Завантаження ...
banner
banner

Як часто можна фарбувати волосся: поради стилістів

Як часто можна фарбувати волосся: поради стилістів фото

Усім відомо, що хімія фарб або термальний вплив навряд чи добре впливають на волосся. Тому питання, як часто можна проводити фарбування кучерів або завивати їх праскою без шкоди, виникають досить часто.

Яка фарба менш шкідлива

 

Спочатку слід розібратися, чим засоби для фарбування відрізняються один від одного.

Основний вид – фарба на основі аміаку. Чинить найбільш негативний вплив з усіх. Так як аміаком не часто можна фарбувати волосся, використовуйте ці засоби 1 раз на 2 місяці, при цьому необхідно застосовувати засоби для блиску або маски.

Відтінкова фарба. Такий варіант, звичайно, більш щадний. Його можна використовувати раз на місяць.

Тонувальні засоби для волосся. Найчастіше їх використовують, щоб підфарбовувати тьмяний колір натуральних локонів або сивину. Раз на 2 тиждень ви можете без шкоди волосистій частині голови користуватися такими засобами.

Слід зазначити, що при використанні будь-якого виду фарби необхідно збільшити обсяг використання різними засобами, що відновлюють. Стане дуже корисним термозахист для волосся, масаж голови або різні шампуні для фарбованого волосся.

Однак багато жінок є затятими противниками різної хімії і про те, як часто можна фарбувати волосся не замислюються. Адже для цього вони використовують натуральний фарбник – хну.

Як правильно фарбувати волосся хною

 

Незважаючи на те, що хна не містить шкідливої ​​хімії, знати про те, як правильно фарбуватися хною – необхідно. До того ж варто врахувати, що забарвлювати нею не можна після хімічної завивки або мелірування.

Основний спосіб того, як правильно фарбувати кучері хною полягає в наступному. Залежно від довжини локонів знадобиться 1-2 пакетики хни, старий рушник, тарілка, рукавички, пензлик, вата та шпильки.

У окропі необхідно розвести хну до однорідної маси. Накиньте на плечі рушник та починайте процедуру фарбування. До речі, голова має бути чиста та суха. Почати фарбувати потрібно від потилиці, далі продовжувати по всій довжині.

Після повного нанесення – злегка помасажуйте голову для однорідного розподілу фарби. Тримати хну необхідно від півгодини до півтори години залежно від довжини та кольору гриви. Якщо вам потрібна кучерява зачіска, використовуйте бігуді для довгого волосся відразу після фарбування хною.

Так як часто фарбуватися хною небажано через можливу втрату натурального кольору, робіть таку процедуру не частіше 1 разу на два тижні.

Краса, як відомо, вимагає від нас жертв. Однак милим дамам слід пам’ятати, що нехтування простими правилами про те, як часто можна фарбувати волосся може привести важким проблемам, які вже не можна буде приховати під шаром фарби. Бажаємо вам успіхів у всіх косметичних процедурах!



Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: