Завантаження ...
banner
banner

Ознаки чоловічої уваги, які жінки не помічають

Ознаки чоловічої уваги, які жінки не помічають фото

В сучасному житті жінки постійно кудись поспішають... Вони настільки заклопотані, що просто немають часу звертати увагу на почуття чоловіків.

Іноді в такому ритмі жінка не помічає своє кохання, а дарма. Чоловіки хоч і намагаються приховати почуття, проте це не виходить. Жінкам варто зупинитись на мить та звернути увагу на речі.

1. Блукаючий погляд

У захопленого чоловіка погляд, наче ковзає по жінці. Швидше за все на деяких частинах її тіла він зупиняється. Це буває інстинктивно, рідко який чоловік може контролювати свій погляд, але не з слабкості, а через те, що закоханий погляд буває неусвідомленим. Він думає, що просто дивиться…

2. Дотики

Закоханий чоловік буде намагатися до вас доторкнутися: прибере пасмо волосся з вашого обличчя, протягне руку, щоб допомогти спуститися чи куди-небудь піднятися… Загалом, знайде спосіб, як стати фізично ближчим.

3. Несвідомі дії

Цікаво явище: не всі чоловіки, але дуже багато, поруч із жінкою, яка їм подобається, будуть «роздягатися»: знімати піджак, розстібати верхні гудзики сорочки, послаблювати краватку… іноді поправляти волосся.

4. Інстинктивні ревнощі

Ревнощі багато що можуть розповісти про ставлення чоловіка до жінки. Якщо поруч з жінкою, яка йому подобається, виявиться інший чоловік, то він, швидше за все, стане злим і дратівливим. Ці емоції доведеться терпіти не тільки самій дівчині, а й тому, хто виявить до неї інтерес. Ревнощі – це, мабуть, найчесніша ознака закоханості.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: