Завантаження ...
banner
banner

Подружжя, яке прожило 80 років у шлюбі, поділилося секретом міцних стосунків

Подружжя, яке прожило 80 років у шлюбі, поділилося секретом міцних стосунків фото

Подружня пара зі США , що прожила довгі роки у щасливому шлюбі, поділилася секретом своїх міцних стосунків.

Про це повідомляє WTVY.

Джордж і Луїза Денніс із міста Дотан, штат Алабама, познайомилися у юному віці. Вони швидко закохалися одне в одного і вступили у стосунки, а незабаром одружилися потай від батьків. Подружжя провело разом все життя і на початку лютого відзначило 80 років у шлюбі.

Головним секретом щасливих стосунків вони назвали віру. Крім того, Джордж порадив чоловікам регулярно погоджуватися з думкою та рішеннями своїх дружин. За його словами, завдяки цьому подружнє життя буде радісним і гармонійним.

Подружжя неодноразово стикалися з труднощами і разом їх долали. Вони пережили Другу світову війну, під час якої Джорджа було серйозно поранено: він спіткнувся об наземну міну і втратив частину ноги. Після повернення додому чоловік тривалий час проходив лікування та переніс кілька операцій.

Пізніше Джордж і Луїза удочерили дівчинку на ім’я Крістал, однак у сім років її не стало. Подружжя горювало, але продовжувало жити. Вони відкрили бізнес із виробництва килимів, який вели протягом 40 років. Незважаючи на те, що Джордж і Луїза не стали батьками вдруге, їхній будинок завжди був сповнений дітей, до яких вони ставили як до рідних.

Раніше ми писали: У серці має панувати любов: інтерв’ю з акторами Ніжинського Драмтеатру Людмилою Савич та Андрієм Буняєвим

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: