Завантаження ...
banner
banner

5 типів жінок, на яких хочеться одружитися

5 типів жінок, на яких хочеться одружитися фото

Жінок завжди цікавило одне питання – що потрібно робити, аби вийти заміж. Для відповіді не треба йти до ворожки, адже чоловіки й самі готові розказати, які риси красунечок приваблюють їх настільки сильно, що вони готові на них одружитися.

Як з’ясувалося, зробити чоловіка щасливим досить просто. Для цього достатньо не вигадувати різні приводи для сварок, бути доброю, позитивною та самостійною.

Ідеальна дружина залишається позитивною навіть у важкі періоди життя

Чоловікам не потрібно, щоб їх сильно опікали, але всі вони хочуть відчувати підтримку своїх коханих та бачити їхню посмішку, коли довкола стільки негативу та проблем.

Як зізнаються мужчинчики, жіноча посмішка може врятувати навіть найжахливіший день в їхньому житті.

Ідеальна дружина про всіх піклується

Чоловіки зауважують, що їм подобаються турботливі та уважні до деталей жінки. Вони дуже цінують, коли їхні обраниці можуть чуйно ставитися до потреб інших.

Ідеальна дружина має бути жіночною

Жіночність – це не про зовнішній вигляд, а про внутрішній стан. Ти можеш бути одягнена в джинси та грубі чоботи, але в тебе має бути жіноча чарівність та ніжність.

Ідеальна дружина має бути незалежною

Чоловіки постійно повторюють, що їм подобаються самостійні жінки, які вміють насолоджуватися своїм вільним часом та кар’єрою. На думку чоловіків у віці 30-ти років, у сучасному світі жінка також має робити фінансовий внесок у родину.

Ідеальна дружина має бути ввічливою

Чоловіки вважають, що від поведінки дружини може залежати їхня репутація, тому віддають перевагу дівчатам з гарними манерами.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: