Завантаження ...
banner

Вони допоможуть знайти емоційну близькість між подружжям: дев'ять порад

Вони допоможуть знайти емоційну близькість між подружжям: дев'ять порад фото

Емоційна близькість – це як банківський рахунок, її треба підтримувати на певному рівні завжди. Емоційна близькість вимагає часу, зусиль та спілкування. Дані дев'ять порад ви можете сміливо покласти собі на "депозит", — пише Затишок.

1. Говоріть «дякую»

Це та дрібниця, яку ви можете зробити. Будьте конкретними. Дякуйте за щось конкретне, навіть найменше.

2. Найчастіше кажіть «Я це ціную»

Дайте своєму партнеру знати, що ви цінуєте, як він намагається для вас і ваших стосунків.

3. Нарікайте, але не звинувачуйте

Це означає не критикувати один одного. Ви повинні обговорювати ваші проблеми, брати відповідальність за свої слова та вчинки, не захищатися, а шукати рішення.

4. Розвивайте співчуття

Не просто слухайте свого партнера, а намагайтеся зрозуміти його, відчути. Це дасть йому зрозуміти, що вам це важливо, що вам важливий його стан.

5. Слідкуйте за своїми гаджетами

Коли ви вечеряєте або спілкуєтеся разом, відкладіть убік телефони. Розмовляйте без відволікань. Ставте запитання, вислуховуйте відповіді. На телефон та повідомлення ви завжди встигнете відповісти.

6. Слідкуйте за собою

Це означає, що достатньо відпочивати, стежити за харчуванням, тренуватися. Робіть перерви в роботі та не будьте надто критичними до себе.

7. Підтримуйте ідеї свого партнера

Сприймайте ідеї та пропозиції свого партнера з ентузіазмом. Це справді дуже корисно для вашої емоційної близькості.

8. Підтримуйте мрії один одного

Легко забути про свої мрії, коли ви у стосунках, тим більше говорити про них зі своїм партнером. Але це також рівень емоційної близькості, коли ви можете поділитися один з одним тим, про що мрієте. І знати, що ваша людина підтримує вас у цьому – безцінно.

9. Будьте готові працювати над стосунками

В усіх відношеннях бувають злети та падіння. Це очікувано. Важливим є бажання працювати, не поспішати з висновками, не погоджуватися і знаходити компроміс.

Фото: Men24

Як повідомляв MYNIZHYN, головним джерелом проблем у стосунках є нездорове спілкування між подружжям.. Чи так це? У цьому матеріали ми зібрали дев'ять недооціненних загроз шлюбу, на які можуть не зважати подружжя, — читайте у матеріалі.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: