Завантаження ...
banner
banner

Виберіть символ та розкрийте суть своєї душі: швидкий аналіз особистості

Виберіть символ та розкрийте суть своєї душі: швидкий аналіз особистості фото

Кажуть, що вивчення символів та архетипів часто використовувалося в багатьох культурах як інструмент для розкриття тонкощів людського розуму. Ще Карл Юнг відзначав величезний вплив у житті і навіть написав цілий науковий трактат з цієї теми «Людина та її символи».

Пише Затишок

Хоча у вивченні особистості та психології досягнуто великого прогресу, багато аспектів нашої свідомості все ще залишаються погано дослідженими.

Дозвольте собі кілька хвилин самоаналізу та розкрийте таємну сутність своєї душі у цьому психологічному тесті. Цей тест досліджує найприхованішу частину вашої душі, що стосується вашої істинної сутності. Давні символи можна використовувати у проєктивних тестах, щоб розкрити певні межі нашої підсвідомості. Якщо ви хочете дізнатися, що приготували вам єгипетські боги, пройдіть цей тест.

Це дуже простий та швидкий тест. Ваше завдання – вибрати одне з єгипетських божеств і далі прочитати, що ваш вибір говорить про вашу особистість.

Бажаєте знати, яке послання давні єгиптяни несуть вам?

Тоді не витрачайте більше ні секунди і інстинктивно оберіть той символ, який вам найбільше подобається, і прочитайте послання, яке виходить прямо з вашої підсвідомості!

Розшифровка тесту:

Жук-скарабей

Скарабей вважався священним у давніх єгиптян. Він асоціювався з богом сонця Ра, і його часто зображували зі шаром гною, що символізувало цикл життя і смерті.

Скарабей також вважався символом воскресіння та оновлення і часто використовувався у релігійних ритуалах для захисту померлих у потойбіччі. Таким чином, скарабей був дуже поширеною твариною в Єгипті і вважався священним.

Цей символ також вказує на зміну. Для тих, хто надто прив’язаний до звичаїв і того, що не можна змінити, цей жук несе послання про те, що ви повинні прийняти серйозні зміни в собі та у своєму оточенні, тому що це те, що необхідно для вашого розвитку, щастя та успіху.

Фараон

У цілому нині фараони були могутніми і авторитарними правителями, яких часто вважали живими богами. Вони мали велике почуття честі та гордості, і їх народ зазвичай боявся і поважав. Через свій статус правителів фараони часто мали сильне почуття справедливості і відповідальності і вважалися захисниками свого народу і країни.

Символ фараона є уособленням божественності і тому говорить про велику мудрість і твердість. Можливо, в минулому ви сумнівалися в собі, тому послання для вас таке: вірте в себе і постарайтеся діяти рішуче і твердіше, щоб отримати те, що ви хочете, і визначити своє майбутнє.

Священний ібіс

Священний ібіс – птах, який вважався священним у стародавніх єгиптян. Цей птах асоціювався з богом Тотом, богом мудрості і знань, і часто зображувався пишучим чи читаючим. Священний ібіс також вважався символом чистоти та захисту і часто використовувався у релігійних ритуалах, щоб відігнати злих духів та захистити померлих у потойбіччі. Священний ібіс символізував мудрість, чистоту та захист для стародавніх єгиптян. Цей символ також говорить про захист та інтелект.

Послання вам таке: використовуйте свій інтелект, щоб зрозуміти, хто довкола вас фальшивий, а хто щирий, і захистіть себе від обману та маніпуляцій. Використовуйте свою мудрість і свій інтелект, щоб у світі було більше справедливості і допомогти близьким вам людям.

Кобра

Кобра була священною твариною для стародавніх єгиптян. Вона пов’язана з богинею-королевою кобр, Ваджет, яка вважалася захисницею фараона та Єгипту. Кобру часто зображували з відкритим оком і висунутими іклами, як символ пильності та захисту. Кобри також асоціювалися з королівською владою, і фараони часто носили їх як намисто, щоб показати свою владу.

Кобра – горда і грайлива тварина. Послання, що виходить із вашої душі, полягає в тому, щоб спробувати відновити контроль над своїм життям, бути більш тонким у своєму виборі, але при цьому звільнитися від занепокоєння. Дозвольте речам йти своєю чергою і будьте готові пожинати плоди ситуації.

Анубіс

Вовк не був дуже поширеною твариною в Єгипті, проте стародавні єгиптяни вважали його священним. Вовк асоціювався з богом Анубісом, богом мертвих та поховань, якого часто зображували у вигляді вовка чи людини з головою вовка. Вовк також вважався символом мужності та сили і часто використовувався у релігійних ритуалах для захисту померлого у потойбіччя.

Вовк асоціювався із силою та захистом. Він представляє минуле і майбутнє, і послання для вас таке: перестаньте жити спогадами та жалем і навчіться дивитися вперед. Цінуйте свої нинішні переваги та здібності, тому що це ресурси, які дозволять вам рухатися вперед на краще майбутнє.

Око

Око Веджат було символом захисту та доброзичливості для стародавніх єгиптян. Воно асоціювалося з богинею Хатхор, богинею кохання та родючості, його часто зображали зі сльозами на знак співчуття і доброти. Його також носили як амулет, який захищає людей від злих духів та негативних сил.

Око Веджат символізує силу, здоров’я та процвітання у всіх сферах. Послання вашої душі таке: настав час вам пожинати плоди свого життя як у сім’ї, так і на роботі. Настав час відстоювати свою думку, але будьте обережні і не дуже сильно тисніть на близьких людей.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: