Завантаження ...
banner
banner

Як вибрати ідеальний подарунок: ТОП-5 порад

Як вибрати ідеальний подарунок: ТОП-5 порад фото

Про вибір подарунка варто замислитися раніше, ніж за 5 хвилин до урочистостей. Якщо ви дійсно цінуєте людину, до якої йдете на свято, то і до вибору подарунка ставитеся з усією серйозністю.

Пропонуємо ТОП-5 порад, які допоможуть визначитись із презентом.

  1. Хто ця людина? Тобто кому призначений подарунок. Згадайте, що любить отримувач чим захоплюється. Випишіть його інтереси та проаналізуйте. Поставте себе на його місце та подумайте, який подарунок може його потішити.
    Звертайте увагу на підказки. Іноді вибір презенту простіший, ніж здається. Напевно, брат чи друг, а може колега, вже натякав на те, щоб хотів собі купити. Ви зможете втілити мрію близьких у реальність.
  2. Запитайте безпосередньо. Якщо ви хочете зробити подарунок дійсно цінним, а не просто здивувати, то запитайте безпосередньо. Але при цьому пам’ятайте, що одержувач може замовити щось занадто дороге. А може й так, що він просто посоромиться сказати прямо. Такий варіант підійде лише якщо ви добре знаєте винуватця урочистості.
  3. Подумайте про себе. Тут мається на увазі поставити себе на місце одержувача. Подумайте, чи порадував би вас такий подарунок? Наприклад, вовняні шкарпетки явно засмутять, а отже, є ймовірність того, що одержувач теж не зрадіє. Також подумайте і про те, як ви подасте подарунок.
  4. Ставлення до одержувача. Презент показує одержувачу, як ви до нього ставитеся. І якщо ви купите щось у сусідньому магазині, це буде помітно. Мета подарунка — подарувати радість.

Найкращі способи вручити ідеальний подарунок

Крім подарунка важливо і те, як ви його піднесете. Яскрава упаковка, букет квітів чи повітряні кулі, зроблять свято незабутнім. А якщо ще додати хлопавку, то іменинник буде у захваті. Використовуючи наведені нижче поради, ви зможете зробити подарунок оригінально і цікаво.

  1. Не потрібно доставати подарунок із брудного потертого пакета, з яким ви ходите за картоплею. Виберіть гарний пакет із міцного матеріалу. Непогано, якщо він буде одного кольору з коробкою.
  2. Правильно вручати подарунок наступним чином: протягнути і розкрити долоні (якщо звичайно подарунок міститься туди). Не треба вручати його рухом руки знизу нагору. Якщо подарунок об’ємний, то не даруйте його прямо під носа імениннику. Станьте трохи далі, потримайте коробку, щоб одержувач оцінив її габарити. Тільки потім, із побажаннями вручайте його.
    Як вибрати ідеальний подарунок: ТОП-5 порад
  3. На рахунок промови. Важливо сказати, щось тепле та приємно, а не просо «Зі святом!» Звісно, ​​і хвалебні оди говорити не треба. Заздалегідь подумайте про побажання і при врученні подарунка скажіть ці слова. Також можна щось розповісти про подарунок. Наприклад, чому ви вибрали саме його.
  4. Цікава ідея вручення подарунка. Оберніть його в кілька шарів подарункового паперу. Малюнки можуть бути різні, але фішка в тому, що кожен шар можна вкласти невелику листівку з приємними словами.

Також можна подарунок сховати у будинку заздалегідь, а привітати суто квітами. Звичайно, іменинник буде здивований. Але в цьому полягає сюрприз.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: