Завантаження ...
banner
banner

Швидкий психологічний тест: яку кнопку ви б натиснули?

Аби почути відповіді на питання про себе, виберіть: яку кнопку ви б натиснули, щоб змінити своє життя?

Такий психологічний тест пропонує сайт Затишок

Відповіді:

ЧЕРВОНУ КНОПКУ

Ви людина, яка готова показати весь свій потенціал. У вас високі очікування і надії. Ви успішні в роботі, навчанні та особистих стосунках. Ви ідеальний партнер, тому що готові стати ідеальним для другої половинки. Ваше завдання – бути найкращим.

ЗЕЛЕНУ КНОПКУ

Ви любите комфорт і тишу, ви любите свободу. Оточуйте себе людьми, які роблять вас щасливими. Комфорт і безпека – це прекрасно, але спробуйте проявити сміливість і зробити щось нове і ризиковане.

ЖОВТУ КНОПКУ

Ви вірите у свої здібності, у вас оптимістичний погляд на світ. Ви готові ризикувати і знаєте точно, що досягнете успіху. Ви володієте рідкісним даром довіряти собі.

ПОМАРАНЧЕВУ КНОПКУ

Ви людина, яка радіє справжньому. Дрібні приємності заряджають вас. Ви мотивовані і знаєте, що крок за кроком ви наближаєтеся до своєї великої мети. У вас чіткий план, і з кожним днем ви реалізуєте якийсь пункт із нього.

РОЖЕВУ КНОПКУ

Якщо ви вибрали рожеву кнопку, це означає, що ви загалом задоволені своїм життям і прагнете насолоджуватися ним повною мірою. Ви цінуєте кожен момент свого життя, радієте і позитивним, і негативним емоціям. Не втрачайте з поля зору важливих речей і звертайте увагу на дрібниці.

ФІОЛЕТОВУ КНОПКУ

Ви не так давно набули впевненості в собі. Якщо раніше ви залежали від думки суспільства, то зараз ви навчилися більше себе цінувати. Тепер вас мало хвилює те, що думають про вас люди, ви користуєтеся нагодою і реалізуєте задумане.

СИНЮ КНОПКУ

Синій колір символізує гармонію і терпіння, і якщо ви вибрали синю кнопку, то це тому, що зараз для вас ці дві речі – головне в житті. У вас у балансі особисте життя і професійна сфера. Ви є прикладом для наслідування для оточуючих.

СІРУ КНОПКУ

Ви втомилися від сильних і яскравих емоцій. Можливо також, ви просто вирішили, що настав час змінити ваше життя. У будь-якому разі, ви відчуваєте необхідність подумати про все раціонально і привести своє життя до ладу, щоб спокійно планувати своє майбутнє.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: