Завантаження ...
banner
banner

Вас не кохають? Поради, як відпустити невзаємне кохання

Вас не кохають? Поради, як відпустити невзаємне кохання фото

Любити, кохати, бажати - прекрасні відчуття для кожного. Але... Є стосунки в яких ти віддаєш все, а натомість нічого не отримуєш, бо твоє кохання невзаємне.

Якщо ви сумирно закохані, ми даємо вам 7 порад, які повернуть вас до нормального життя!

1. Зрозумійте, що з вами все в порядку

У світі навряд чи можна знайти людину, яка хоча б раз в житті не зіткнувся б з відмовою в любові. Ситуація, в якій ви зараз опинилися може здатися жахливою, але це всього лише частина життя. Це навіть можна розглядати як щось належне, через що ви повинні були пройти.

Тому вам не варто вважати себе божевільним через те, що ви без відповіді когось любите. Всі ми люди, просто іноді ми не можемо контролювати свої почуття, але це не робить нас ненормальними або божевільними.

Перший крок на шляху до зцілення – це визнати, що з вами не відбувається нічого катастрофічно жахливого. Це звичайно ж хворобливий процес, але його просто треба пережити.

2. Дайте собі час

Ви переживаєте важкий період. Отже, вам потрібен час, щоб трохи заспокоїтися. Не треба змушувати себе посміхатися відразу після відмови. Ваші почуття до цієї людини не повинні зменшуватися. Вам навпаки потрібно прийняти і зрозуміти їх, якщо ви збираєтеся це подолати. В іншому випадку вас “накриє” в той момент, коли ви найменше цього очікуєте.

3. Приймайте факти

По правді кажучи, не можна контролювати почуття іншої людини. Чим раніше ви це усвідомлюєте, тим швидше зможете рухатися вперед. Просто відпустіть людину, яка вас не любить. Можливо, ви не зможете відразу ж позбутися від почуттів, які відчуваєте до неї. Ще важливіше зрозуміти, що вони не можуть почати відчувати почуття до вас просто по вашому бажанню.

4. Відпочиньте від цієї людини

Іноді ми закохуємося в людину, з якою бачимося щодня. Це може бути колега, однокласник або навіть ваш кращий друг. Якщо ваш коханий не відчуває до вас почуттів, то щоденні зустрічі з цією людиною можуть заподіювати вам біль.

Навіть якщо ви вважаєте, що зможете впоратися з цим, зосередьтеся на тому, щоб віддалитися від цієї людини. Це може бути дуже важливим для вашого психічного здоров’я.

5. Самовиражайтеся

Зрештою, навіть найвірнішого друга не можна використовувати в якості підтримки 24/7. Ви повинні бути дорослим і повинні вміти висловлювати свої почуття самому собі.

Якщо ви творча людина, ви можете помалювати, щоб висловити свою внутрішню метушню. Хто знає, може ви створите свої кращі роботи під час цього життєвого спаду.

6. Благословення у відмові

Це може здатися дурним, але це так. Тепер ви можете зосередитися на тому, щоб стати кращими і, в кінцевому рахунку, продовжувати своє життя.

Подумайте про всі ті пари, які нещасні в своїх стосунках. Одружені пари можуть виглядати як найщасливіші люди на землі в соціальних мережах. Проте, розлучення в суспільстві зараз дуже поширені і зазвичай перетворюють люблячих пар в запеклих ворогів. Вони можуть навіть відчувати, що витратили кращі роки свого життя на тих, хто цього не заслужив.

7. Продовжуйте жити своїм життям

Відмова може викликати біль у відповідності з наукою, але ця ж наука дає нам ключ до її подолання! Ви не можете насильно змусити когось любити вас. Кращий спосіб прийняти це і рухатися далі, намагатися залучити у ваше життя когось, хто вас оцінить. Будьте зрілою людиною, уникайте жорстокості по відношенню до ваших почуттів.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: