щасливим, але, ставши батьком, сім’ю не кидає, а терпляче несе свій хрест. Матвій – люблячий син, живе зазвичай з батьками, однак його дружина погано ладнає зі свекрухою. Це непримітна, добра людина зі складною системою моральних принципів, що живе в повній відповідності з ними.

Мирон

По-грецьки – «запашний».

Добрий, поступливий, працьовитий, чесний, обов’язковий, вірним даному слову. Лідер в будь-якому колективі. Дуже привабливий, духовно обдарований. Не любить суєти, розпочату справу завжди доводить до кінця. Завжди зібраний, любить у всьому порядок, в спілкуванні – людина дуже м’якк, але при необхідності твердк і наполегливк.

Мирон – людина скромна, трохи боязкк, що часто ускладнює його інтимні стосунки. С*кс для Мирона не спосіб позбутися від статевої напруги, а одне з найбільших насолод, наповненої глибоким змістом. Віддає перевагу жінці сильній, міцній, з якої відчуває себе захищеним. Домосід, прив’язаний до сім’ї, дому, любить дітей. У шлюбі йому часто не щастить, але сім’ю не кидає, заради дітей терпляче зносить всі сімейні негаразди.

Мирослав

Слов’янське ім’я, що складається зі слів «світ» і «слава».

Врівноважений, спокійний чоловік, ранимий і чутливий. Не кар’єрист, терплячий і працьовитий. Розважливий, домагається успіхів у бізнесі, фінансовій сфері, юриспруденції, менеджменті. Народжений взимку – влюбливий, чутливий, впертий і суперечливий, дуже витривалий, любить командувати. Одружується кілька разів. Народжений восени – дипломатичний, уважний співрозмовник, вважає за краще тримати свої думки при собі. «Літній» Мирослав дуже замкнутий.

Михайло

Походить від давньоєврейського імені Мікаель – «подібний Богу».

Добрий, кмітливий, чесний. Не кар’єрист, але логічний склад розуму і вміння спілкуватися з людьми забезпечують йому успішне просування по службовій драбині. Командних посад уникає, але саме на керівній посаді, в тому числі і в армії, проявляються його найкращі ділові якості. Швидко орієнтується і адаптується в будь-якій обстановці. Болісно реагує на критику. Не злопам’ятний, легкий у спілкуванні, завжди «душа» компанії. Алкоголем не захоплюється, випивши, стає сентиментальним, може віддати все, що у нього є. Любить трохи покрасуватися.

С*ксуальний, але інтимне життя пізнає пізніше своїх однолітків. Бридливий, панічно боїться випадкових зв’язків. Не любить зовнішніх проявів любові. У сімейному житті прагне до незалежності. До дружини пред’являє досить високі вимоги, в тому числі і с*ксуальні. У жінці цінує доброту, м’якість і відхідливість і не переносить грубість. Хороший сім’янин, поступливий, щедрий, не дріб’язковий, в усьому покладається на дружину. Дуже любить дітей. Ревнивий і насилу приховує це.

Досягає високих професійних успіхів в педагогіці, юриспруденції, на військовій службі. Любить возитися з землею, тваринами. Іноді має музичний талант. Неприємності приймає близько до серця. Схильний до серцево-судинних захворювань.

Мстислав

Слов’янське ім’я, що означає «славний месник».

Витривалий, гнучкий, дуже зарозумілий, схиблений на своїй гордості. Скупий і дуже рішучий, працює тільки для себе. Наділений живою уявою, хорошою інтуїцією і має відмінну пам’ять, кмітливий, вміє маніпулювати людьми, переконувати їх у своїй правоті. Любить виступати посередником у конфліктах і угодах, а коли мова йде про любов і почуття, проявляє неабиякі акторські здібності. Дипломатичний, володіє даром розуміти людей. Завжди відчуває себе господарем життя.

Прагне бути коханим, але не хоче, щоб чиєсь почуття стало для нього тягарем. Щасливий, йому завжди вдається реалізувати свої обдарування. У нього дуже розвинений інстинкт самозбереження.

Слабкі місця організму – нирки, сечовивідні протоки. Вельми чутливий, проте не надає с*ксу великого значення. До життя ставиться, як до лотереї. Дуже комунікабельний, в спілкуванні простий. Не нехтує нормами моралі.

Назарій, Назар

У перекладі з давньоєврейської – «присвячений Богові».

Спокійний, виконавчий, майстер на всі руки, швидко освоюється і орієнтується в незнайомій обстановці, інтелектуально розвинений. З дівчатами дуже нерішучий. Одружується пізно і не завжди вдало. Хороший сім’янин і батько.

Народжений взимку – ревнивий, працьовитий, вперто йде до поставленої мети і домагається свого. Все приймає близько до серця. Народжений влітку – товариський, має багато друзів, хороший господар, обов’язкова людина. Майструвати не любить. Ревнивий, відданий сім’ї. «Осінній» Назар розважливий, ретельно все обдумує, перш ніж приступити до справи. Дуже конкретний.

Наум

У перекладі з староєврейського означає «той, що тішить».

Комунікабельний, добрий. Небагатослівний, уважний співрозмовник, вміє слухати. Народжений взимку – імпульсивний, працьовитий, добрий, необразливий, часто суперечливий: говорить одне, а робить інше. Домосід, не любить далекі поїздки. Народжений влітку – скромний, нерішучий, образливий, але не злопам’ятний. До старості стає буркотуном. Незалежно від часу народження хороший сім’янин, привітний і гостинний. Вміє створити в будинку теплу атмосферу навіть якщо у дружини важкий характер.
Схильний до респіраторних захворювань.

Микита (Нікіта)

У перекладі з давньогрецької – «переможець».

Цілеспрямований, егоїстичний, до наміченої мети йде прямим шляхом. Легко загоряється будь-якою новою ідеєю, але, коли побачить, що вона нездійсненна, відмовляється від неї, навіть якщо витратив багато сил і часу на її реалізацію. Трохи незібраний і не може надовго зосередитися на чомусь одному. Володіє чудовою інтуїцією, величезним запасом життєвих сил і енергії. Його активності вистачає на одночасне виконання кількох справ. Не дипломатичний, не бажає пристосовуватися і не терпить переваги. Талановитий, успішно виконує все, чим займається. Головне для нього – зробити правильний вибір.

Народжений взимку – працьовитий, розважливий, все обміркує і зважить заздалегідь, любить спілкування; «Літній» – нетерплячий, невдаха в шлюбі. Дбайливо ставиться до батьків. С*ксуальний і, оскільки йому притаманна глибока порядність, скромність, нерозділене почуття може привести до глибокої депресії. Його життя складеться вдало, якщо він зустріне жінку, відповідну його уявленням про сім’ю і шлюб. Якщо шлюб невдалий, він не розлучається через дітей, яких дуже любить. Чутливий, ранимий. У нього вроджений талант організатора.

Микола

«Переможець народів» з давньогрецької.

Дуже працьовитий, кмітливий, врівноважений, добрий чоловік. Ніколи не відмовиться від можливості заробити. Якщо Микола стає начальником, його характер змінюється – він зосереджено мовчазний, схильний до спалахів гніву, здатний на непередбачувані вчинки і підлеглі його побоюються. Якщо Микола зайнятий справою, яка йому до душі, його працездатності просто немає меж. Йому неможливо нав’язати свою думку. Народжений взимку в гніві погано контролює свої вчинки, але, охолонувши, шкодує про скоєне і довго ходить з винуватим виглядом. Життя його рідко складається гладко і щасливо – бурхливе і безладне в молодості, стає потім монотоннимі заповненим тяжкою працею. «Зимовий» Микола – людина складна, наполеглива і гнучка, коли хоче домогтися свого. Любить жінок і не страждає від нестачі їх уваги. Народжений влітку – чарівний, щедрий душею, любить різноманітність. Не одружується до тих пір, поки не переконається в власних чоловічих достоїнствах. Народжений восени – властолюбний.

Для Миколи с*кс – це життя. У якому б стані він не був, він завжди залишається чоловіком. Але під час близькості його може вивести з рівноваги будь-який зовнішній подразник. У жінці Миколи залучають красива зовнішність, розум, душевні якості. Ревнивий і, в нападі підозрілості, некерований. Дуже любить дітей, потурає всім їхнім примхам і капризам. У старості знаходить розраду в онуках, які найчастіше дуже його люблять. Він – опора сім’ї і колективу, на нього завжди можна покластися. Самолюбний. Повинен бути обережний з алкоголем. У побуті Миколі краще не перечити: все одно все зробить по-своєму. Завдяки спритності, кмітливості та сміливості знаходить вихід із найскладнішої і заплутаної ситуації. Допомагає дружині по дому, роботу з благоустрою будинку або квартири робить самостійно. Всього в житті домагається завзятістю і наполегливістю.

Олег

Ім’я скандинавського походження, означає «святий», «священний».
Завзятий у досягненні поставленої мети, безкорисливий,

Принциповий і відстоює свою думку, навіть якщо не має рації. Володіє аналітичним складом розуму, вміє зосередитися, схильний до точних наук. Аналізу піддає все: обстановку в колективі, взаємини з друзями, політичну ситуацію в світі, переглянутий фільм, прочитану книжку і навіть вчинок сусіда. Дуже прив’язаний до батьків, особливо до матері.

Олег однолюб. У коханій жінці шукає схожість з матір’ю: у зовнішності, у характері, у звичках і захоплення. Дуже любить дітей – без них не мислить свого життя. Пристрасний і еротичний, здатний часто захоплюватися, але це захоплення швидко сходу не немає. Інтимна близькість з жінкою для нього більш, ніж приємне розвага. В с*ксі намагається довести свою мужність. В інтимній близькості йому потрібні ніжність і натхнення. Дуже важливі охайність і акуратність жінки, естетичність предметів її туалету, її духи. Мати для Олега – ідеал жінки. І якщо дружина вчасно не зрозуміє цього і не піде на компроміс, в сім’ї неминучі конфлікти. Вірний дружині, хоча зовні холодний. З тещею відносини прохолодні.

Досягає успіхів у точних науках: математиці, фізиці, електроніці.

Олександр

У перекладі з давньогрецької – «захисник людей».

Часто народжується слабким, в дитинстві багато хворіє, але регулярні заняття спортом фізично загартовують його, і з хворобливого хлопчика виростає кремезний і дужий чоловік. Знає собі ціну, наполегливо йде до наміченої мети. Не позбавлений марнославства і жадання влади. Олександр здатний успішно керувати навіть великим колективом, спираючись на підлеглих. Він суворий, але справедливий. Не виносить критики, може спалахнути, йому завжди важко публічно визнати свою неправоту, але він напевно постарається виправити допущені промахи. Якщо знайти до Олександра правильний підхід і не наступати на його «болючі мозолі», він буде найвідданішим другом.

З боку може здатися, що Олександр недостатньо емоційний, насправді він часто просто боїться «втратити обличчя». Не проти випити і швидко втрачає контроль над собою. Любить жінок. У любові азартний, здатний втратити голову, але супутницю життя вибирає обачно. Дружина Олександра зазвичай виявляється на положенні королеви, яка царює, але не править – в його родині всі рішення приймає він сам. Народжений влітку дуже любить дітей, в тому числі і чужих; народжений в інші пори року у відносинах з дітьми більш стриманий.

Володіє розумом тверезим, злегка іронічним, його характерною рисою є якась відчуженість від реального життя. Ретельно оберігає себе від потрясінь. Може бути щедрим і великодушним, але жертвувати собою не схильний.

Олексій

Ім’я давньогрецького походження, означає – «захисник».

Доброзичливий, небагатослівний, з раннього дитинства відчуває себе захисником матері, а пізніше – всіх оточуючих його жінок. Олексій – людина справи. Старанний, любить копітку працю, в будь-якій справі прагне до закінченості і досконалості. Завдяки яскраво вираженим творчим здібностям і тонкій інтуїції легко домагається успіхів у професійній діяльності, спорті та бізнесі, а також хорошого положення в суспільстві. Майже завжди спокійний і врівноважений. При вирішенні другорядних проблем готовий йти на поступки, але в питаннях, які зачіпають його принципи, проявляє твердість, і переконати його дуже важко.

Олексій уразливий і легко ранимий. Не занадто досвідчений в флірті і дуже обережний у стосунках з жінками, але тим не менш легко перемагає. Віддає перевагу жінкам трохи старших себе, досвідчених, але ласкавих і делікатних. У родині турботливий, в жінці цінує акуратність і охайність і завжди дає зрозуміти, що неохайний вигляд дружини йому неприємний. У конфліктах дружини з оточуючими завжди бере її сторону. Не ревнивий, здатний пробачити зраду. До самої старості зберігає ніжну прихильність до батьків. З любов’ю ставиться до своїх дітей, іноді навіть оточує їх зайвою опікою.

Орест

У перекладі з давньогрецької означає «горець, дикун».

Поступливий, наполегливий в досягненні поставленої мети, правдолюб, але часто буває за це битий. Народжений взимку – товариський, легко адаптується до будь-якої обстановки, розрив з друзями переживає болісно. Перший шлюб недовговічний, другий – щасливий. Любить тварин. Має здібності до професій лікаря, інженера, спортивного тренера, штукатура, електрика.

Павло

Походить від латинського «Паулус» – малюк, маленький.

Спокійний, добрий, ніжний, вміє співчувати людям і зберігати їх таємниці, на нього у всьому можна покластися. Це стійкий чоловік, сильний і мужній, який не хоче йти на компроміси. Емоційний, привабливий, не надто говіркий, хоча і мовчуном його не назвеш. Не відмовляється від додаткового заробітку, якщо це не зажадає від нього порушення розміреного укладу життя. Стежить за своєю зовнішністю, любить красиво одягатися. Мало цікавиться зовнішніми обставинами і оточуючими його людьми. У обраною спеціальністю рідко досягає висот і великої майстерності, часто терпить невдачі, що з роками може сприяти розвитку песимізму, викликати гірке почуття розчарування. На бурхливий протест не здатний.

С*ксуальний, в любові щедрий, ласкавий і ніжний, дуже пристрасний, але якщо йому запропонують вибирати між кар’єрою і любов’ю обирає перше. Ревнивий, хоча намагається цього не показувати. Дізнавшись про зраду дружини, розлучається з нею. Павло ранимий, жінка повинна розуміти його бажання і йти йому назустріч. Схильний до статевого неврозу. Для нього с*ксуальне порозуміння – основа гармонійних сімейних стосунків. Надає допомогу дружині по дому, займається вихованням дітей. Гостинний господар.

Професійне поле діяльності – медицина, юриспруденція, промислове виробництво. З нього виходить хороший господар.

Петро

Ім’я походить від давньогрецького слова, що означає «скеля, кам’яна брила».

Прямолінійний, відвертий, запальний чоловік, неврівноважений, але не мстивий і не злопам’ятний. За темпераментом сангвінік. Не в силах йти на компроміси, гордий, зневажає незначних і дріб’язкових людей. Наділений аналітичним і синтетичним складом розуму. Завжди і у всьому прагне бути першим. Його часто підводить слабка інтуїція. Часто вибирає собі рід занять, який не відповідає його здібностям і нахилам, тому рідко досягає вершин кар’єри і професійних успіхів. Чужих порад не сприймає, все вирішує на власний розсуд. Не володіючи сильною волею, прагне керувати, впливати на хід подій і не завжди отримує позитивний результат. Врівноважена психіка допомагає йому стійко переносити невдачі.

Петро – людина влюблива, пристрасна, обожнює ефектних, красивих жінок. Впевненою людиною залишається він і в інтимних відносинах з жінкою. Болісно переживає невдачі в с*ксуальній сфері. У любові скритний, свої зв’язки не афішує.

Обережний, обачний, його важко залучити до любовної авантюри. Цінує жіночу прихильність. Налагодженеі впорядковане с* ксуальне життя дає йому почуття спокою, стабільності. Обраниця Петра повинна відповідати його ідеалу, бути йому вірною. Якщо помиляється у виборі дружини – нікого не звинувачує. Прив’язаний до матері, дружині доведеться змиритися з тим, що свекруха має на чоловіка сильний вплив. Владолюбний характер дружини терпить довго, але в один прекрасний день може кинути її без будь-яких попереджень. Домашньою роботою займається від випадку до випадку. До алкоголю байдужий. Живе, як правило, сьогоднішнім днем, про майбутнє замислюється рідко.

Роман

Походить від латинського «романус», що означає «римський, римлянин».

За темпераментом холерик, але вміє приховувати свої почуття за маскою незворушності.

Наділений аналітичним розумом, миттєвої реакцію, сильною волею, але недостатньо розвиненою інтуїцією. Злопам’ятний, за нанесену йому образу обов’язково помститься. Не терпить одноманітності в житті. В основі всіх його вчинків лежить прагматизм. Любить керувати: якщо такої можливості немає на роботі, то вдома він цар і бог, його слово закон. На першому місці – досягнення матеріального благополуччя, на другому – с*кс і жінки.

Сім’я для Романа часто тільки джерело зручностей, комфортного життя і місце, куди в разі невдачі можна заповзти і зализати рани. Влюбчивий, але боїться потрапити в залежність від жінки. Не одружується до тих пір, поки не переконається, що його обраниця готова повністю присвятити йому життя, розчинитися в ньому. З нею він буде зразковим чоловіком. На перших порах сімейне життя затьмарюється його тягою до розмаїтості відносин, нездатністю зосередитися на якісь однійсправі і довести її до кінця. З появою дітей стає хорошим чоловіком, турботливим батьком. Лідер в сім’ї, але допомагає дружині у домашніх справах.

Часто міняє професії. Має вроджений хист до підприємництва, бізнесу, політики, хороший адміністратор, керівник виробництва. В цілому це обдарований, дотепний, комунікабельний чоловік. З легкістю підкоряє собі жінку, вимагаючи від неї повного розчинення в його с*ксуальних бажаннях. В с*ксе знаходить розслаблення після невдач, але нерідко його ставлення до с*ксу буває досить прозаїчним, а у вирі повсякденного ділового життя Роман здатний геть забути про жінок.

Ростислав

Древнє слов’янське ім’я, що означає «нехай примножиться твоя слава».

З маленьким Ростиком впоратися буває нелегко: він дуже впертий, примхливий і вміє сльозами домогтися свого. Хлопчик часто хворіє, у нього нестійка нервова система, і батьки намагаються потурати йому в усьому. Але, стаючи старше, він позбавляється від багатьох, м’яко кажучи, не надто приємних якостей.

Ростислави талановиті, і талант їх проявляється в різних областях. Є серед них навіть священнослужителі. У «зимових» – гостро розвинене почуття справедливості, вони відчайдушні «борці за правду» і на цьому наживають собі масу неприємностей. Характер у них непростий, вони собі на умі і вигоди своєї не упустять. Трохи неохайні, мало приділяють уваги своєму зовнішньому вигляду, не можуть розлучитися зі старими речами і роками носять один і той же костюм. Вони невибагливі в побуті, не люблять ускладнювати собі життя турботою про комфорт. Відрізняються деякою повільністю, але найбільш нестерпна їх риса – схильність до моралізаторства. Однак на них важко сердитись – вони обеззброюють вас своєю добротою. Справа, за яку береться Ростислав, завжди благородно, і він переконаний, що рано чи пізно досягне успіху.

«Літні» Ростислави – часто люди безхарактерні, що знаходяться під каблуком у дружини. Їм випаде нелегка доля, перший шлюб частіше складається невдало. Вони дуже здібні, але можливості їх здебільшого залишаються не реалізованими. Фанатично віддані своїй роботі. «Літнім» Ростислава – їх манерами і поведінкою – властива деяка театральність. Вони легко піддаються впливу сильних особистостей. «Осінні» – мають гарну інтуїцію, вони вміють обходити гострі кути і, якщо треба, діяти хитрістю. Важко сходяться з людьми і так само нелегко розлучаються. Думка про людей у ​​них складається раз і назавжди: якщо людина не сподобався, то безповоротно.

Ростислав дуже прив’язаний до своїх рідних і покірно несе весь вантаж обов’язків перед ними. Ставитися до Ростислава потрібно терпляче – він того вартий. Єдине, чого слід побоюватися, – його пристрасті до випивки.

Руслан

Ім’я тюркського походження. Родинно імені «Арслан» – лев.

У дитинстві примхливий, емоційний, любить похвалу, ображається, якщо батьки не помічають його успіхів. Прагне самоствердитися і стати відомим, але працювати не любить: йому хочеться отримати все відразу і готовим. Любить верховодити, підкоряти оточуючих своїм впливом.

Дорослий Руслан – людина ледачк, але з обов’язками. Одружується на красивій жінці, яка залучає погляди оточуючих. Ревнивий і дуже запальний. Часом буває одружений двічі. Любить батьків і своїх дітей, але швидше задовольняє свою потребу в батьківській любові до дитини, ніж потребу дитини в батьківських почуттях.

Любить ризик, авантюру. Тяжіє до техніки, до артистичної і політичної кар’єри.

Святослав

Слов’янське ім’я, що означає «свята слава».

Росте спокійною дитиною, часто застуджується, має слабкі легені і бронхи. Схильність до респіраторних захворювань зберігається і в зрілому віці. Однак часті нездужання ніяк не відбиваються на його характері, він не стає примхливим і не розбещений надмірною увагою батьків. Святослав розумний, серйозний, вдумливий.

В характері Святослава переважають спокій і врівноваженість. Його важко побачити знервованим, він вміє володіти собою, скупий на емоції. За своєю природою доброзичливий і привітний. У дитинстві дуже прив’язаний до матері і зберігає теплі почуття до неї на все життя. Настільки ж трепетно ​​ставиться до дружини, до своєї дочки, всім знайомих жінок. Святослав не приваблює темпераментних, енергійних жінок – вони вважають його безхарактерним і нецікавим.

Святослав не прагне до гучної слави, по службових сходах просувається повільно, всейого життя проходить без особливих злетів і падінь і це цілком влаштовує його, найбільше цінує спокій і розмірений ритм життя.

Святослав працьовитий, терплячий, стійко переносить невдачі. Не любить обтяжувати оточуючих проханнями, докучати близьким своїми проблемами. З усім справляється самостійно, зате завжди готовий вислухати проблеми інших і, по можливості, їм допомогти.

Святослав дуже господарський чоловік, хороший батько. Любить свою сім’ю, живе заради дітей і дружини. Вміє задовольнятися малим, не вибагливий у побуті, не вимогливий до дружини. Нерідко в дружини йому попадається вольова жінка, здатна пригнічувати його і користуватися його звичкою поступатися і догоджати всім жінкам. Тому Святославу, як нікому іншому, слід бути обережним у виборі дружини. Святослав важко переносить розлучення, але це для нього ще не найстрашніше, страшніше те, що він може залишитися холостяком і більше не зважитися зв’язати себе узами шлюбу. Крім того, він дуже прив’язаний до дітей і часто не одружиться, присвячуючи своє життя турботі про них: часто зустрічається з ними, забирає на вихідні дні, проводить з ними відпустку. Розпад сім’ї для Святослава – справжня душевна драма, від якої він так і не зможе оговтатися повністю.

Якщо Святослав робить правильний вибір, то кращого чоловіка знайти важко. Він ласкавий, ніжний, уважний з дружиною, відданий чоловік і люблячий батько. Зради йому чужі, любовні романи – обтяжливі.

Семен, Симон

У перекладі з староєврейського означає «почутий», «той, що слухає».

Семен від природи талановитий, тямущий, завзятий, працьовитий, має сильну волю. Досягає великих успіхів в житті, високого становища в суспільстві. І той же час він людина м’яка, добра, чуйна, завжди готовий прийти на допомогу друзям і близьким, надати безкорисливу послугу. Домагається професійної майстерності в медицині, педагогіці, в мистецтві, журналістиці, на літературно терені, в підприємництві, торгівлі.

Семен – хороший сім’янин, допомагає в домашніх справах, любить дітей. Своє життя присвячує родині. Байдужий до спиртних напоїв. Краще дружини орієнтується в економічному становищі сім’ї.

Семен легко піддається чужому впливу, може часто міняти смаки і звички. Для нього с*кс – це спосіб відчути повноту і радість життя. Еротичний. На початку інтимних стосунків більше дбає про власне задоволення, але, осягаючи глибину жіночої психології, змінює свій підхід до с*ксу і будує рівноправні відносини з дружиною. Семен неодмінно повинен відчувати себе коханим.

Сергій

Латинське ім’я, перекладається як «високий, вельмишановний». Походить від римського родового імені.

Небагатослівний, покладистий, доброзичливий, чуйний, але потайний. Свою думку про близьких, друзів і колег тримає в таємниці. Ініціативний і наполегливий у досягненні поставленої мети. Розпочату справу доводить до кінця. У відношенні з близькими поступливий і розуміючий, намагається не образити когось ненароком. Володіє хорошим самоконтролем, уразливий, але не показує цього оточуючим, щоб не ускладнювати відносини. У справах сумлінний, не любить нагадувань про його обов’язки.

Стриманий в прояві своїх почуттів. Сергія приваблюють спокійні й ласкаві жінки. Його с*ксуальний потенціал досить високий, але статевих надмірностей не сприймає, в питаннях с*ксуальної поведінки знаходиться в полоні забобонів. Влюбчевий, ревнивий. Нерідко одружується вдруге. Всім серцем прив’язується до жіночних і скромних партнерок. Охоче ​​бере участь у домашніх справах. В їжі не вибагливий. Майстер на всі руки. Лідерством в родині охоче поступається дружині, але вирішальне слово у важливих питаннях залишає за собою. До алкоголізму не схильний. Ніжний і добрий з дітьми.

Досягає висот у кар’єрі політика, в мистецтві, в великому спорті, схильний до інженерної роботі. Любить возитися з технікою.

Станіслав

Розповсюжєене слов’янське ім’я, означає «найславетніший».

Добрий, примхливий, неврівноважений. Типовий флегматик. Володіє логічним мисленням, художнім смаком, неординарною фантазією. Надзвичайно терплячий, здатний до виснажливої, кропіткої роботи. Йому складно догодити, важко підлаштуватися під його мінливий настрій і своєрідний, не всім зрозумілий хід думок. Якщо Станіслав займає керівну посаду, то підлеглим доводиться важко.

Досягає професійних успіхів в живописі, кінематографі та на акторському терені, в медицині, педагогіці, на інженерній роботі.
Прекрасно володіє собою. Тільки дуже близькі люди знають, як у нього буває іноді важко на душі. Схильний все ідеалізувати, тому з працею пристосовується до реального життя. Відданого друга, як правило, у нього немає.

С*ксуальне життя для Станіслава – невичерпне джерело радості і щастя. Одружується з любові, але в його виборі присутній і певний розрахунок. Його інтимне життя завжди добре приховане від стороннього погляду. Станіслав одружується зазвичай з боязкою і покірною жінкою. У побуті буває різкий, але завжди кається. Любить дітей, добре уживається з батьками дружини. Непрактичний у веденні домашнього господарства. У міру ревнивий. Спиртними напоями не зловживає. Слабке місце організму – нервова система.

Степан

Походить від давньогрецького слова «стефанос», що означає «вінок».

Степан – людина по натурі потайна. Його смаки й уподобання стабільні. Комунікабельний, легко адаптується до будь-якої обстановки, особливо в жіночому суспільстві. У нього спостережливий погляд і гострий язик. Психічно стійкий, відрізняється уповільненою реакцією, сильним і неабияким характером. Не позбавлений почуття власної гідності.

Свою високу с*ксуальну активність намагається приборкати розумом. Не дивлячись на бурхливий темперамент Степан дуже чутливий і жінці треба про це пам’ятати. Йому необхідно завойовувати жінку, доступність його не приваблює. Надмірна товариськість Степана і його захоплення жінками ускладнюють сімейне життя. Він майже не втручається у фінансові справи дружини, але не упускає можливості заробити. Дітьми займається від випадку до випадку, турботи про їхнє виховання перекладає на плечі дружини. Можливе розлучення і новий шлюб. Не ревнивий.

Досягає великих успіхів в живописі, моделюванні одягу, на сцені. Любить техніку, має здібності до столярних і слюсарних робіт. Степану не підходить адміністративно-керівна і підприємницька діяльність, в якій потрібні тривалі контакти з людьми. Заняття собі вибирає всерйоз і надовго. Часто стає неперевершеним майстром в одній з робітничих професій. Любить працювати на землі (дачі, присадибної господарстві).

Тарас

У перекладі з давньогрецької означає «неспокійний, бунтар, баламут»

Володіє сильною волею, нестандартним, трохи парадоксальним мисленням, не піддається чужому впливу. Упертий, стійкий до невдач, приймає їх так само рівно, як і перемоги, але не вміє прораховувати ситуацію на багато ходів вперед. Заплутані справи Тарас вирішує одним махом, ріже правду-матку в очі і навколишнім це не дуже приємно, але зате всі знають, що камінь за пазухою він не тримає. Часто Тарас вельми талановитий, але не завжди вміє реалізувати свої можливості. До досягнення поставленої мети йде прямим і далеко не найлегшим шляхом.

Комунікабельний, не вкладається в рамки звичних стереотипів, тому багато в ньому розчаровуються. Його потрібно приймати таким, який він є, і тоді ви не пошкодуєте про своє терпіння. Його часто переслідує чужа заздрість, але недруги явно побоюються Тараса. Близьких друзів у нього мало.

Тарас небагатослівний, але до потрібної людини завжди знайде підхід. Не честолюбний, неохоче береться за нову справу. Своїми ідеями охоче ділиться з оточуючими, хоча сам він частенько позбавлений можливості їх реалізувати.

Любить жінок і любимо ними. У родині лідер, дружині доведеться до нього пристосовуватися. Домосід. Дітей любить, але його любов виражається зовсім не в потуранні їм, з дітьми Тарас досить суворий. С*кс розглядає як засіб задоволення любовної пристрасті, вважає його корисним для здоров’я і душевної рівноваги і болісно сприймає найменші невдачі. Дружині Тараса необхідно проявляти максимум терпіння, такту і делікатності.

Теодор, Федір

В перекладі з давньогрецької означає «Божий дар».

Для Федора головне в житті – дружба. Він ставить її вище всіх інших почуттів, заради друга готовий у вогонь і в воду. Якщо зраду коханої він простить, то зраду друга – ніколи. Найбільша радість для нього – це радість спілкування. Все це ускладнює його сімейне життя: рідкісна жінка може змиритися з тим, що друзі чоловіка не підлягають ніякій критиці, а багато ще й запідозрять недобре в тому, що серед цих друзів так багато жінок. Але як чоловік Федір близький до ідеалу: прекрасний сім’янин, люблячий батько, і дружині рано чи пізно доводиться змиритися з таким станом речей.

Федір любить поміркувати про прочитану книгу, пофілософствувати. Обожнює з приводу і без приводу давати поради і робить це, щиро вважаючи, що допомагає людям своїми повчаннями.

Федір – уважний співрозмовник, завжди готовий терпляче вислухати, але терпіння його не безмежне. Трапляються моменти, коли він може спалахнути і без натяків висловити все, що він про цю людину думає.

За вдачею інтроверт. До людей балакучим, надмірно емоційно відчуває недовіру.

Дуже любить подорожувати, вміє прекрасно орієнтуватися в новому місці. Має схильність до домашніх тварин, в його будинку неодмінно є собака або кішка.

Тимур

У перекладі з тюркського – «залізо».

Добрий, терпимий, має гарну пам’ять і розвинену уяву, досить прагматичний. Професійне поле діяльності: медицина, живопис, програмування, великий спорт, політика, військова справа. Хороший водій.

Народжений влітку – упертий, уразливий, обачний, зважує кожен свій вчинок. Одружується пізно, але вдало. Народжений взимку більш розважливий, розсудливий і впертий. Важко переживає невдачі. Народжений навесні – чутливий, трохи нерішучий, замкнутий, нелегко сходиться з людьми.

Філіп (Пилип)

У перекладі з давньогрецької означає «люблячий коней».

Це яскрава, активна, динамічна натура, що володіє ясним розумом, прекрасною інтуїцією, добре розвиненою уявою і відмінними організаторськими здібностями. Він не з тих, хто береться за будь-яку працю. Віддає перевагу керівній роботі. Для досягнення успіхів Пилипу потрібно навчитися приймати рішення. Сформувався кругозір і інтуїція підносять його високо службовими сходами. Привабливий, до того ж наділений незрозумілою притягальною силою, це людина крайнощів. Пилип може безмежно полюбити і також щиро розтоптати свої і чужі почуття. Іноді в ньому беруть гору ніжні і гарячі риси його натури, а іноді – ниці, тужливі й сумні. Ця непередбачуваність робить Філіпа важкою в спілкуванні людиною. Схильний до алкоголю і наркотиків.

Філіпу не до вподоби все буденне і монотонне. Одружується або занадто рано або дуже пізно. Ранній шлюб часто буває невдалим – Пилип ревнивий, скупуватий, гидливий. У дружини вибирає спокійну, поступливу жінку. Добре ладить з батьками дружини.

Юлій

Юлій в перекладі з латині – «кучерявий», «пухнастий».

Юлій – людина образлива, горда і войовнича, але в той же час чуйна, готова завжди захистити слабкого. Володіє сильною волею, синтетичним складом розуму. Інтуїцією нехтує, вірить тільки в розум, і йому завжди вдається тверезо оцінити ситуацію.

Т овариський, але, в той же час, схильний заглиблюватися в себе. У житті керується не емоціями, а принципами моралі і справедливості. На навколишній світ дивиться крізь призму своїх мрій, шукає свій ідеал. Володіє даром переконання. Йому треба періодично нагадувати, що боротьба зі злом іноді закінчується трагічно і з реаліями життя необхідно рахуватися.

Віддає перевагу роботі в правоохоронних органах, юриспруденції, соціальній сфері, медицині.

Юрій

Слов’янська форма давньогрецького імені Георгій – «землероб».

Мовчазний, стриманий, постійний в своїх поглядах. Володіє чіпким і гнучким розумом, кмітливістю. Критичний, сприйнятливий до всього нового, легкий на підйом, рухливий. Юрій до лідерства не прагне, пробивна сила і напористість йому не властиві. Це світла, душевно багата людина, весела і товариська. Добре проявляє себе в будь-якій професії і на будь-якій керівній посаді. У нього філософський тип мислення, різнобічні інтереси, він рідко замикається в межах своєї професії.

Юрій однолюб. Не схильний до несподіванок. З жінками зазвичай ніжний, не в змозі їм відмовити. Йому важливо знайти жінку, яка знає собі ціну, стоїть на одній з ним щаблі соціальних сходів. Полюбивши, він оточує обраницю увагою і теплом. Сімейне життя протікає спокійно і щасливо, навіть кілька монотонно. Дуже прив’язаний до дітей, а потім і онуків. Для нього дуже важливі інтереси і благополуччя сім’ї. Дбайливо ставиться до свої батьків, особливо до матері. Допомагає дружині в домашніх справах. Його дружина добре ладнає зі свекрухою.

Яків

Українська форма давньоєврейського імені Іаков, буквально – «п’ята». У переносному сенсі – «другий за народженням», «з’явився« по п’ятах».є

Це чоловік, що живе в повній згоді з самим собою, він ніколи не прикидається, не кривить душею. Обов’язковий, тримає дане слово, не підводить того, хто йому довірився. Працьовитий, працездатний, розпочату справу завжди доводить до кінця. Яків – людина практична, навіть розважлива. Трохи тугодум, важко звикає до нової обстановки і нових людей. Не женеться за багатством, славою і успіхом. Професію вибирає одну на все життя, не змінює її, навіть якщо вона не приносить великих доходів, але доставляє щире задоволення. У своїй справі досягає вершин майстерності, стає людиною відомою й авторитетною.

Яків спокійний, урівноважений, він хороший сім’янин, вимогливий і ласкавий батько, люблячий чоловік. Діти і дружина його обожнюють. У дружини вибирає ділову, розумну, яка вміє створювати домашній затишок, жінку. Домосід. У вирішенні важливих сімейних питань останнє слово залишається за ним, але він не стане псувати настрою домашнім через дрібниці. П’є в міру. З жінками делікатний, м’який, ніколи їх не скривдить. З повагою ставиться до батьків, особливо до батька.

Ян

Західнослов’янська форма давньоєврейського імені Іоанн, що означає «Бог дарував».

Ян – людина вперта, його важко в чомусь переконати, навіть якщо він свідомо не правий. У житті йому доводиться нелегко: в ньому поєднуються об’єктивність і суб’єктивність, впевненість в своїх силах і нерішучість. Неабияка натура з сильною волею, блискучим, одночасно аналітичним і синтетичним складом розуму, з хорошою інтуїцією, розумний і інтелігентний. Його основний принцип – надійність і грунтовність. Віддає перевагу логіці, а не інтуїції. Безкорисливий, вірний у дружбі.

Ян – легко заводиться, йому необхідно навчитися стриманості і уникати розумового перенапруження і збуджуючих засобів, не нехтувати сном.

Ян рідко буває ніжним, с*ксуальне задоволення значить для нього досить багато, але його розум панує над проявами пристрасті. Яну не завжди вдається правильно розподілити час між роботою і сім’єю, знайти золоту середину між боргом і почуттям, ніжністю і строгістю. Своєю занадто бездоганною поведінкою він часто дратує оточуючих. Трохи відірваний від реального життя.

Ян ретельно вибирає собі професію. Природжений організатор, хороший керівник людьми і процесами, від природи наділений даром винахідника.

Ярослав

Древнє слов’янське ім’я, означає «сильний і славний».

Характер Ярослава неоднозначний. Добрий, але часом жорсткий, особливо якщо йому від вас що-небудь потрібно, впертий і в той же час піддається чужому впливу. Нерідко потрапляє в залежність від оточуючих його людей. Сентиментальний, однак у складній або екстремальної ситуації може бути невиправдано жорстоким. Загартований життям, невдачі та поразки зустрічає стійко, не дозволяючи їм зломити себе.

Егоїстичний, для нього власний добробут понад усе. Добре знає, що йому потрібно в житті, вміє знайти вихід зі складної ситуації, діючи швидко і точно. Ярослав – людина не надто комунікабельна, але і не конфліктна, легко адаптується в будь-якій обстановці.

Діапазон професійних інтересів Ярослава досить широкий: музика, педагогіка, медицина, література, богослов’я, науково-дослідницька діяльність. Ярослав – людина працьовита, відповідальна, розпочату справу завжди доводить до кінця. Може бути розважливим і дипломатичним, задовольнятися малим. Дуже добре вихований. Часто цікавиться таємницями світобудови.

Сприймає с*кс як одне з найбільших насолод, доступних людині. Ініціатива завжди належить йому. Ярослав здатний надовго прив’язатися до жінки і тому частенько прощає коханій підступність і невірність.

Хороший сім’янин. Любить дітей – і своїх, і чужих.

https://zatyshok.net.ua

Фото ілюстровано з мережі

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: