Завантаження ...
banner
banner

Романтинка чи великі зміни: гороскоп на 16-17 березня для всіх знаків Зодіаку

Романтинка чи великі зміни: гороскоп на 16-17 березня для всіх знаків Зодіаку фото

Близнята на вихідних зважаться на важливі зміни у житті. Овни поринуть у романтику. Тарологиня та прогнозистка Ольга Соломка ексклюзивно для AstroOBOZ склала гороскоп для всіх знаків зодіаку на 16-17 березня. Дізнайтеся, що чекає на вас.

Овен

Весна – час кохання, і ви – його головна жертва! Можливо, ви так захопитеся своїм коханням, що забудете про решту світу, і про обов'язки, і про родину. Нехай ця любовна лихоманка надихне вас на нові творчі шедеври!

Телець

Цими вихідними обставини вимагатимуть від вас повного включення у роботу. Але є загроза того, що ви дещо переоцінили свої можливості, ви можете швидко втомитися і випасти з процесу. Словом, не розраховуйте отримати задоволення – роботи буде занадто багато.

Близнята

Зараз відбуваються важливі зміни, і ці вихідні можуть бути початком нової ери в вашому житті. Може бути, що ви саме зараз переїжджаєте, знайомитеся з цікавими людьми, опановуєте нові напрямки чи навпаки –  кидаєте все.

Рак

Ви будете спілкуватися з усіма підряд, доведеться щось обговорювати, домовлятися, переконувати або просто теревенити з безліччю народу. Не дивуйтеся, якщо ви захочете після цього десь завіятися на природу і побути в тиші.

Лев

Найкраще, що ви можете зробити цими вихідними, це втекти від усього. Поїдьте до родичів, на екскурсію, або просто відпочивайте десь подалі від усіх. Або ж завітайте до друзів на дачу, якщо вони не проти вашої присутності.

Діва

У вас буде дуже складне завдання –  створити гарну та святкову атмосферу, зробити так, щоб родина зібралася разом, можливо, навіть примирити тих, хто давно не може дивитися один на одного. Словом, стати душею компанії, яка згуртовує усіх.

Терези

Вихідні будуть просто ідеальними, справжнім зразком сімейного відпочинку з усіма його принадами, коли всі навколо збираються разом, згадують минуле, мріють про майбутнє і роблять все, щоб відчути єднання зі своїм родом.

Скорпіон

Ці вихідні можуть бути початком чогось гарячого і пристрасного, ви познайомитеся, а може, вже і познайомилися з цікавою особою, з якою вам захочеться підтримати контакти і перевести знайомство у щось більш близьке і навіть інтимне.

Стрілець

Не погано було б присвятити максимум часу прибиранню, коли ви розчищаєте все навколо себе, викидаєте все, що давно займало місце і не приносило радості. Можливо, ви навіть знайдете серед цих бебехів щось цінне або давно забуте.

Козоріг

Де б його взяти той самий заряд енергії, щоб впоратися з тією купою справ, які на вас чекають? Щось вам не дуже хочеться займатися усіма тими речами, і ви легко передаєте повноваження іншим, а дещо навіть накажете зробити іншим людям.

Водолій

Ви почуваєтесь розслабленими і цілком задоволеними життям, адже все навколо відбувається саме так, як ви хотіли. Ви не надто напружуєтесь, найважчу роботу хтось робить за вас, а ви лише насолоджуєтесь життям і святкуєте.

Риби

Ви не зупиняєтесь на досягнутому, а продовжуєте активну діяльність, яку ви розпочали нещодавно. Особливо у вас вдається зараз переконувати інших, доводити свою правоту і схиляти на свій бік навіть колишніх ворогів, не кажучи вже про прихильників.

Як повідомляв MYNIZHYN, кажуть, що вивчення символів та архетипів часто використовувалося в багатьох культурах як інструмент для розкриття тонкощів людського розуму. Ще Карл Юнг відзначав величезний вплив у житті і навіть написав цілий науковий трактат з цієї теми «Людина та її символи». Бажаєте знати, яке послання давні єгиптяни несуть вам? Тоді не витрачайте більше ні секунди і інстинктивно оберіть той символ, який вам найбільше подобається, і прочитайте послання, яке виходить прямо з вашої підсвідомості!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: