Завантаження ...
banner
banner

Гороскоп на тиждень: Ракам - зміни, Козерогам - знаки удачі

Гороскоп на тиждень: Ракам - зміни, Козерогам - знаки удачі фото

Гороскоп на тиждень розповість, кому зі знаків це період принесе доленосні зміни, хто повинен проявити більше ініціативи у відносинах, а кому варто задуматися про зміну іміджу.

Овен

На цьому тижні Овнам варто уникати конфліктів з близькими людьми. Не потрібно провокувати сварки, проявіть терпимість і гнучкість в спілкуванні. Приділіть більше уваги своєму партнерові і дітям. У професійному та особистому житті можуть відбутися зміни, які порадують представниць знака. Вам будуть потрібні витримка і енергія. Сприятливий тиждень для початку дієти.

Тілець

В цьому періоді все темні і світлі сторони особистості жінок-Тільців виходять на поверхню. Приховати що-небудь буде складно, однак, саме такий стан речей допоможе вам краще розібратися в своїх справжніх почуттях і зрозуміти, на що звернути увагу, щоб досягти успіху. На початку тижня емоційний фон буде нестабільним, вам потрібно проявити обережність. Тиждень принесе доленосні зміни.

Близнюки

Близнюкам на цьому тижні потрібно звернути більше уваги на свої відносини з партнером. Можливо, ваші почуття охололи, проте не варто турбуватися, іскру в шлюб допоможе повернути спільне дозвілля. Проводьте більше часу зі своєю другою половинкою, проявляйте більше ініціативи у відносинах. У професійній сфері вам випаде можливість довести до кінця важливі проекти і завдання.

Рак

На цьому тижні представниці водного знака повинні більше часу приділити здоров'ю. Причому як фізичному, так і ментальному, що допоможе вам знайти баланс і відновити життєву енергію. У п'ятницю, суботу можуть відбутися зміни, які порадують Раків. Будуть вдалими експерименти з зачіскою і стилем, вирушайте в перукарню і на шопінг.

Лев

Для левиць цього тижня пріоритетом буде професійна сфера та кар'єрні досягнення. Велику увагу ви приділяєте саморозвитку і швидко засвоюєте нову важливу інформацію. В кінці тижня вам варто бути обережними з грошима, контролюйте витрати і не піддавайтеся на провокації на роботі.

Діва

На цьому тижні Діви частіше можуть відчувати припливи енергії. Ви можете відчувати спрагу діяти, проте варто пам'ятати, що направляти цю життєву силу потрібно в правильне русло. Запишіться в спортзал або займіться домашніми клопотами, це допоможе позбутися накопиченої агресії і заспокоїти думки.

Терези

Терезам в цьому періоді варто частіше говорити по душах з близькими і рідними людьми. Важливо уникати недомовленості в розмові, щирість і чесність допоможуть зміцнити відносини як з партнером, так з батьками або подругами. Не поспішайте приймати важливі рішення, перш ніж робити висновки, обміркуйте всі наслідки.

Скорпіон

На цьому тижні Скорпіонам варто більше прислухатися до підказок внутрішнього голосу. Ваша інтуїція допоможе знайти вірне рішення і вберегти від неприємностей. Прислухайтеся до підказок внутрішнього голосу і в справах любовних. У будь-якому випадку направляйте внутрішню енергію на творення як і в особистій так і в професійній сфері.

Стрілець

Увага Стрільців на цьому тижні буде більше зосереджена на особистому житті і відносинах. Не варто замикатися в чотирьох стінах, вас чекають нові знайомства і цікаві зустрічі. Тим, хто у відносинах, варто послабити хватку і дати своїй другій половинці більше свободи. Оточіть коханих увагою і турботою, частіше робіть компліменти.

Козеріг

Козерожкам на цьому тижні варто задуматися про зміну іміджу. Ці зміни допоможуть підвищити вашу привабливість і посилити жіночу енергетику. Варто бути уважними до будь-якої дрібниці, щоб не упустити знаки удачі, які може посилати Всесвіт. У першій половині дня розташування планет може стати причиною перепадів настрою.

Водолій

Водоліям на цьому тижні потрібно направити енергію на будь-які справи, які допоможуть уникнути стресу і нервового напруження. Проявіть себе в творчості або розберіть завали в шафі. Зірки допоможуть відкрити вам таємницю майбутнього. Сприятливий період для постановки довгострокових цілей.

Риби

Цей тиждень відкриває перед Рибами нові можливості і перспективи. Це час, коли потрібно поставити перед собою нові цілі. Ваші цілеспрямованість і активність допоможуть домогтися високих результатів в професії. З'явиться можливість налагодити відносини з близькими людьми і забути старі образи.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: