Завантаження ...
banner
banner

5 помилок при використанні патчів, які зводять нанівець всі зусилля

5 помилок при використанні патчів, які зводять нанівець всі зусилля фото

Косметолог розповіла, які наслідки чекають на дівчат, які використовують патчі не правильно. Ці гідрогелієві мішечки здатні творити дива: розгладжують шкіру, освітлюють темні кола і борються зі зморшками, але варто знати важливі н'юанси.

Як розповіла косметолог Дар'я Кривоніс , головне завдання патчів – швидко перенести на шкіру активний косметичний засіб та допомогти йому вбратися. Найчастіше ці б'юті-засоби допомагають у вирішенні наступних проблем:

  • розгладжують шкіру
  • підтримують водний баланс
  • заспокоюють та живлять шкіру обличчя
  • прискорюють регенерацію
  • виводять зайву вологу та прибирають набряки.

Як не можна використовувати патчі?

Наклеювати на неочищену шкіру. Перед тим, як використовувати патчі, обличчя слід добре вмити зі спеціальною пінкою, яка видалить залишки косметики, і шар шкірного жиру. В іншому випадку закупорки пір та запалення не уникнути.

Брати патчі пальцями. Діставати подушечки потрібно лише за допомогою спеціальної палички чи щипчиків, які після кожного використання необхідно мити. Якщо взяти патчі пальцями, то рідина в баночці незабаром перетвориться на розсадник бактерій та пилу.

Клеїти патчі близько до ока. Це загрожує сильним роздратуванням слизової оболонки. Косметолог Дар'я Кривоніс рекомендує накладати патчі, відступивши від нижнього краю повіки не менше 2 мм.

Приклеювати патчі перед сном. У цьому випадку помітять перетворення лише домочадці та подушка. Бажаєте отримувати компліменти від оточуючих, тоді наклеюйте патчі на обличчя вранці перед виходом із дому.

Використовувати патчі на шкірі з прищами, ранками та подряпинами. Будь-які проблеми зі шкірою на обличчі або з очима (кон'юнктивіт, ячмінь та ін.) мають стати серйозною перешкодою для проведення косметичної процедури. Патчі можуть погіршити проблему так, що буде потрібна допомога лікарів.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: