Завантаження ...
banner
banner

Ознаки в жінці, які вказують на її мудрість: чи є навколо вас такі

Ознаки в жінці, які вказують на її мудрість: чи є навколо вас такі фото

Для жінки наявність життєвої мудрості надзвичайно критична. Завдяки цьому вона зможе бути розуміючою, щирою подругою і дружиною, якою захоплюється її чоловік. Жінка може не бути надзвичайно красивою або розумною, це залежить від багатьох чинників. Але якщо жінці не вистачає мудрості, то побудувати з нею стосунки буде важко, і навряд чи вона зможе бути щасливою.

Пише Затишок

Але спочатку потрібно визначити, що є мудрість взагалі.

Дуже важливо розуміти, що це не те саме, що абстрактний інтелект (IQ). Інтелект – це здатність оптимальним чином розв’язувати якісь складні, часто логічні або абстрактні завдання. Люди з високим IQ легко можуть бути інфантильними, жити з мамою, або нічого не розуміти в житті та стосунках.

Мудрість – це досвід, який людина накопичила за своє життя, проаналізувала і зробила розумні висновки. Як у простому сенсі – наприклад, пережити фінансову кризу і вирішити для себе, що потрібна заначка на чорний день. Так і в складнішому – наприклад, яких людей треба уникати, і як не переживати через складні проблеми, зберігаючи спокій.

Саме про цю рису характеру я розповім далі.

1. Уміння робити висновки і слідувати їм

Звісно, це і є головна ознака – якщо людина, переживши якусь серйозну, приємну чи не дуже подію, робить розумні висновки, і, НАЙГОЛОВНІШЕ, слідує їм!

Наприклад, після кризи вирішує збирати фінансову подушку і твердо дотримується цього правила. Не витрачає наліво і направо, а розумно збирає. Якщо ж жінка на словах висновок зробила, але за фактом продовжує робити все ті ж помилки (нічого не збирає), це явно вказує на відсутність мудрості. Доведеться їй знову і знову робити одні й ті самі помилки.

Що швидше людина інтегрує висновки в життя, то вона мудріша. Це стосується і позитивних речей. Важливо знати, що тебе тішить, і частіше це робити.

2. Ненав’язливі поради іншим

Мудра жінка вміє спокійно і з розумінням реагувати на помилки інших людей, і особливо свого чоловіка.

У неї є свій життєвий досвід, але вона не нав’язує його. Вона може дати пораду, якщо до неї звернутися, але водночас не стане, як квочка або “матуся”, вимагати від чоловіка, щоб він пішов і зробив.

Мудрі люди знають: повчати інших нерозумно, бо людина може агресивно відреагувати на ці повчання, що тільки погіршить стосунки.

Мудра жінка може з розумінням ставитися до чужих помилок, посміхатися їм, але водночас завжди підказати і дати слушну пораду, яка допоможе її чоловікові і він за неї буде вдячний.

3. Розуміння своїх і чужих емоцій

Мудрість як уміння робити висновки з досвіду також призводить до того, що така жінка усвідомлює свої емоції, розуміє, що нею рухає, чого вона хоче, і чого ні. Також це і вміння бачити чужі емоції та мотиви.

Завдяки цьому мудра людина здатна легше переживати зриви та сильні спалахи емоцій, як свої, так і чужі. Простіше кажучи: вміти приймати себе та інших людей такими, якими вони є.

Не мудра, наївна людина втягується в переживання, вони закручують її, як вихор, і вона не може вибратися, або все більше ображається, або зляться. Емоції керують нею, але не навпаки.

Наївна жінка в пориві емоцій може накоїти багато дурниць, повіривши чоловікові або шахраям, тому що в неї немає серйозного життєвого досвіду, після якого вона б зробила висновки.

Ось такі ознаки. Вони допоможуть вам побачити мудру жінку або порадіти, що ваша жінка мудра, і подякувати їй за це.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: